Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tinder, samotność, zniechęcenie-czyli ból istnienia w XXI w
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-24, 19:55   #101
201607040950
Konto usunięte

Dot.: Tinder, samotność, zniechęcenie-czyli ból istnienia w XXI w

Cytat:
Napisane przez UzytkownikBeta Pokaż wiadomość
Nie chodzi mi o nastolatki, ani 30latki, w ogóle nie w tym rzecz. Nie wyobrazam sobie jak przy moim brakach w obyciu z kobietą mam życ z równolatką bądź starszą. Mam być uczniem ? Od okresu dojrzewania ludzie zdobywają doświadczenie, zakładając start w wieku ok.14-15 lat, to przez 10 lat mozna powiedzieć co nieco o tych sprawach. Ja mając 25 startuję prawie od zera, bo tylko obserwacja i odrzucenie mnie doświadczyły.

Cięzko nie być zakompleksionym, gdy przez urodę mija szansa na bliższą relację. Brak miłości i akceptacji nigdy nie działa korzystnie. Z wiekiem tylko stajemy się gorsi. Wiele starych panien potrafię odgadnąć po pierwszym wrażeniu. Wcale się nie dziwię, że są takie nieznośne, marudne.
A dlaczego nie uczniem? Mimo kompletnego braku doświadczenia marzy Ci się bycie stroną dominującą?
To nie jest poważne podejście. Z nastolatką niczego sensownego nie zbudujesz, niczego się też nie nauczysz.

Tutaj masz dowód na to, że 25-latki bez doświadczenia istnieją. Nie jest ich mało. Pomysły czasem mają podobne do Twoich.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=828426

Jaka szansa na bliższą relację Ci minęła? Z tabunem panien z tindera? Litości.
Każdy facet co najmniej raz, a najpewniej kilka razy w życiu słyszał od laski "zostańmy przyjaciółmi". Jak to rozpamiętujesz i robisz z tego wielki problem to owszem - staje się to problemem.
Cytat:
Napisane przez UzytkownikBeta Pokaż wiadomość
I nie mów mi o chamskiej gadce, bo lepiej być chamem w ustach niż prostakiem w głowie.
A kim Ty jesteś w głowie, skoro wolisz żyć złudzeniami, wmawiać sobie, że wygląd to wszystko, myślisz poważnie wyłącznie o związku z naiwną nastką i zawalczenie/poszukanie własnego szczęścia to dla Ciebie gra niewarta świeczki?
201607040950 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując