![]() |
#1 |
BAN stały
|
Intymny problem z dziewczyną
Hej.
Mam problem z dziewczyną, dość intymny. Kasia jest moją drugą dziewczyną w życiu, z wcześniejszą dziewczyną z tą sprawą nie było żadnego problemu, a dokładnie mam na myśli seks oralny w stronę ja jej. Obie dziewczyny zaspokajają mnie tak bez żadnego problemu, a ja mam z tym problem. Ta kwestia nie dotyczyła mojej byłej, a problem tkwi a anatomii waginy. Poprzednia miała schowane wargi sromowe mniejsze, aby je zobaczyć trzeba było rozchylić większe, i były naprawdę dość króciutkie, więc gdy schodziłem ustami i językiem w te miejsca to głownie mój język sięgał łechtaczki i warg sromowych większych, nie było powodu ich rozchylać i zagłębiać się w okolice wejścia do pochwy. Z moją obecną jest inaczej, nie osiąga ona orgazmu poprzez stosunek może dojść tylko poprzez łechtaczkę, i tu jest problem, gdy próbuje zrobić jej "minetę" to odpycha mnie, jej wargi mniejsze są WYSTAJĄCE i ZWISAJĄCE, gdy sięgam językiem jej łechtaczki chcąc nie chcąc zahaczam o jej wargi sromowe mniejsze, które są w moim mniemaniu obrzydliwe, przekrwione, i mnie zwyczajnie obrzydzają i odpychają i bardzo brzydko wyglądają. Gdy zaczynam jej to robić i dotykam ich językiem mam odruch wymiotny, i w końcu przestałem dawać jej w ten sposób przyjemność, jeśli juz to tylko jak jestem po alkoholu, wiec niezbyt często. Dziewczyna jest zawiedziona, uprawia ze mną seks waginalny, robi mi "lody" a ja ją zaspokajam tylko dłonią. Poprzez stosunek nie dochodzi, a oralnie nie mogę, wiem, że mnie kocha, mi również na niej zależy, ale wiem, że ona ze mną ma beznadziejne życie seksualne, i nie wiem co zrobić aby to zmienić. Zabiegu jej nie proponowałem raz, że to poważna operacja, a dwa koszta dość spore. |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Intymny problem z dziewczyną
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;52882887]Jeśli masz takie odczucia co do jej ciała to zostaw ją i pozwól jej znaleźć kogoś, kto ją będzie kochał. Serio.[/QUOTE]
Ale ja ją kocham, ale właśnie obrzydza mnie to jedno miejsce a mianowicie jej wystające wargi sromowe mniejsze, nawet patrząc jest ok, ale w lizaniu ich jest dość ciężko, bo trudno ominąć je przy lizaniu łechtaczki. |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
IMO jeśli coś Cię w niej tak obrzydza to znaczy, że jej nie kochasz. Sama mam podobną anatomię i jeśli bym wiedziała, że tak działam na faceta to już nigdy nie chciałabym się przed nim rozebrać.
|
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
BAN stały
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;52883096]IMO jeśli coś Cię w niej tak obrzydza to znaczy, że jej nie kochasz. Sama mam podobną anatomię i jeśli bym wiedziała, że tak działam na faceta to już nigdy nie chciałabym się przed nim rozebrać.[/QUOTE]
Ty tak poważnie? A jak np dziewczyna brzydzi się brać penisa swojego chłopaka czy nawet męża, do buzi to znaczy, że go nie kocha??? Czy jeśli ktoś ma obawy sięgać językiem w okolice odbytu to też już nie kocha? Przecież to są szczególne miejsca, jednych jarają innych nie, to nie usta, ze ktoś się brzydzi kogoś pocałować. ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:03 ---------- Spokojnie mogę na nią patrzeć jak jest nago, luz, ale miałem na myśli całowanie tych miejsc. |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Co innego jest niechęć, nie przepadanie za czymś, a czym innym jest aż tak daleko idące obrzydzenie. Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2015-09-24 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
live your passion
|
Cytat:
![]() |
#9 | |
BAN stały
|
Cytat:
Wspomniałaś o niechęci, a obrzydzeniem, właśnie niechęć bierze się z obrzydzenia. Przykład jeśli nie brzydzi mnie palec u ręki, to nie ma niechęci brania go do buzi, ale jeśli brzydzi mnie palec u stopy, chodzenie boso, bród etc, to może brzydzić branie palca u stopy do buzi bo wynika obrzydzenie. Jeśli jakaś dziewczyna nie bierze penisa do buzi z niechęci to = się, że się brzydzi, czy samego penisa czy choćby spermy. ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:28 ---------- Tylko penis każdy wygląda mniej więcej tak samo, a wagina niestety nie, jedne mają wargi mniejsze na tyle delikatne, że prawie niewidoczne a inne jak uszy słonia, więc budowa zupełnie różna. A penis jak penis, no chyba że porównać do obrzezanego ale w naszej kulturze oprócz wskazań medycznych-stulejka nie jest obrzezanie praktykowane. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Niechęć ma wiele podłoży. Może wynikać z jakiejś traumy np. facet jej powiedział, że jest kiepska w oralu. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#12 | |
live your passion
|
Cytat:
Tylko nie ma co zaradzić w Twoim problemie. Opcje są 4: - przemilczasz problem i starasz się przełamać, - zrywasz z dziewczyną, - rozmawiasz z dziewczyną i jej pozostawiasz decyzję czy chce nadal z Tobą być, - odkładacie wspólnie na operację jeśli sama też będzie chciała coś zmienić.
![]() |
#13 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą to zabawne, bo zazwyczaj mężczyźni właśnie za lizaniem i pieszczeniem tych części najbardziej przepadają. Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#14 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie zdziwiłbym się jakby jakaś dziewczyna uwielbiała robić lody chłopakowi a tu nagle u jakiegoś napletek zwisający na kilka cm tez mogło by jakąś zniechęcić/obrzydzić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#15 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Poza tym napletek zwisający na kilka centymetrów to nieprawidłowa budowa ciała, którą należałoby leczyć i poprawić. O wystających wargach sromowych nijak tego powiedzieć nie można, ponieważ jest to naturalna, zdrowa i prawidłowa budowa kobiecych narządów rozrodczych. W mojej opinii jesteś tak uprzedzony, że raczej tego nie przeszkodzicie, a szkoda okaleczać dziewczynę chirurgicznie. Na przyszłość na pierwszej randce pytaj o budowę tych miejsc i każ dziewczynom pokazywać zdjęcia - będziesz wiedział, z którymi się nie wiązać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Copyraptor
|
Dobra, wyjaśnijcie mi jedno. W jaki sposób się zahacza o wargi mniejsze liżąc łechtaczkę? Czego ja nie rozumiem? Na jaki obrazek bym nie patrzyła, to łechtaczka jest na samej górze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#17 |
w drodze do...Ciebie...
|
Jesteście niedopasowani seksualnie ot co
![]() W innych sferach może być pięknie i ładnie, ale jeśli w życiu intymnym są takie problemy, to na dłuższą metę nie dacie rady, nawet miłość tu nie pomoże ![]()
#18 |
Konto usunięte
|
Zacznij odróżniać waginę od sromu. Bierzesz się za seks, a wiedza o budowie anatomicznej kobiety kiepska.
Brzydzi cię to cię brzydzi, co mamy ci poradzić ? |
![]() ![]() |
![]() |
#19 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No a pewnie te jakże obrzydliwe wargi sromowe niebezpiecznie zbliżają sie do twarzy Autora. Fuuuu! Chłopiec, to wyobraź sobie teraz ze Twoja dziewczyna brzyydzi sie Twojego penisa. Nie kazdego- z innymi nie ma problemu, tylko Twój wzbudza w niej odruch wymiotny. W związku z tym loda robi Ci tylko po alkoholu. Co z tego, ze Ty inaczej nie dochodzisz. Nie kochasz jej, ot i cala tajemnica. I wiesz co? Więcej jest kobiet mających właśnie wystające wargi sromowe mniejsze. Deal with it.
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Umówmy się, ze penis tez pięknością nie grzeszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#21 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#22 | |
BAN stały
|
Cytat:
Jak poprzednia miała je malutkie bylo super, żadnego obrzydzenia czysta przyjemność z mojej strony, a teraz mam odczucia, jaby wam to wyjaśnić.....jakbym np lizał odbyt, można? Można, ale chyba większość nie czerpie z tego przyjemności, mi na negatywne odczucia, i ja właśnie mam takie "zahaczając' o wargi sromowe mniejsze. Boję się że jak będe to robił na siłę, to się zniechęcę w ogóle do seksu, że potem będę miał z tym problem... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Dać spokój dziewczynie, której NIE AKCEPTUJESZ W PEŁNI. 2. POD ŻADNYM POZOREM nie mówić jej, że jej narządy płciose są brzydkie i Cię obrzydzają - to TY masz ze sobą problem, nie ona. 3. POD ŻADNYM POZOREM nie sugerować jej żadnych operacji, bo się nabawi dziewczyna kompleksów. 4. Przy poznawaniu kolejnych dziewczyn OD RAZU dawać do zrozumienia, że że oczekujesz od swojej wybranki określonej budowy anatomicznej i żądać zdjęć potwierdzających. Na ich podstawie dokonać wyboru towarzyszki życiowej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz jej to. Jak jest mądra to tak kopnie Cie w zad ze na księżycu wyladujesz.
![]() ![]() |
![]() |
#26 | ||
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#27 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kocham=akceptuję.. chłopczyk się naoglądał książek do biologii (pilny uczeń ![]() i teraz ma problem.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#28 |
czasem troszkę winny
|
Wróć do byłej, nie będziesz musiał lizać uszu słonia.
Kogoś jeszcze zainteresowało zdanie, które autor napisał już co najmniej 2 razy: "ona mnie kocha, mi na niej też zależy", czy tylko ja jestem taka spostrzegawcza i szukam dziury w całym? ![]()
#29 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest z facetem, którego obrzydza jedna z części jej ciała. Współczuję jej.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
![]() ![]() |
![]() |
#30 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:46.