|
Rozeznanie
Przekupka: 0 pkt / 0% pozyt.
|
Wrześniowo PLNY Lala, pędzle Inglota, Stradivarius, Bershka i inne
Hej! Mam do wymiany kilka rzeczy. Mieszkam w Warszawie, czasami bywam też w Krakowie - w tych miejscach możemy umówić się na osobistą wymianę . Wysyłam listem poleconym ekonomicznym w bąbelkowej kopercie.
Mam 161 cm, ważę jakieś 52 kg i wszystkie te rzeczy są na mnie dobre. Chętnie wymienię się na inne ciuchy, ale też np. książki. Zaznaczam, że ciuchy na żywo wyglądają dużo lepiej, światło mi niestety nie sprzyjało . Wymiary mierzone są na płasko.
Dodatkowo poza wątkiem mam bon do wykorzystania w sklepie internetowym Torelle (na 200 zł!) i bon na 100 zł do wykorzystania w sklepie internetowym Zisnio!
1. Sweterek MissUn, rozmiar s/m. Bardzo mięciutki, w urocze pieski . 35% modal, 25% wiskoza, 15% nylon, 15% poliester, 10% wełna.Długość: 57 cm, szerokość 40 cm. Długie rękawy.
2. Biała, melanżowa koszulka z napisem "Hard Times NYC". Długość 65cm, szerokość 45 cm. Opada z ramion . 100% bawełny. Oversize.
3 i 4. Granatowa koszulka Bershka, rozmiar S. Szerokość 39 cm, długość 60 cm. 100% bawełna.
5. Bluzeczka z tygrysem, rozmiar S. Długość 60cm, szerokość pod pachami 42cm. Śliczna <3
6. Różowa NOWA koszulka PLNY Lala. To z metki rozmiar XXS, ale jest luźna - szerokość pod pachami to 48 cm, a długość całkowita 64 cm. 94% bawełna, 6% elastan.
7. Burgundowa sukieneczka H&M, rozmiar S. Długość 80cm, szerokość 38 cm pod pachami. 62% poliester, 33% bawełna, 5% elastan.
8. Granatowa, połyskująca koszulka H&M. Rozmiar 38. Długość 60 cm, szerokość 47 cm. 70% poliester, 30% "metallised fibre". Jest krótka i taka ma być. Długość bez ramiączek(!) to jakoś 41 cm., szerokość też 41 cm. 49% wiskoza,37% poliester, 11% "fibre metallize" i 3% elastan.
9. Czarna, imprezowa koszulka Bershka, rozmiar S. Świetnie podkreśla biust, można ją nosić bez stanika .
10. Ciemnoniebieska, niejednolita koszulka South Bronx. Z metki to rozmiar S. Pod pachami 45 cm, długość całkowita 63 cm.
Dodatko
Edytowane przez on_tiptoes
Czas edycji: 2015-09-29 o 18:57
|