2015-09-18, 11:19
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe - część II
Cytat:
Napisane przez mamusiaczek
Hania też ślicznie, ale już mamy w bliskiej rodzinie. Ja jeszcze myślałam o Ani, ale Tż kręci nosem. Jedno jest pewne - imię nie będzie wymyślne, bo klasyczne najbardziej mi się podobają.
A kiedy masz kolejne usg? Może będzie chłopczyk tym razem 
|
U nas Hania to siostrzenica męża. A Ania to ja i Teściowa, pomimo,że pdooba mi się to imię to trzy Anki o tym samym nazwisku mieszkające obok siebie to za wiele
Za tydzień mam, zobaczymy
Cytat:
Napisane przez ja :)
Pani Knafel tak samo jak opowiadasz o Pani Nocuń - spokojna, usmiechnieta, wszystko omawia. Dla mnie to zupelnie nowe dwoswiadczenie bo w stanach usg wyglda tak ze przychodzisz, nic nie widzisz bo monitor masz za glowa i masz milczec przez 40 min, a ostatnie 5 min pokazuja Ci nozki razki i plec jesli chcesz. Nawet nie wiesz czy wszystk ok, bo wyniki badania ida do lekarza i dopwiero Twoj lekarz prowadzacy moze Ci przekazac info. Takze tutaj leze, wszystko widze, dokladnie kazdy narzad mam omawiany i poakzywany kazdy zakamarek, wszystko trwa okolo 30 min (mowie o usg genetycznym) i jest niesamowita roznica  dlatego ubolewam ze TZ nie moze isc bo to magiczne usg, ale moze na to nastepne mu sie uda 
---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------
motyl już wie pewnie co ram jej w brzuchu gra ale nie chce nam powiedziec poki jej nie potwierdza na polowkowym, taki to jest uparciuch z niej 
sama jestem mega ciekawa co u niej (bardziej niz bylam u siebie  ) wiec czekam na kolejne usg czyli do przyszlego piatku, prawda motyl? 
|
Co ja wiem? Nic nie wiem. 55% w jedną stronę to żadna pewność, dlatego jeszcze nie mówię. Na Tuśkę z taką pewnością mówili,że chłopiec i co?Jajco, a raczej jajca brak, chociaż ja akurat się z tego cieszyłam hehe
Cytat:
Napisane przez kaaasi
ja czekam na wieści z badania jak na swoje  no jak można Poli nie wziąć na wesele ?  wiem za mała jeszcze
Motyl u Ciebie będzie chłopiec na bank zobaczysz  co do imienia oby pasowało Tobie i Tż reszta rodzina musi zaakceptować przynajmniej ja tak twierdzę bo nie dogodzisz wszystkim taka prawda
obudziło mi dziś lekkie pukanie od środka  Moja mama jak lew za mną stoi ostatnio i powiedziała, że stanie w obronie braku mojego brzucha jak będzie trzeba przed teściową 
|
My mamy za tydzień wesele, ale pod Wawą więc bierzemy Tusię. Tym bardziej,że jadą też moi rodzice Mamy pokój na górze, bierzemy nianię i będziemy się w nią wgapiać Zresztą ja i tak na pewno szybko się zmyję, bo ja ostatnio jestem dead o 22.30
A co do tego chłopca na bank, to ja w bankach pracowałam, ale nie obstawiam hehe
Faktem jest,że w poprzedniej ciąży śnił mi się chłopak i była Tusia (aczkolwiek to też było jak mi już mówili,że ma być chłopak) ,a wszyscy mi wtedy mówili,że na odwrót zawsze jest A teraz śni mi się dziewczyna
Dobra mama,moja mama tak samo robi i sama często coś tam sugeruje T. w moim imieniuD:
|
|
|