Dot.: O dzieciaczki się staramy, choć już "po 30" mamy...
Cytat:
Napisane przez *misia*
już się go boję 
Jak tam dziewczyny planu weekendowe?
|
Miodek na wszelki wypadek, mi smakuje bez własnie pije czystek po raz 2 
Weekend zalezy od pogody, jezeli będzie ładnie gdzies wyskoczymy, może Za tydzień o tej porze już będziemy w Pl   
Cytat:
Napisane przez Słodkaaa
W poniedziałek zaczynam nowa pracę 
|
Gratki 
Cytat:
Napisane przez KarolinaK
Misia Ty juz lepiej mi nic tutaj nie sugeruj  . Ja to jestem na najlepszej drodze do ciąży urojonej  . W poniedziałek zaczęły mnie kłuć jajniki i jedząc lunch czułam okropnie gorzki smak. od wtorku mam wyraźny ucisk na pęcherz i chodze sikać co kilka minut. W srode miałam wzdęcia. Wczoraj poczytałam pierwsze objawy ciąży po zagnieżdżeniu i jeszcze wczoraj mnie piersi nie bolały  . Ale juz dzis rano tak  , poza tym jadąc rano do sklepu popłakałam sie w aucie bo jakaś smutna piosenka była. Jak wchodziłam do sklepu to sie tak rozradowalam ze as sie śmiałam do siebie. A jeszcze raz w sklepie zakręciło mi sie w głowie. No i na koniec zapomniałam odłożyć platikowego kosza na miejsce co nigdy mi sie nie zdarza. Także mam książkowe objawy  . Tylko chyba do zapłodnienia nie doszło  .
Mam 20 dzien cyklu. W poniedzialek zatestuje.
Nie No tak poważnie to mnie to naprawde śmieszy jaką sile sugestii ma ten internet  . Nadzieje mam taka mikroskopijna ale jak nic nie wyjdzie to sie nie zawiodę  .
|
Myslałam, że tylko ja tak mam Test prawdę Ci powie, już niedługo. I mi też
Czas edycji: 2015-09-18 o 11:32
|