Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Intymny problem z dziewczyną
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 16:31   #22
stuartxl
BAN stały

Dot.: Intymny problem z dziewczyną

Cytat:
Napisane przez klempaa Pokaż wiadomość

No a pewnie te jakże obrzydliwe wargi sromowe niebezpiecznie zbliżają sie do twarzy Autora. Fuuuu!

Chłopiec, to wyobraź sobie teraz ze Twoja dziewczyna brzyydzi sie Twojego penisa. Nie kazdego- z innymi nie ma problemu, tylko Twój wzbudza w niej odruch wymiotny. W związku z tym loda robi Ci tylko po alkoholu. Co z tego, ze Ty inaczej nie dochodzisz.

Nie kochasz jej, ot i cala tajemnica.

I wiesz co? Więcej jest kobiet mających właśnie wystające wargi sromowe mniejsze. Deal with it.
No to co ja mam robić? Ona twierdzi, że mnie kocha mi na niej zależy, i mam się zmuszać? Łechtaczka jest na tyle mała, że nawet nie chcąc zaczepia sie jezykiem ustami, te wystające wargi mniejsze, zwłaszcza, że liże się także okolice łechtaczki.
Jak poprzednia miała je malutkie bylo super, żadnego obrzydzenia czysta przyjemność z mojej strony, a teraz mam odczucia, jaby wam to wyjaśnić.....jakbym np lizał odbyt, można? Można, ale chyba większość nie czerpie z tego przyjemności, mi na negatywne odczucia, i ja właśnie mam takie "zahaczając' o wargi sromowe mniejsze. Boję się że jak będe to robił na siłę, to się zniechęcę w ogóle do seksu, że potem będę miał z tym problem...
stuartxl jest offline Zgłoś do moderatora