Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Sierpniowe mamusie 2015 - część 1 :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-22, 08:48   #807
kasperka
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniowe mamusie 2015 - część 1 :)

Cytat:
Napisane przez mms_22 Pokaż wiadomość
u nas wczoraj też był nawrót kolek, bo przez ostatnie 2 dni zaniedbywałam trochę podawanie diclacu i efektem tego był straszliwy płacz... od wczoraj wieczorem znó podaje go regularnie i zobaczymy co bedzie dzis...

ja mam taki do wysysania ustami i takim sciagam moze niektorych to brzydzi, ale mnie nie
z tym, ze u nas na razie nie ma problemu z katarem, a jedynie z wydzielina, jaka zostaje w nosku, bo Malemu czasami sie tamtedy ulewa...

u nas monitor oddechu tez jest nieuzywany, bo Maly spi z nami... wydalismy prawie 400 zl, a uzywalismy Go moze ze 2 tyg ale i tak nie zaluje, ze Go kupilam, bo czulismy sie z poczatku duzo pewniej majac go (zwlaszcza po przejsciach w szpitalu)

tak w ogole, to bylismy wczoraj na podcieciu wedzidelka... dlugo sie nad tym wahalam, aler ostatecznie zdecydowalismy sie na podciecie i wydaje mi sie, ze Maly lepiej ssie od wczoraj moze nie bedzie tak lapal powietrza i ulzy mu to w kolkach....

a i bylismy tez na kontrolnym usg glowki i wszystko w porzadku

Nie pytaj lepiej ile nasz kosztował
kasperka jest offline Zgłoś do moderatora