Mamusie lutowe - część II - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-18, 09:02   #871
tygryszek
Zadomowienie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Na Felińskiego przyjmuje jeszcze p dr Knafel. Tez jest super wiec jakby braklo Wam terminow gdzie indziej to polecam. Ja u niej prowadze ciaze i poki co mam same dobre wrazenia. Zreszta wystarczy spojrzec na opinie znanylekarz.pl
Dokładnie, wielu lekarzy poleca całą trójkę

XII 2013
X 2014
tygryszek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 09:10   #872
Basieku1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Magdzinska85 Pokaż wiadomość
My na początku ustaliliśmy że jak będzie dziewczynka to mąż ustala imię a jak chłopiec to ja

Imiona które mąż wybrał podobają mi się więc nie protestuję
u nas też tak miało być na początku, że jak dziewczynka to mąż ustala, a jak chłopiec to ja jak zaczynaliśmy starania to dyskutowaliśmy na ten temat i ja rzuciłam parę propozycji co mnie się podoba i on od razu stwierdził, że jemu też więc nie było źle dla dziewczynki wybraliśmy Alicja, chociaż mnie coraz bardziej podoba się Adrianna i niestety nie mogę tego "przegłosować", bo "przecież kiedyś już ustalaliśmy"

no i trzymam kciuki za dzisiejsze połówkowe
Basieku1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 09:15   #873
Magdzinska85
Rozeznanie

Ja mam juz porównanie między Dr Wiecheciem a Dr Nocuń. Dr wiecheć to doskonały specjalista, dokładny i jak coś powie to tak jest na 100% i każdy liczy się z jego zdaniem/opinią, ale jakoś zraził mnie tym że wyłączył mi monitor i nie widziałam nawet przez sekundę małej i wyszłam z tego usg jakaś taka niepocieszona mimo że wszystko wyszło dobrze.

natomiast Pani Dr Nocuń jest bardzooo miła, uśmiechnięta ale przy tym też bardzo dokładna, wszystko sprawdzała kilka razy, nie śpieszyła się i wszystko głośno mówiła, co i jakie jest... A dr Knafel też ponoć jest bdb, bo moja koleżanka do niej chodzi i była też bardzo zadowolona.
Ja wcześniej byłam pacjentką Pana Dr Przybycienia ale on tylko ciążę prowadzi do 3 miesiąca a później przekazuje poleconym przez siebie lekarzom. I na genetyczne właśnie Polecił: Dr Wiechecia, Dr Nocuń i Dr Knafel - wg niego to najlepsi specjaliści jeśli chodzi o prenatalne
Magdzinska85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 09:16   #874
mamusiaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Mi szczerze mówiąc nie pdoobało się jakoś strasznie.Zresztą żadne dziewczęce oprócz Hani nie podoba mi się strasznie. Po prostu było dla mnie neutralne, dobre w każdym wieku, więc tak jakoś nam wyszło. Teraz mam gorszy problem, bo dla ewentualnej drugiej dziewczynki naprawdę nie wiem...nawet jak mi sie wczoraj śniło,że urodziłam dziewczynkę to nadal nie mieliśmy imienia i debatowaliśmy nad tym
Hania też ślicznie, ale już mamy w bliskiej rodzinie. Ja jeszcze myślałam o Ani, ale Tż kręci nosem. Jedno jest pewne - imię nie będzie wymyślne, bo klasyczne najbardziej mi się podobają.

A kiedy masz kolejne usg? Może będzie chłopczyk tym razem
Stary 2015-09-18, 09:27   #875
ja :)
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam juz porównanie między Dr Wiecheciem a Dr Nocuń. Dr wiecheć to doskonały specjalista, dokładny i jak coś powie to tak jest na 100% i każdy liczy się z jego zdaniem/opinią, ale jakoś zraził mnie tym że wyłączył mi monitor i nie widziałam nawet przez sekundę małej i wyszłam z tego usg jakaś taka niepocieszona mimo że wszystko wyszło dobrze.

natomiast Pani Dr Nocuń jest bardzooo miła, uśmiechnięta ale przy tym też bardzo dokładna, wszystko sprawdzała kilka razy, nie śpieszyła się i wszystko głośno mówiła, co i jakie jest... A dr Knafel też ponoć jest bdb, bo moja koleżanka do niej chodzi i była też bardzo zadowolona.
Ja wcześniej byłam pacjentką Pana Dr Przybycienia ale on tylko ciążę prowadzi do 3 miesiąca a później przekazuje poleconym przez siebie lekarzom. I na genetyczne właśnie Polecił: Dr Wiechecia, Dr Nocuń i Dr Knafel - wg niego to najlepsi specjaliści jeśli chodzi o prenatalne
Pani Knafel tak samo jak opowiadasz o Pani Nocuń - spokojna, usmiechnieta, wszystko omawia. Dla mnie to zupelnie nowe dwoswiadczenie bo w stanach usg wyglda tak ze przychodzisz, nic nie widzisz bo monitor masz za glowa i masz milczec przez 40 min, a ostatnie 5 min pokazuja Ci nozki razki i plec jesli chcesz. Nawet nie wiesz czy wszystk ok, bo wyniki badania ida do lekarza i dopwiero Twoj lekarz prowadzacy moze Ci przekazac info. Takze tutaj leze, wszystko widze, dokladnie kazdy narzad mam omawiany i poakzywany kazdy zakamarek, wszystko trwa okolo 30 min (mowie o usg genetycznym) i jest niesamowita roznica dlatego ubolewam ze TZ nie moze isc bo to magiczne usg, ale moze na to nastepne mu sie uda

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość
Hania też ślicznie, ale już mamy w bliskiej rodzinie. Ja jeszcze myślałam o Ani, ale Tż kręci nosem. Jedno jest pewne - imię nie będzie wymyślne, bo klasyczne najbardziej mi się podobają.

motyl już wie pewnie co ram jej w brzuchu gra ale nie chce nam powiedziec poki jej nie potwierdza na polowkowym, taki to jest uparciuch z niej
sama jestem mega ciekawa co u niej (bardziej niz bylam u siebie ) wiec czekam na kolejne usg czyli do przyszlego piatku, prawda motyl?
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 09:37   #876
kaaasi
Zakorzenienie

ja czekam na wieści z badania jak na swoje no jak można Poli nie wziąć na wesele ? wiem za mała jeszcze
Motyl u Ciebie będzie chłopiec na bank zobaczysz co do imienia oby pasowało Tobie i Tż reszta rodzina musi zaakceptować przynajmniej ja tak twierdzę bo nie dogodzisz wszystkim taka prawda

obudziło mi dziś lekkie pukanie od środka Moja mama jak lew za mną stoi ostatnio i powiedziała, że stanie w obronie braku mojego brzucha jak będzie trzeba przed teściową

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 09:48   #877
lamia12344
Rozeznanie

A ja sobie leżę od rana i teraz czuję że Klusek zaczął brykać
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-18, 09:56   #878
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
ja czekam na wieści z badania jak na swoje no jak można Poli nie wziąć na wesele ? wiem za mała jeszcze
Motyl u Ciebie będzie chłopiec na bank zobaczysz co do imienia oby pasowało Tobie i Tż reszta rodzina musi zaakceptować przynajmniej ja tak twierdzę bo nie dogodzisz wszystkim taka prawda

obudziło mi dziś lekkie pukanie od środka Moja mama jak lew za mną stoi ostatnio i powiedziała, że stanie w obronie braku mojego brzucha jak będzie trzeba przed teściową
hehe, wiesz ze ja chetnie bym ja wziela? ona uwielbia tanczyc wiec pewnie bylaby zadowolona. ale ona chodzi spac około 20, wiec pewnie maks do 22 by wytrzymala, a pozniej niby mamy tam pokoj w hotelu no ale za malutka i ktos musialby z nia siedziec. jakby bylo gdzies w okolicy to bym ja wziela i poprosila rodzicow zeby ja odebrali wieczorkiem. na nastepne wezme

tez obstawiam chlopca u motyla
Stary 2015-09-18, 10:01   #879
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lamia12344 Pokaż wiadomość
A ja sobie leżę od rana i teraz czuję że Klusek zaczął brykać
cudowne uczucie prawda?
Cytat:
hehe, wiesz ze ja chetnie bym ja wziela? ona uwielbia tanczyc wiec pewnie bylaby zadowolona. ale ona chodzi spac około 20, wiec pewnie maks do 22 by wytrzymala, a pozniej niby mamy tam pokoj w hotelu no ale za malutka i ktos musialby z nia siedziec. jakby bylo gdzies w okolicy to bym ja wziela i poprosila rodzicow zeby ja odebrali wieczorkiem. na nastepne wezme

pewnie nowe miejsce do spania dla niej to też samej byście nie mogli jej zostawić w pokoju to zrozumiałe bawcie się dobrze

Stary 2015-09-18, 10:06   #880
lamia12344
Rozeznanie

kaaasi fantastyczne Tym bardziej, ż u mnie niby 2 ciąża, a te ruchy zupełnie inne niż z Michałem Ten od razu zaczął z grubej rury, a tu takie naprawdę delikatne... Dziewczyna jak nic
lamia12344 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 10:06   #881
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Też I trym miałam u Dr Wiechecia, a ty przypadkiem nie miałaś 29.07 u niego, bo ja pamiętam sytuację, że nam mówił że miał wcześniej pacjentkę zestresowaną i nie mógł jej zbadać i wyłączył monitor. U mnie też chciał tak zrobić, tylko łatwo mówić wyluzuj się jak się straciło 2 ciąże.

XII 2013
X 2014
Stary 2015-09-18, 10:30   #882
siasia13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez esor Pokaż wiadomość
Ja poki co ciagle guzik czuje Tylko bulgotanie i jakies tam zawirowania, watpie by to byl zoladek, bo wydaje mi sie ze umialabym odroznic. Ale gdzie te kopniaki?:brzyd al:

Jeszcze beda kopniaki. Ja tez nie czuje kopniakow tylko takie lekkie pukniecia a to moja druga ciaza. Niedlugo poczujesz

Cytat:
Zdrówka kochana! Ja juz czuje sie rewelacyjnie a 2 dni temu bylo kiepsko wiec i mam nadzieje, ze i Ciebie odpusci szybko!

---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

wlasnie ostatnio tez mi ktos mowil o swoim bracie ktory ma ciemne wlosy a jak byl w podstawowce to jeszce blondyn byl ciekawe
moi rodzice oboje ciemne wlosy a moja siostra blondyneczka i to taka mega jasna. ale dziadek tez byl blond to pewnie po nim

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Grunt ze cali i zdrowi na miejsce
bawcie sie dobrze

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

moze popatrz na znanylekarz.pl ? tak mozna duzo opini poczytac
ja mialam na poczatku badanie na samolocie (7 tydzien) a od tamtej pory tez mnie nie bada. w usa badali mnie tylko po 38 tygodniu skonczonym. w sumie mi to nie przeszkadza, to badanie nie nalezy do moich ulubionych
tutaj jeszcze sprawdza mi na usg szyjke za kazdym razem czy trzyma

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:23 ----------

dostałam wlasnie kilka delikatncyh kopow po calym dniu ciszy. ufff od razu lepiej i mozna isc spac
tz zapomnial zgasic lampki w aucie i sie rozladowal a jutro ma wyjazd.. naladowal juz akumulator teraz jezdzi po calym krakowie zeby wytrzymalo auto do rana takze mam wieczor w pojedynke

Juz mi troszeczke lepiej, ale dalej slabo. Moze jutro bedzie juz dobrze.

Cytat:
Napisane przez agaczilla21 Pokaż wiadomość
Chyba mi właśnie mysz wlazła do domu przez uchylone drzwi od tarasu...jutro będę trutki rozkladac...

A skarzylas sie, ze cie nikt nie odwiedza

Cytat:
Cześć Dziewczyny Nie było mnie tutaj 2 dni a postów tyle że nie da rady tego nadrobić
Mam już badania połówkowe za sobą Trwało 35 min ale jestem teraz bardzooo spokojna i mogę pomału zacząć szał ubrańkowy

Tym dziewczynom które są z Krakowa i okolic polecam Panią Dr Nocuń, badanie robi bardzooo dokładnie, wszystko omawia, pokazuje, dostałam 10 zdj +1 3d i do tego płytkę. Warunki super i sama Pani Dr bardzo miła.

Sprawdzone jest wszystko: serduszko, nerki, twarz, wargi (brak zajęczej), żuchwa, pęcherzyk moczowy, policzone paluszki itd. i wszystko jest w najlepszym porządku

Termin mam na 10 lutego i zaczęty 20 tydzień

Dziewczyny każdej z Was życzę takiego miłego badania połówkowego

Gratuluje!!! Takie wiesci to sa wiesci

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:

Kurcze Kaaasi, jakiego braku brzucha, masz sliczny malutki brzuszek, kazda kobieta I ciaza jest inna. Najwazniesze, ze zawartosc zdrowa Tesciowa niech spada na wierzbe prostowac banany

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Dziec mi od wczoraj nie chce brykac Wiec, uzylam drastycznych srodkow I Doppler poszedl w ruch wczoraj. Serducho bilo przy pierwszym przylozeniu. Zawsze jest w tym samym miejscu, juz nawet nie szukam. Chociaz takie mam pocieszenie. A najadlam sie czekoladek, zeby je rozruszac, ale nic to nie dalo
siasia13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 10:43   #883
Magdzinska85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
Też I trym miałam u Dr Wiechecia, a ty przypadkiem nie miałaś 29.07 u niego, bo ja pamiętam sytuację, że nam mówił że miał wcześniej pacjentkę zestresowaną i nie mógł jej zbadać i wyłączył monitor. U mnie też chciał tak zrobić, tylko łatwo mówić wyluzuj się jak się straciło 2 ciąże.
Tak miałam 29 lipca A na którą godzinę miałaś? Ja była wtedy z tego co mówił chyba ostatnia po 19 (juz nie pamiętam dokładnie godziny - ostatnio mam straszną sklerozę:/).

Edytowane przez Magdzinska85
Czas edycji: 2015-09-18 o 10:45
Stary 2015-09-18, 10:46   #884
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny nie sposob za wami nadazyc
Dzis wrocil tz i ocenil ze zrobilam sie okragla na twarzy haha znaczy cos sie dzieje.
Ruchow dalej nie czije wizyta za tydzień ale pocieszam sie tym ze moze mam lozyslo na przedniej scianie.
Zimno dzis sie zrobilo i ☠☠☠☠zi :-(
A co do imion to ja wybralam Antosia lub Jan i tż juz zaakceptowal tylko nad Antosia kreci nosem :-D
Aha i kciukam zza wszystkie wizyty, usg!!!💜
My też na Jana się nastawiamy, a myślałam, że nikt nie wybierze tego imienia dla chłopca
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 10:48   #885
tygryszek
Zadomowienie

Cytat:
Tak miałam 29 lipca A na którą godzinę miałaś? Ja była wtedy z tego co mówił chyba ostatnia po 19 (juz nie pamiętam dokładnie godziny - ostatnio mam straszną sklerozę:/).
Kurcze wydaje mi się, ze byłam na wcześniejszą godz, może nie ty jedna tak wtedy miałaś

XII 2013
X 2014
Stary 2015-09-18, 10:56   #886
marciar7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wykalacka Pokaż wiadomość
My też na Jana się nastawiamy, a myślałam, że nikt nie wybierze tego imienia dla chłopca
Mnie urzeklo zdrobnienie Jaś :-D pozatym to imie po moim dziadku
Ale nie martw sie na usg mowila ostatnio ze bedzie dziewczynka jesli ja polowkowym znow to samo to dalej ci nie zabiorę :-D :-D.
Stary 2015-09-18, 10:59   #887
Magdzinska85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tygryszek Pokaż wiadomość
Kurcze wydaje mi się, ze byłam na wcześniejszą godz, może nie ty jedna tak wtedy miałaś
Możliwe Wczoraj tez była zdenerwowana ale Pani Dr powiedziała że jak ma taką sytuację to wtedy bierze kolejna pacjentkę a później jest podejście nr 2. Na szczęście wczoraj szybko sie uspokoiłam i dzidzia też była grzeczna
Stary 2015-09-18, 11:06   #888
tequillka23
Raczkowanie

hej Kobietki, gratuluję udanych wizyt I po cichu zazdroszczę Wam, że znacie już pleć, bo u mnie to jeszcze nic nie wiadomo, chociaż mam przeczucia, że będzie Szymonek . Dzisiaj szukałam w szafie czegoś co mogłabym na rodzinne spotkanie załozyć i wiecie normalnie totalna załamka. Nic nie wchodzi na mnie . I nawet nie wiedziłam, że mam już widoczny brzuszek. Aż muszę się Wam pochwalić
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg WP_20150918_009.jpg (59,7 KB, 33 załadowań)
tequillka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 11:08   #889
kaaasi
Zakorzenienie

Cytat:
kaaasi fantastyczne Tym bardziej, ż u mnie niby 2 ciąża, a te ruchy zupełnie inne niż z Michałem Ten od razu zaczął z grubej rury, a tu takie naprawdę delikatne... Dziewczyna jak nic
poczekaj jeszcze da odczuć mamusi
Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość
Jeszcze beda kopniaki. Ja tez nie czuje kopniakow tylko takie lekkie pukniecia a to moja druga ciaza. Niedlugo poczujesz

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Kurcze Kaaasi, jakiego braku brzucha, masz sliczny malutki brzuszek, kazda kobieta I ciaza jest inna. Najwazniesze, ze zawartosc zdrowa Tesciowa niech spada na wierzbe prostowac banany

---------- Dopisano o 10:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:24 ----------

Dziec mi od wczoraj nie chce brykac Wiec, uzylam drastycznych srodkow I Doppler poszedl w ruch wczoraj. Serducho bilo przy pierwszym przylozeniu. Zawsze jest w tym samym miejscu, juz nawet nie szukam. Chociaz takie mam pocieszenie. A najadlam sie czekoladek, zeby je rozruszac, ale nic to nie dalo
wiesz jak jest z teściowymi
Cytat:
oj nie tylko Ty też braliśmy pod uwagę, ale Tż ma wujka Janka i jakoś tak od razu odpadło ale podoba mi się duży Jan, mały Jaś
tequilka jaki brzuszek ładny no fakt tu już odzież typowo ciążowa potrzebna

Edytowane przez kaaasi
Czas edycji: 2015-09-18 o 11:10
Stary 2015-09-18, 11:16   #890
wykalacka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez marciar7 Pokaż wiadomość
Mnie urzeklo zdrobnienie Jaś :-D pozatym to imie po moim dziadku
Ale nie martw sie na usg mowila ostatnio ze bedzie dziewczynka jesli ja polowkowym znow to samo to dalej ci nie zabiorę :-D :-D.
też po moim dziadku No ale zobaczymy, na 100% to wiadomo po porodzie

Cytat:
Napisane przez tequillka23 Pokaż wiadomość
hej Kobietki, gratuluję udanych wizyt I po cichu zazdroszczę Wam, że znacie już pleć, bo u mnie to jeszcze nic nie wiadomo, chociaż mam przeczucia, że będzie Szymonek . Dzisiaj szukałam w szafie czegoś co mogłabym na rodzinne spotkanie załozyć i wiecie normalnie totalna załamka. Nic nie wchodzi na mnie . I nawet nie wiedziłam, że mam już widoczny brzuszek. Aż muszę się Wam pochwalić
o jak moglas takiego brzuszka i zauważyć mój nadal przypomina ciążę spożywczą

Cytat:
poczekaj jeszcze da odczuć mamusi

wiesz jak jest z teściowymi

oj nie tylko Ty też braliśmy pod uwagę, ale Tż ma wujka Janka i jakoś tak od razu odpadło ale podoba mi się duży Jan, mały Jaś
tequilka jaki brzuszek ładny no fakt tu już odzież typowo ciążowa potrzebna
Mój TŻ ostatnio mówił, że na drugie imię dałby swoje mnie w ogóle idea podwójnych imion nie przekonuje, ale widocznie zachciało mu się juniora mieć
wykalacka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 11:19   #891
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siasia13 Pokaż wiadomość

Ja ostatnio tez czekolada próbowałam ale dopiero wieCzorny czosnek pomógł

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-09-18, 11:19   #892
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mamusiaczek Pokaż wiadomość

U nas Hania to siostrzenica męża. A Ania to ja i Teściowa, pomimo,że pdooba mi się to imię to trzy Anki o tym samym nazwisku mieszkające obok siebie to za wiele

Za tydzień mam, zobaczymy

Cytat:
Pani Knafel tak samo jak opowiadasz o Pani Nocuń - spokojna, usmiechnieta, wszystko omawia. Dla mnie to zupelnie nowe dwoswiadczenie bo w stanach usg wyglda tak ze przychodzisz, nic nie widzisz bo monitor masz za glowa i masz milczec przez 40 min, a ostatnie 5 min pokazuja Ci nozki razki i plec jesli chcesz. Nawet nie wiesz czy wszystk ok, bo wyniki badania ida do lekarza i dopwiero Twoj lekarz prowadzacy moze Ci przekazac info. Takze tutaj leze, wszystko widze, dokladnie kazdy narzad mam omawiany i poakzywany kazdy zakamarek, wszystko trwa okolo 30 min (mowie o usg genetycznym) i jest niesamowita roznica dlatego ubolewam ze TZ nie moze isc bo to magiczne usg, ale moze na to nastepne mu sie uda

---------- Dopisano o 10:27 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

motyl już wie pewnie co ram jej w brzuchu gra ale nie chce nam powiedziec poki jej nie potwierdza na polowkowym, taki to jest uparciuch z niej
sama jestem mega ciekawa co u niej (bardziej niz bylam u siebie ) wiec czekam na kolejne usg czyli do przyszlego piatku, prawda motyl?
Co ja wiem? Nic nie wiem. 55% w jedną stronę to żadna pewność, dlatego jeszcze nie mówię. Na Tuśkę z taką pewnością mówili,że chłopiec i co?Jajco, a raczej jajca brak, chociaż ja akurat się z tego cieszyłam hehe

Cytat:

My mamy za tydzień wesele, ale pod Wawą więc bierzemy Tusię. Tym bardziej,że jadą też moi rodzice Mamy pokój na górze, bierzemy nianię i będziemy się w nią wgapiać Zresztą ja i tak na pewno szybko się zmyję, bo ja ostatnio jestem dead o 22.30

A co do tego chłopca na bank, to ja w bankach pracowałam, ale nie obstawiam hehe
Faktem jest,że w poprzedniej ciąży śnił mi się chłopak i była Tusia (aczkolwiek to też było jak mi już mówili,że ma być chłopak) ,a wszyscy mi wtedy mówili,że na odwrót zawsze jest A teraz śni mi się dziewczyna

Dobra mama,moja mama tak samo robi i sama często coś tam sugeruje T. w moim imieniuD:

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 11:20   #893
Zakorzenienie

Cytat:

Na tel nie widze ale na pewno piękny, pozniej zobaczę z kompa

Stary 2015-09-18, 11:21   #894
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:

Tusia ostatnio śpiewa ciągle Jedzie pociąg z daleka, więc liczę, że na weselu sie pobawi do tej piosenki. I obowiązkowo kaczuszki Na zajęciach w Figloparku nauczyła się to "tańczyć"

Stary 2015-09-18, 11:21   #895
tequillka23
Raczkowanie

Ja też jakoś nie lubię podwójnych imion i wg mnie to utrudnianie dziecku życia. Może nie w dzieciństwie ale później, gdy zacznie podpisywać się w urzędach to zawsze będzie musiało pamiętać o drugim imieniu. Ale każdy i tak robi jak uważa
tequillka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-18, 11:21   #896
Zakorzenienie

Cytat:
też po moim dziadku No ale zobaczymy, na 100% to wiadomo po porodzie

o jak moglas takiego brzuszka i zauważyć mój nadal przypomina ciążę spożywczą

Mój TŻ ostatnio mówił, że na drugie imię dałby swoje mnie w ogóle idea podwójnych imion nie przekonuje, ale widocznie zachciało mu się juniora mieć

U mnie taka tradycja ze dziewczynka dostanę drugie imię po tacie a synek po tacie

Stary 2015-09-18, 11:23   #897
marciar7
Zakorzenienie

Tygrysek brzusio. Cudny :-D
No plec na 100 wiadomo ze po porodznie :-D
Stary 2015-09-18, 11:24   #898
Zakorzenienie

Cytat:
U nas Hania to siostrzenica męża. A Ania to ja i Teściowa, pomimo,że pdooba mi się to imię to trzy Anki o tym samym nazwisku mieszkające obok siebie to za wiele

Za tydzień mam, zobaczymy

Co ja wiem? Nic nie wiem. 55% w jedną stronę to żadna pewność, dlatego jeszcze nie mówię. Na Tuśkę z taką pewnością mówili,że chłopiec i co?Jajco, a raczej jajca brak, chociaż ja akurat się z tego cieszyłam hehe

My mamy za tydzień wesele, ale pod Wawą więc bierzemy Tusię. Tym bardziej,że jadą też moi rodzice Mamy pokój na górze, bierzemy nianię i będziemy się w nią wgapiać Zresztą ja i tak na pewno szybko się zmyję, bo ja ostatnio jestem dead o 22.30

A co do tego chłopca na bank, to ja w bankach pracowałam, ale nie obstawiam hehe

Faktem jest,że w poprzedniej ciąży śnił mi się chłopak i była Tusia (aczkolwiek to też było jak mi już mówili,że ma być chłopak) ,a wszyscy mi wtedy mówili,że na odwrót zawsze jest A teraz śni mi się dziewczyna

Dobra mama,moja mama tak samo robi i sama często coś tam sugeruje T. w moim imieniuD:

Hehe motyl spokojnie poczekamy do piątku ;D
Ja nie moge tak szybko sie zmyć bo tk bardzo dobry kolega, wiec głupio
Mi sie śniła dziewczynka teraz i jest najpewniej dziewczynka ;D
Zaraz sie przekonam

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
Tusia ostatnio śpiewa ciągle Jedzie pociąg z daleka, więc liczę, że na weselu sie pobawi do tej piosenki. I obowiązkowo kaczuszki Na zajęciach w Figloparku nauczyła się to "tańczyć"

Pola tez ostatnio cały czas o pociagu

Stary 2015-09-18, 11:24   #899
butterfly20
Zakorzenienie

Ja a ty już pewnie na wizyte oczekujesz??

Cytat:

No to na bank dziewczynka)

Cytat:

Ja znam dużo małych Jasiów, uroczo

Cytat:
Śliczny

Stary 2015-09-18, 11:25   #900
Zakorzenienie

Cytat:
Ja a ty już pewnie na wizyte oczekujesz??

No to na bank dziewczynka)

Ja znam dużo małych Jasiów, uroczo

Śliczny

Tak, zaraz wchodzę stresa nam jak nie wiem, oby dzidziuś zdrowy był i bede spokojna (przez następne 2 dni hahah)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości