Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-07, 12:06   #4115
201607111004
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Chciałam jeszcze raz nawiązac do pytania o redaktora voga. Jedynym blogerem, którego widziałabym na tym stanowisku to:

https://www.facebook.com/FreestyleVoguing?fref=nf

Odnoszę wrażenie, że facet ma ogromne pojęcie o modzie, biznesie modowym, tworzeniu ubrań/materiałów/dodatków jak i trafnie potrafi wyśmiać cały ten światek. I swoja pozycję już ma w świecie mody. Bywa na ważnych pokazach itp.

Może jest więcej takich ludzi wśród blogerów? Ale ja znam tylko jego i Woga w jego wykonaniu bym z ciekawości przejrzała a może nawet kupiła jeden na pamiątkę.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Mnie ani nie drażni, ani nawet nie zauważam... Myślę, że regulamin nic Ci nie podsunie - chyba nie jest nigdzie napisane, że nie można wpadać na forum tylko czasem i tylko z niewłasnym filmikiem.

Ale dzień hejtera rozumiem
A mnie się wydaje, że za podobne akcje gdzie ktoś wchodził tylko zareklamować swojego bloga/vloga leciały punkty. Ale ostatnio nie poznaję wizażowej moderacji. Możliwie, że obecnie wiele zostaje przemilczane, modzi mają gdzieś.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-07 o 12:07
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora