Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-07, 11:58   #4111
Ciemna163
Kociara

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XL

Właśnie jestem na konferencji, gdzie jednym z prelegentów jest Ryan z Mediakraftu. Sporo mówił o Karolinie - uważa ją za wzór autentycznego kanału #niemamwięcejpytań

---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------

Cytat:
Napisane przez SweetHusky Pokaż wiadomość
O, widzę, że masz podobne podejrzenia. Albo modka lekko nieogarnięta albo to najzwyklejszy troll. Chociaż... na wizażu już różne rzeczy widziałam w wykonaniu modów. Obecnie BYŁYCH modów. Nie bez przyczyny niektórzy pamiętają mnie z afery, gdzie poleciały nielegalne bany a modka straciła swoją pozycję

Jedna to podobno pokazała nawet swoją pupę w awatarze czy coś

nie znałam Wizażu z tej strony
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:00   #4112
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez apple1602 Pokaż wiadomość
Chodziło mi o filmiki, a tu się dyskusja na temat rudości wywiązała Zwał jak zwał, dla mnie była ruda, ale jak komuś bardzo zależy to mogę edytować na ruda/kasztanowa/w odcieniach brązu/z refleksami/nieblondynka
Zrozumiałam Cię, bo ona dla mnie ma właśnie taki rudy blask w tych włosach

Co do pytania o typy na redaktorkę "Woga":

Nikogo z vlogerek/blogerek czy celebrytek znanych z tego, że są znane. Stawiałabym na kogoś kto z modą pracuje na poważnie od co najmniej kilkunastu lat i na przykład stylizuje nie tylko siebie i koleżaneczki ale też wiele znanych osobistości o różnej figurze. Ale nazwisk nie kojarzę by tak kogoś konkretnie wymienić.
Za to bardzo podoba mi się jak Katarzyna Sokołowska ubiera się na czerwony dywan. Ze znanych nazwisk ją bym mogła wytypować. Solidną podstawę w zawodzie ma, a i smak się u niej dostrzeże.

---------- Dopisano o 13:00 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość

nie znałam Wizażu z tej strony
Chyba nigdy nie weszłaś na wątek zdziwieniowy ; )

Wiele mnie pominęło ale tamte laski przeżyły niesamowite bitwy z modami i użytkownikami.
201607111004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:02   #4113
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Zastanawiałam się już od kilku twoich wpisów cyz to napisać. Ale ponieważ mam dziś dzień wrednego hejtera odważę się.

Nie wiem jak inne ale mnie srasznie drażni ta twoja marna reklama. Zamiast co chwilę wchodzić tutaj by tylko przypomnieć o swoim kanale, włącz się do dyskusji. W innym wypadku zacznę zgłaszać twoje posty jako spam, reklamę czy co tam jeszcze regulamin podsunie.
Mnie ani nie drażni, ani nawet nie zauważam... Myślę, że regulamin nic Ci nie podsunie - chyba nie jest nigdzie napisane, że nie można wpadać na forum tylko czasem i tylko z niewłasnym filmikiem.

Ale dzień hejtera rozumiem

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-09-07 o 12:03
MostlyAhhhs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:03   #4114
apple1602
Zadomowienie

Cytat:
lubię ją, szczególnie po Q&A, które zrobiła z okazji... urodzin kanału chyba? takie podzielone na dwie części - podobała mi się zarówno część "osobista" jak i ta dotycząca mody. Myślę, że dziewczyna ma poukładane w głowie, ale też widać, że chce osiągnąć jeszcze więcej niż teraz, mam nadzieję, że sodówka jej nie uderzy do głowy jak zostanie redaktorką polskiego Vouge'a
Oglądałyście ostatni odcinek "Ikony mody"? Kogo byście widzieli jako redaktora naczelnego gdyby powstało polskie wydanie Vouge'a? Tak pytam z ciekawości, ja czytelniczką nie jestem, znawczynią mody też nie, ciekawi mnie kogo byście wymieniły

No nie wierze, że ktoś kto czyści fugi szczoteczką do zębów, używa brudnego pędzli do twarzy [/COLOR]

Nie znam się na modzie, ale obsadziłabym Monike Brodkę. Miała baaardzo fajny okres bawienia się modą i makeupem. Artystyczna dusza, niebanalna uroda
apple1602 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:06   #4115
201607111004
Konto usunięte

Chciałam jeszcze raz nawiązac do pytania o redaktora voga. Jedynym blogerem, którego widziałabym na tym stanowisku to:

https://www.facebook.com/FreestyleVoguing?fref=nf

Odnoszę wrażenie, że facet ma ogromne pojęcie o modzie, biznesie modowym, tworzeniu ubrań/materiałów/dodatków jak i trafnie potrafi wyśmiać cały ten światek. I swoja pozycję już ma w świecie mody. Bywa na ważnych pokazach itp.

Może jest więcej takich ludzi wśród blogerów? Ale ja znam tylko jego i Woga w jego wykonaniu bym z ciekawości przejrzała a może nawet kupiła jeden na pamiątkę.

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Mnie ani nie drażni, ani nawet nie zauważam... Myślę, że regulamin nic Ci nie podsunie - chyba nie jest nigdzie napisane, że nie można wpadać na forum tylko czasem i tylko z niewłasnym filmikiem.

Ale dzień hejtera rozumiem
A mnie się wydaje, że za podobne akcje gdzie ktoś wchodził tylko zareklamować swojego bloga/vloga leciały punkty. Ale ostatnio nie poznaję wizażowej moderacji. Możliwie, że obecnie wiele zostaje przemilczane, modzi mają gdzieś.

Edytowane przez 201607111004
Czas edycji: 2015-09-07 o 12:07
Stary 2015-09-07, 12:07   #4116
201607131110
Konto usunięte

[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;5267819 9]przecież to stary filmik od tego czasu już są dwa nowe[/QUOTE]

Sorry, nie zwróciłam uwagi na datę.
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:08   #4117
fableux
Zadomowienie

Cytat:
lubię ją, szczególnie po Q&A, które zrobiła z okazji... urodzin kanału chyba? takie podzielone na dwie części - podobała mi się zarówno część "osobista" jak i ta dotycząca mody. Myślę, że dziewczyna ma poukładane w głowie, ale też widać, że chce osiągnąć jeszcze więcej niż teraz, mam nadzieję, że sodówka jej nie uderzy do głowy jak zostanie redaktorką polskiego Vouge'a
Oglądałyście ostatni odcinek "Ikony mody"? Kogo byście widzieli jako redaktora naczelnego gdyby powstało polskie wydanie Vouge'a? Tak pytam z ciekawości, ja czytelniczką nie jestem, znawczynią mody też nie, ciekawi mnie kogo byście wymieniły

No nie wierze, że ktoś kto czyści fugi szczoteczką do zębów, używa brudnego pędzli do twarzy [/COLOR]

Przecież Jessica Mercedes zamierza być redaktorką Woga

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 12:12   #4118
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
A mnie się wydaje, że za podobne akcje gdzie ktoś wchodził tylko zareklamować swojego bloga/vloga leciały punkty. Ale ostatnio nie poznaję wizażowej moderacji. Możliwie, że obecnie wiele zostaje przemilczane, modzi mają gdzieś.
Pamiętam sytuacje, kiedy osoba (rzekomo) robiła offtopowe wpisy o pogodzie, a w podpisie miała nowy wpis na blogu akurat - i tak kilka razy (rzekomo). Żeby punkty dawać dziewczynie, która prosi o uwagi dotyczące kręcenia/dopiero zaczyna i coś pokazuje świeżego - nie przypominam sobie. Może ktoś z lepszą głową i kojarzeniem podpowie.
Stary 2015-09-07, 12:19   #4119
201607111004
Konto usunięte

Ok, rozumiem, że gdy pyta o radę można jej darować. Ale ona już nawet nie pyta tylko reklamuje "filmik na temat x, zapraszam". To tak jakby Radzka, Nissiax, Stylizacje czy ktokolwiek nam tu wchodził i "działał jak subskrypcja" przypominając o swoim kanale. Dla mnie to żenujące i ewidentnie nastawione na wyświetlenia a nie rady i pomoc.
Nie wiem jak tu ale na innych wątkach to naprawdę było tępione, bo wielu tu na wizażu takich, co tylko by zapraszali do swoich wpisów/vlogów a nic więcej od siebie do dyskusji nie dodadzą.
Stary 2015-09-07, 12:29   #4120
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Nie znam się na modzie, ale obsadziłabym Monike Brodkę. Miała baaardzo fajny okres bawienia się modą i makeupem. Artystyczna dusza, niebanalna uroda

ooo, lubię jej styl ale myślę, że prowadzenie magazynu o modzie to nie jej "bajka"
A pytanie nie dotyczyło tylko osób z b/vlogosfery, tylko tak ogólnie, jak ktoś ma jeszcze jakieś typy, to chętnie poczytam

Cytat:
Napisane przez fableux Pokaż wiadomość
Przecież Jessica Mercedes zamierza być redaktorką Woga

no tak, jak mogłam zapomnieć Szczerze, nie ma chyba gorszego kandydata niż ona, totalny brak kultury

Stary 2015-09-07, 12:31   #4121
201605301559
Konto usunięte

Cytat:
Ok, rozumiem, że gdy pyta o radę można jej darować. Ale ona już nawet nie pyta tylko reklamuje "filmik na temat x, zapraszam". To tak jakby Radzka, Nissiax, Stylizacje czy ktokolwiek nam tu wchodził i "działał jak subskrypcja" przypominając o swoim kanale. Dla mnie to żenujące i ewidentnie nastawione na wyświetlenia a nie rady i pomoc.
Nie wiem jak tu ale na innych wątkach to naprawdę było tępione, bo wielu tu na wizażu takich, co tylko by zapraszali do swoich wpisów/vlogów a nic więcej od siebie do dyskusji nie dodadzą.
Ewelina Be'glashes miała takie akcje - wpadała i wypadała
No ale mam do niej słabość, to mnie to nie drażniło.
201605301559 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 12:32   #4122
Plotkarrra
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
i co tż mówi o niej?
a nic :P nie mial nigdy ochoty sie blizej zapoznawac

mi tez Radzka sie kojarzy z rudymi wlosami
Plotkarrra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:43   #4123
201605301111
Konto usunięte

Cytat:
Jaki macie stosunek do Radzki? Tu na wizażu chyba mało komentowana. Oglądałam ją z czasów długowłosej, rudej dziewczyny, potem miałam wrażenie, że trochę się zachłysnęła fejmem, identyczne stylizacje przez dłuższy czas, powiewało nudą, odsubskrybowałam i dzisiaj przez przypadek trafiłam ponownie.

Oczarowana! Kolor i ścięcie włosów, odświeżenie wizerunku, miłe dla oka stylizacje, ładny montaż.

Jestem cały czas zachwycona jej fryzura <3

Lubię Radzke ale nie oglądam regularnie
201605301111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:43   #4124
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:

eee... no jet jakies podobieństwo, ale forma Anieli jest jest duuużo bardziej pikantna, te jej minki, teksty, strój, gesty. Ta dziewczyna jest bardzo grzeczna i zwyczajna przy niej
Taką dziewczynę widziałabym w szkołach na zajęciach wychowania seksualnego. Anielę niekoniecznie.

Cytat:
Napisane przez ktsw Pokaż wiadomość
a ja uważam że cera Katosu wygląda teraz i tak lepiej, pamiętam parę mcy temu na któryms filmiku naprawdę mnie przeraziła. Teraz przeszła na trochę inną pielęgnację i naprawdę jest różnica a to że jednak bez tony podkładu wygląda inaczej... hm, a kto nie wygląda
Mnie też się wydaje, że jest już dużo lepiej.

Cytat:
Chciałam jeszcze raz nawiązac do pytania o redaktora voga. Jedynym blogerem, którego widziałabym na tym stanowisku to:

https://www.facebook.com/FreestyleVoguing?fref=nf

Odnoszę wrażenie, że facet ma ogromne pojęcie o modzie, biznesie modowym, tworzeniu ubrań/materiałów/dodatków jak i trafnie potrafi wyśmiać cały ten światek. I swoja pozycję już ma w świecie mody. Bywa na ważnych pokazach itp.

Może jest więcej takich ludzi wśród blogerów? Ale ja znam tylko jego i Woga w jego wykonaniu bym z ciekawości przejrzała a może nawet kupiła jeden na pamiątkę.

Tak! FV świetnie zna się na modzie, jest inteligentny, gdyby to jego obsadzili, na pewno kupiłabym numer. On w ogóle jest jedynym blogerem, który mógłby wydać wartościową książkę i ja po tę książkę poszłabym bez zastanowienia. Moda mnie średnio interesuje, ale styl pisania ma taki, że delektuję się każdym zdaniem jakie wychodzi z jego klawiatury.

Cytat:
Zrozumiałam Cię, bo ona dla mnie ma właśnie taki rudy blask w tych włosach

Co do pytania o typy na redaktorkę "Woga":

Nikogo z vlogerek/blogerek czy celebrytek znanych z tego, że są znane. Stawiałabym na kogoś kto z modą pracuje na poważnie od co najmniej kilkunastu lat i na przykład stylizuje nie tylko siebie i koleżaneczki ale też wiele znanych osobistości o różnej figurze. Ale nazwisk nie kojarzę by tak kogoś konkretnie wymienić.
Za to bardzo podoba mi się jak Katarzyna Sokołowska ubiera się na czerwony dywan. Ze znanych nazwisk ją bym mogła wytypować. Solidną podstawę w zawodzie ma, a i smak się u niej dostrzeże.

Albo Sokołowska, też podoba mi się, co sobą reprezentuje.

Edytowane przez Cattivo
Czas edycji: 2015-09-07 o 12:44
Cattivo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 12:47   #4125
201607111004
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość

Tak! FV świetnie zna się na modzie, jest inteligentny, gdyby to jego obsadzili, na pewno kupiłabym numer. On w ogóle jest jedynym blogerem, który mógłby wydać wartościową książkę i ja po tę książkę poszłabym bez zastanowienia. Moda mnie średnio interesuje, ale styl pisania ma taki, że delektuję się każdym zdaniem jakie wychodzi z jego klawiatury.

Albo Sokołowska, też podoba mi się, co sobą reprezentuje.
Jak miło, że mamy podobne typy

Co do pogrubionego? A autor Polimatów nie kusi cię do zakupu książki? Wychodzi w październiku. Ma w niej obalić 60 mitów. Myślałam, że temat będzie nieco inny ale też brzmi ciekawie. O ile połowy z tych mitów nie znam już od dawna w wersji "obalonej". Radek Kotarski, to jeden z tych, których kocham słuchać i chętnie poczytam <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 13:04   #4126
201607131110
Konto usunięte

Czarszka i makijaż

201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 13:36   #4127
201607110949
Konto usunięte

Zmalowana wrzuciła makijaże z warsztatów. Jestem przerażona, zwłaszcza pierwszym. Totalnie nieudany, nie dla tej pani, wygląda karykaturalnie

https://www.facebook.com/12280519109...type=1&theater
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 13:39   #4128
MostlyAhhhs
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez SALIX Pokaż wiadomość
Zmalowana wrzuciła makijaże z warsztatów. Jestem przerażona, zwłaszcza pierwszym. Totalnie nieudany, nie dla tej pani, wygląda karykaturalnie

*Użytkowniczka Salix oddaje się błogiemu oczekiwaniu na prywatną wiadomość od Zmalowanej*

PS
No brzydkie, no nieładne. Ale ja się nie umiem malować, więc z przyzwoitości dodaję w PS-ie.

Edytowane przez MostlyAhhhs
Czas edycji: 2015-09-07 o 13:40
Stary 2015-09-07, 13:45   #4129
juli_jka
now or never

Cytat:

nie znam się to sie wypowiem...
za bardzo wyjechała z dolna powieką
no i policzki takie blado-blade

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 13:47   #4130
201607111004
Konto usunięte

Cytat:

Bardzo mnie męczy ta moda na niemal czarne powieki i do tego obciążone przez teatralne sztuczne rzęsy. Wiem, że tutaj to jest przerysowane, ale jakby nie patrzeć instragramy, wiele vlogerek (patrz np.: Maxi) reprezentuje taki ciężki styl. Czy na kursach uczą już tylko tego? Totalnej tapety oderwanej od potrzeb codziennych?

Czas edycji: 2015-09-07 o 13:49
Stary 2015-09-07, 13:48   #4131
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak miło, że mamy podobne typy

Co do pogrubionego? A autor Polimatów nie kusi cię do zakupu książki? Wychodzi w październiku. Ma w niej obalić 60 mitów. Myślałam, że temat będzie nieco inny ale też brzmi ciekawie. O ile połowy z tych mitów nie znam już od dawna w wersji "obalonej". Radek Kotarski, to jeden z tych, których kocham słuchać i chętnie poczytam <3
Polimatów nie oglądam, jakoś tematyka tam poruszana bardziej interesuje mnie w książkach niż filmach na YT, nie wiedziałam więc nawet, że Radek książkę wydaje. Jeśli to będzie coś interesującego, to nie wykluczam zakupu.
Stary 2015-09-07, 13:51   #4132
Vampi_z_piekla_rodem
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MostlyAhhhs Pokaż wiadomość
Słów kilka Wróbla Ćwirka:

Nie podobają mi się vlogi LGS.
https://www.youtube.com/watch?v=Q3dzQJEXE4w

Nie podoba mi się ten ach-jaki-fajny-montaż-ze-śmiesznymi-wstawkami. Duża szansa, że powodem jest mój brak poczucia humoru - ale te ujęcia "dodatkowe" bliższe są wywołania ciarek zażenowania niż zachwytu/uśmiechu.

Co do samej treści vlogów - po co mówić "idziemy na najlepszy burger w mieście" i nie powiedzieć gdzie to; "za nami jest kościół taki i taki, obok to i tamto, a tam piękna katedra" - i żadnego ujęcia na powyższe.

Niby dużo się w tych filmikach dzieje, jest kolorowo i przyjemnie dla oka, ale pod względem wartości jakiejkolwiek - dla mnie te produkcje nie odbiegają od codzienniaków Szusz.
Jejku, nawet nie wiesz jak bardzo Cię rozumiem. Miałam takie przemyślenia po krakowskim vlogu, mnóstwo zabawnych wstawek, czyniących chaos.Kąciki ust nawet mi nie drgnęły,a w komentarzach tyle zachwytów. Poza tym mnóstwo tam było ujęć na Kasię, a to chyba jednak Kraków powinien być głównym bohaterem.
Tego vloga jeszcze nie widziałam, ale skoro taką rekomendację mu wydałaś to pewnie będzie podobnie.

"Give me reason but don't give me choice.
'Cause I'll just make the same mistake again.."
Vampi_z_piekla_rodem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 13:51   #4133
201607111004
Konto usunięte

O mój Bże!!! Cattivo, jaka ty jesteś ładna : Ooooo !!!!!!!!!!
Ty z 3city?

Czas edycji: 2015-09-07 o 14:18

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-07, 13:57   #4134
ilciadzaga
Wtajemniczenie

https://youtu.be/_8aAeg5JyKg
Nie wiem czy mi umknęło, czy nie było Hanii z makijażem w stylu Kylie Jenner
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 14:05   #4135
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Taką dziewczynę widziałabym w szkołach na zajęciach wychowania seksualnego. Anielę niekoniecznie.
a no to na pewno Nie jestem fanką Anieli, nie lubię jej wizerunku, ale ten kanał jest taki "jej" i to widać, i to mi się podoba Nie mówię, że nie był inspirowany zagranicznym formatem (choć tym podlinkowanym chyba tylko po części), ale chodzi mi o to, że widać, że ona się dobrze czuje w kreacji "sex masterki"
Stary 2015-09-07, 14:15   #4136
Nusiolek
Zadomowienie

Cytat:
a no to na pewno Nie jestem fanką Anieli, nie lubię jej wizerunku, ale ten kanał jest taki "jej" i to widać, i to mi się podoba Nie mówię, że nie był inspirowany zagranicznym formatem (choć tym podlinkowanym chyba tylko po części), ale chodzi mi o to, że widać, że ona się dobrze czuje w kreacji "sex masterki"
Generalnie patrząc na nią mam wrażenie, że ona w tym co robi jest taka "naturalna", w sensie nikogo nie udaje. Za to jej siostra (Ada?) czasami stara się być sexi ale tak jakoś sztucznie jej to wychodzi.
Stary 2015-09-07, 14:30   #4137
201607110949
Konto usunięte

Cytat:
Bardzo mnie męczy ta moda na niemal czarne powieki i do tego obciążone przez teatralne sztuczne rzęsy. Wiem, że tutaj to jest przerysowane, ale jakby nie patrzeć instragramy, wiele vlogerek (patrz np.: Maxi) reprezentuje taki ciężki styl. Czy na kursach uczą już tylko tego? Totalnej tapety oderwanej od potrzeb codziennych?
Wiem o co Ci chodzi. Maxi pasują mocne makijaże, ale mimo to, też mnie to już nuży. Niektóre yutuberki trochę zatraciły umiar, mam wrażenie. Wyrysowane brwi, rzęsy najlepiej 3:1, konturowanie jak do sesji, bo bez tego oczywiście twarz płaska jak kartka... Nie podobają mi się obecne trendy.
201607110949 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 14:34   #4138
201607111004
Konto usunięte

Mnie pociesza, że Maxi nie maluje się tak na co dzień. O ile dobrze pamiętam, ona normalnie w ogóle nie nosi makijażu, a ten co prezentuje to tylko do filmików. Ale to już męczące, że większość tutoriali itp. to charakteryzacja pełną gębą a nie makijaż. I nawet gdy makijaż wieczorny - to niemal zawsze na jedno kopyto. Jakby już nie mógłby być lżejszy, jaśniejszy. Imprezowy-wieczorowy to już tylko ciemny, wyglądający niemal jak osobny byt. : \
Stary 2015-09-07, 14:49   #4139
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiem o co Ci chodzi. Maxi pasują mocne makijaże, ale mimo to, też mnie to już nuży. Niektóre yutuberki trochę zatraciły umiar, mam wrażenie. Wyrysowane brwi, rzęsy najlepiej 3:1, konturowanie jak do sesji, bo bez tego oczywiście twarz płaska jak kartka... Nie podobają mi się obecne trendy.
Mnie ostatnio rozpierdziejają rzesy- cztery( nie wiem czy robią więcej, pewnie tak) do jednego, zwykle jak najdłuższe, straszny szał się na to zrobił. Zwykle to wygląda tragicznie, wczoraj w Must be the music była dziewczyna z tak długimi i wielkimi rzęsami, że chyba jej ciążyły, o ludu. Sama mam przeciętne rzęsy i nigdy nawet nie miałam doklejonych, jakoś nie mam parcia.
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-07, 14:51   #4140
Cattivo
Wtajemniczenie

Cytat:
O mój Bże!!! Cattivo, jaka ty jesteś ładna : Ooooo !!!!!!!!!!
Ty z 3city?
Dziękuję!

Stety niestety, tylko na wakacjach byłam. W roku akademickim można mnie spotkać na drugim końcu Polski - w Krakowie.

Cytat:
Napisane przez Nusiolek Pokaż wiadomość
Generalnie patrząc na nią mam wrażenie, że ona w tym co robi jest taka "naturalna", w sensie nikogo nie udaje. Za to jej siostra (Ada?) czasami stara się być sexi ale tak jakoś sztucznie jej to wychodzi.
Zgadzam się. Anielę właściwie nawet lubię, chociaż momenty typu ssanie palca na wizji mnie osłabiają, ale jest autentyczna. Adzie bycie sexy w ogóle nie wychodzi, a widać że chciałaby, oj chciała.

Cytat:
Mnie pociesza, że Maxi nie maluje się tak na co dzień. O ile dobrze pamiętam, ona normalnie w ogóle nie nosi makijażu, a ten co prezentuje to tylko do filmików. Ale to już męczące, że większość tutoriali itp. to charakteryzacja pełną gębą a nie makijaż. I nawet gdy makijaż wieczorny - to niemal zawsze na jedno kopyto. Jakby już nie mógłby być lżejszy, jaśniejszy. Imprezowy-wieczorowy to już tylko ciemny, wyglądający niemal jak osobny byt. : \
Te makijaże to już sztuka dla sztuki, ktoś kto szuka czegoś w miarę prostego na imprezę srogo się zawiedzie.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości