2015-09-26, 10:08
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !
Cytat:
Napisane przez AgatkaSz
Macie lezaczki bujaczki ? bo wkońcu teść sprzata w piwnicy i przyniósł lezaczek do domu to juz go wypiore ale nie wiem czy takie maleństwo to sie do tego nadaje 
|
Mam ja zakupiłam używany z fisher price za 40 zł i będę go używać jak np. Będę robić obiad, albo myk myk szybki prysznic żeby widzieć malucha. Pytałam fizjoterapeutki to od 1 mca życia można ale wiadomo nie za długo tak godzina dwie to maks 
---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------
Cytat:
Napisane przez rita_k
a to ja też tak mam
mój też nosi. W ogóle przed ślubem to się zarzekał że on nie będze nosił obrączki bo on nigdy nic nie nosił na palcach to mu na trylion % bedzie niewygodnie. Ja mówie no ok twoja decyzja. No i po ślubie w poniedziałek byliśmy już w Turcji i ten dał pierwszego nura do wody i cyk obrączka znikła, przepadła w czeluściach morza egejskiego  Szukał i szukał, ktoś mu pomagał, ale nic nie znalazł. Więc ja mówie to teraz nie masz problemu i nie musisz nosić obrączki. A ten co, pierwszego dnia po powrocie zrobił duplikat i tak nosi po dziś dzień.
wczoraj oglądałam. Lubię to
|
Ojej ale miał pecha z tą obrączka to super ze nosi
|