2015-09-18, 07:00
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy marzec 2016. Część II
Cytat:
Napisane przez nina1406
końcówka serialu była dzisiaj straszna... nie mogę opanować płaczu 
|
to moze nie bede powtorki dzis ogladac
Cytat:
Napisane przez ktoregos_dnia
A ja już ze trzy razy oglądałam filmik, który Malinka rano podesłała  bardzo mi się spodobał 
|
miło 
Cytat:
Napisane przez Kate Noir
Melduję się po genetycznym! Z Dzieciem jest ok, wszystkie wyniki w normie  Chociaż mam wątpliwości, bo wiadomo, że to tylko 80% pewności. Nie muszę już leżeć, mam się po prostu oszczędzać  Po krwiaku jest resztka, ale nie powinno to już zagrażać dziecku.
Ostatnio nie zaglądałam bo miałam parszywy humor. Jutro w końcu planuję poszwędać się po lumpach
to tak jak ja. Sama uwielbiam mc  jednak mojemu dziecku będę wpajać, że jedzenie w mc to "zło". Oczywiście jak pojedzie z wycieczką to spoko, wszystko jest dla ludzi, ale nie chcę by dziecię myślało, że jedzenie w mc to norma.
Nigdy się nie szczepiłam, a grypy nie miałam od dobrych paru lat. Wszyscy moi znajomi co po raz pierwszy się zaszczepili to ok 2 tyg później przeszli najgorszą grypę w ich życiu. Ja bym nie ryzykowała.
|
za wizytę 
Cytat:
Napisane przez diablica071086
Witam po usg, wg pani doktor chłopak jak się patrzy  a ja wyrodna matka jestem bo mi się smutno zrobiło że jednak nie kolejna dziewczynka  wracałam z córką z wizyty i o mało nie płakałam  .
najfajniejsze że wszyscy mówili że na chłopaka wygląda ta ciąża.
Mały ma crl 10 cm i wg tego na dziś mamy 15t6d.
Pani doktor powiedziała że to między nogami to na pewno nie pępowina bo sprawdziła na przepływach.
Ale na 100% potwierdzi za 4 tyg.
Kolorujcie na niebiesko.
Ciuszki będę miała od kuzynek od strony męża więc to nie problem a mój tata dumnie zapowiedział że wnukowi wózek kupi. Wszyscy się cieszą a ja nie 
|
super, że z dzieckiem wszystko ok 
a do myslli o synku szybko sie ptrzyzwyczaisz 
mi jak jutro zmieni plec to bedzie trudno sie przestawiac ale najwazniejsze zeby zdrowe bylo, a czy bedzie siusiak czy cipuszka to juz sprawa drugorzedna
Cytat:
Napisane przez nieznajoma0
Jednym słowem - ciągła krytyka mojej osoby. A to co jem/ ile/ kiedy. Że jestem za szczupła (15tc) - a noszę luźniejsze bluzki to aż tak brzuch nie jest widoczny. Wiadome, że jak ubiorę obcisłą bluzkę to i brzuch sterczy... No wszystko, wszystko po kolei. Coś czuję, że długo na macierzyńskim nie pobędę. Byleby się wyrwać znów do pracy, migiem odłożyć kasę i uciekać na swoje-swoje. Inaczej chyba sobie kupię przyczepę i się rozstawię na działce...
---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------
a to ciuchy nie takie (ona teraz się odmładza m.in przez ubiór, makijaż...), fryzurę mogłabym miec lepszą. No wszystko po kolei.
|
dziewczyny juz wszystko napisaly, to nie bede sie powtarzac.
Napisze tylko BADZ DZIELNA< dasz rade z tesciowa, dla malucha
Cytat:
Napisane przez magda16262
Ale wam zazdroszcze ja od 2 nie spie,bol gardla taki ze przełykac nie moge katar i w dodatku goraczka. Rano wyciagam karte do lekarza rodzinnego bo nic z tego nie bedzie dobrego 
---------- Dopisano o 02:18 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ----------
Zrobiłam sobie maliny zaraz wypije musze sie dobrze wypocic.
|
biedna lec do lekarza dzis
Cytat:
Napisane przez Szczeperka
Ryzyko śmierci łóżeczkowej wzrasta gdy niemowlak przykrywany jest kołdra, ma poduszkę, mnóstwo koców, ochraniaczy poduszek i wszystkiego tego, co może powodować uduszenie podczas snu
---------- Dopisano o 07:18 ---------- Poprzedni post napisano o 07:14 ----------
Jasne że można. W Sr uczyli też jak zrobić otulacz ze zwykłego kocyka
|
nawet nie wiedzialam o tej smierci lozeczkowej ze tak jesr
|
|
|