2015-09-21, 11:29
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. 7
Cytat:
Napisane przez kana158
Trzeba, trzeba. Dziś idziemy, a od soboty jestem z lekarzem w kontakcie tel, bo we Wrocławiu była na jakimś zjeździe.
|
bedzie dobrze 
---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ----------
Cytat:
Napisane przez DomimaZet
Aha.. no widziałam właśnie ze dynia tak smakowała nie?
Kurde bo ja też lecę na słoiczkach ale już mnie denerwuje ze cały czas jakieś musze wyrzucać :-(- bo nie dojada mi ich:-( i tez się zastanawiam co gotować i jak i jaka konsystencję robić...
Wiem właśnie ze te sloiczki twoje poszły się .ebać :-(- szkoda naprawdę - ja powiem Ci szczerze ze tez po tej twojej historii się zrazilam :-(
|
dynia u ns pycha mam zapas sloiczkow ale mam tez potrzebe gotowania jakos taka sama z siebie. fakt, ze sloiczki mnie zrazily, ale chyba nie na tyle zeby nie probowac w inny sposob, nie zawsze na biezaco bede mogla, ale kilka razy w tyg napewni. teraz za malo mi zjada zeby mi sie chcialo pol marchewki i pol ziemniaka gotowac codziennie itp. a czemu sloiczki wyrzucasz? nie zjada ci calego w ciagu 3 dni?
---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:28 ----------
HANKA- kciuki za rozmowe tzta
|
|
|