Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 11:19   #892
butterfly20
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hania też ślicznie, ale już mamy w bliskiej rodzinie. Ja jeszcze myślałam o Ani, ale Tż kręci nosem. Jedno jest pewne - imię nie będzie wymyślne, bo klasyczne najbardziej mi się podobają.

A kiedy masz kolejne usg? Może będzie chłopczyk tym razem
U nas Hania to siostrzenica męża. A Ania to ja i Teściowa, pomimo,że pdooba mi się to imię to trzy Anki o tym samym nazwisku mieszkające obok siebie to za wiele

Za tydzień mam, zobaczymy

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Pani Knafel tak samo jak opowiadasz o Pani Nocuń - spokojna, usmiechnieta, wszystko omawia. Dla mnie to zupelnie nowe dwoswiadczenie bo w stanach usg wyglda tak ze przychodzisz, nic nie widzisz bo monitor masz za glowa i masz milczec przez 40 min, a ostatnie 5 min pokazuja Ci nozki razki i plec jesli chcesz. Nawet nie wiesz czy wszystk ok, bo wyniki badania ida do lekarza i dopwiero Twoj lekarz prowadzacy moze Ci przekazac info. Takze tutaj leze, wszystko widze, dokladnie kazdy narzad mam omawiany i poakzywany kazdy zakamarek, wszystko trwa okolo 30 min (mowie o usg genetycznym) i jest niesamowita roznica dlatego ubolewam ze TZ nie moze isc bo to magiczne usg, ale moze na to nastepne mu sie uda

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

motyl już wie pewnie co ram jej w brzuchu gra ale nie chce nam powiedziec poki jej nie potwierdza na polowkowym, taki to jest uparciuch z niej
sama jestem mega ciekawa co u niej (bardziej niz bylam u siebie ) wiec czekam na kolejne usg czyli do przyszlego piatku, prawda motyl?
Co ja wiem? Nic nie wiem. 55% w jedną stronę to żadna pewność, dlatego jeszcze nie mówię. Na Tuśkę z taką pewnością mówili,że chłopiec i co?Jajco, a raczej jajca brak, chociaż ja akurat się z tego cieszyłam hehe

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
ja czekam na wieści z badania jak na swoje no jak można Poli nie wziąć na wesele ? wiem za mała jeszcze
Motyl u Ciebie będzie chłopiec na bank zobaczysz co do imienia oby pasowało Tobie i Tż reszta rodzina musi zaakceptować przynajmniej ja tak twierdzę bo nie dogodzisz wszystkim taka prawda

obudziło mi dziś lekkie pukanie od środka Moja mama jak lew za mną stoi ostatnio i powiedziała, że stanie w obronie braku mojego brzucha jak będzie trzeba przed teściową
My mamy za tydzień wesele, ale pod Wawą więc bierzemy Tusię. Tym bardziej,że jadą też moi rodzice Mamy pokój na górze, bierzemy nianię i będziemy się w nią wgapiać Zresztą ja i tak na pewno szybko się zmyję, bo ja ostatnio jestem dead o 22.30

A co do tego chłopca na bank, to ja w bankach pracowałam, ale nie obstawiam hehe
Faktem jest,że w poprzedniej ciąży śnił mi się chłopak i była Tusia (aczkolwiek to też było jak mi już mówili,że ma być chłopak) ,a wszyscy mi wtedy mówili,że na odwrót zawsze jest A teraz śni mi się dziewczyna

Dobra mama,moja mama tak samo robi i sama często coś tam sugeruje T. w moim imieniuD:

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora