Raczkowanie
Przekupka: 7 pkt / 100% pozyt.
|
Wrzesień - trochę kolorówki z różnych półek cenowych
Witam serdecznie,
mam na wymianę kilka produktów z różnych półek cenowych.
Na szaro zaznaczyłam produkty, które już znalazły swoje nowe właścicielki, a na czerwono dokładki kosmetyków:
1) MAC, Powder Blush, kolor: Harmony Matte, zużycie niewielkie;
2) Rouge Bunny Rouge, Long-lasting Eye Shadow, Unforgetable Oriole, numer 014, kupiony około rok temu, zużycie niewielkie, produkt ważny od otwarcia przez 36 miesięcy;
3) Guerlain, Tusz do rzęs Cils D'enfer Mascara, kolor: 01 Noir, użyty kilka razy, otwarty 2 miesiące temu;
4) Catrice Cosmetics, Liquid Metal Eyeshadow, kolor: 090 Nougat It Right, użyty kilka razy;
5) Bourjois, Kredka do oczu Contour Clubbing Waterproof, kolor: 46 bleu neon, użyta 3 razy;
6) Rouge Bunny Rouge, Eye Kohl, czarna (029 Salome), użyta kilka razy;
7) Essence, 3D eyeshadow, Kolor: 09 Irresistible Chocolates, użyty raz.
8) Inglot, AMC Pure Pigment Eye Shadow, kolor 41 i 51, użyte kilka razy.
9) Estee Lauder, Pure Color Five Color Eyeshadow Palette, Kolor: 01 Blue Dahlia, użyta kilka razy
10) Zoeva, Naturally Yours, zużycie jak na zdjęciu
11) Guerlain, podkład Tenue de Perfection, kolor: 01 Beige Pale, użyty kilka razy, kod produktu: 4T01
12) Zoeva, Luxe Cream Lipstick, kolor: Faith & Love, kod: LCL002, prawie nieużywana
13) Mac, szminka z kolekcji Toledo, kolor: Matte Oxblood, kod: A94, zużycie jak na zdjęciu
14) Too Faced, Boudoir Eyes Palette, kupiona w Sephora w tym roku, zużycie jak na zdjęciu (wymienię tylko na inną paletkę cieni)
15) Zoeva, Cocoa Blend, zużycie jak na zdjęciu
Załączam zdjęcia powyższych produktów.
Zainteresowanych wymianą na te produkty proszę o kontakt na priv. Jestem z Warszawy, w grę wchodzi odbiór osobisty lub przesyłka listem.
Edytowane przez puszek_86
Czas edycji: 2016-06-12 o 17:02
|