Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe - część II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-18, 11:32   #902
kaaasi
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe - część II

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Ja ostatnio tez czekolada próbowałam ale dopiero wieCzorny czosnek pomógł

Sent from my iPhone using Tapatalk
o patrz co lubi od małego
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
U nas Hania to siostrzenica męża. A Ania to ja i Teściowa, pomimo,że pdooba mi się to imię to trzy Anki o tym samym nazwisku mieszkające obok siebie to za wiele

Za tydzień mam, zobaczymy

Co ja wiem? Nic nie wiem. 55% w jedną stronę to żadna pewność, dlatego jeszcze nie mówię. Na Tuśkę z taką pewnością mówili,że chłopiec i co?Jajco, a raczej jajca brak, chociaż ja akurat się z tego cieszyłam hehe

My mamy za tydzień wesele, ale pod Wawą więc bierzemy Tusię. Tym bardziej,że jadą też moi rodzice Mamy pokój na górze, bierzemy nianię i będziemy się w nią wgapiać Zresztą ja i tak na pewno szybko się zmyję, bo ja ostatnio jestem dead o 22.30

A co do tego chłopca na bank, to ja w bankach pracowałam, ale nie obstawiam hehe
Faktem jest,że w poprzedniej ciąży śnił mi się chłopak i była Tusia (aczkolwiek to też było jak mi już mówili,że ma być chłopak) ,a wszyscy mi wtedy mówili,że na odwrót zawsze jest A teraz śni mi się dziewczyna

Dobra mama,moja mama tak samo robi i sama często coś tam sugeruje T. w moim imieniuD:
o widzisz chociaż swoja mama to zawsze będzie bronić
Cytat:
Napisane przez tequillka23 Pokaż wiadomość
Ja też jakoś nie lubię podwójnych imion i wg mnie to utrudnianie dziecku życia. Może nie w dzieciństwie ale później, gdy zacznie podpisywać się w urzędach to zawsze będzie musiało pamiętać o drugim imieniu. Ale każdy i tak robi jak uważa
a skąd...ja mam dwa w dokumentach i nigdy nie podpisywałam się tak żeby były dwa po prostu jest bo jest o tyle że w dowodzie

kaaasi jest offline Zgłoś do moderatora