Wizaz.pl - Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci - Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Podgl±d pojedynczej wiadomo¶ci
Stary 2015-09-22, 07:39   #478
limonka_86
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 066
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomo¶ć
A była¶ już na zajęciach, prawda? I jak Ci się podobało? Ja jeszcze nie byłam, ale się zapisałam.
Bylam juz na zajeciach najpierw o pielegnacji noworodka wiec dla mnie te byly super!! Zwlaszcza dla takiego totalnego laika jak ja chociaz wyszlam stamtad z taka mega przepelniona glowa ze szok jak na studiach ;-)

Drugie zajecia mialam o karmieniu piersia te juz byly mniej ciekawe zwlaszcza ze inna polozna prowadzila i generelanie czytala z jakiejs ksiazeczki ale jak zaczely sie pytania no to odpowiadala i generalnie tez sporo sie dowiedzialam

Cytat:
Napisane przez k_asienka Pokaż wiadomo¶ć
Żeby skorzystać z tego cyklu trzeba mieć tam położn± ¶rodowiskow±? A będziesz chodzić gdzie¶ indziej do szkoły rodzenia?
Tak zeby skorzystac z cyklu wybralam tam polazna przed pierwszymi zajeciami mowi sie poloznej ze jestes pierwszy raz ja wczesniej nie mialam zadnej swojej poloznej w krakowie wiec mi to bylo na reke zwlaszcza ze mi tam pani wpisala taka polozna ktora akurat jest z mojego "regionu" wiec bedzie do mnie przyjezdzac po porodzie

Cytat:
Napisane przez mujer Pokaż wiadomo¶ć
Hm, a dzi¶ mój młody działa mi na nerwy tzn... nie fika
Wrrr ;((
Ehh nie martw sie napewno wkoncu zacznie fikac!! ja zauwazylam ze mojej ostatnio nawet sniadanie nie rusza ale pozniej w ciagu dnia calkiem sporo sie rusza moze i Twoj maluszek sobie zmienil rytm zyciowy !!
limonka_86 jest offline Zgło¶ do moderatora