Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-09-26, 15:02   #1479
ridja devojka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie wrześniowe 2015 r. cz. XI :)

Cytat:
Napisane przez loudres Pokaż wiadomość
Nie mogę się też wyzywać na Tż on bardzo się stara. Widzę że proboje wszystkiego. A wczoraj jak wróciliśmy do domu. Czekał na mnie jeszcze jeden prezent piękny złoty pierścionek z kamieniem w kształcie serca. Za to ze jesyem taka dzielna. . Tak mnie wzrusza ten mój chłop. . Ehhh
Super kurcze fajny gest i szczerze mówiąc mój mąż też jest tego typu ze lubi kupić prezent ale trochę się boje ze wyda dużo a będziemy teraz mieli nagły spadek zarobków i się tym martwię i wolałabym żeby nie szalał (Ale prezent fajnie dostać )

Cytat:
Napisane przez CienSkrzydla Pokaż wiadomość
Ja nadal nic nie wiem i za chwilę dostanę nerwicy...
Dokładnie jak Ty, 7 dni po terminie przyjęta, też w środę. Mamy sobotę, jestem po ujemnej próbie oxy, dziś miała iść cala oxy i nie wiem nawet czy cokolwiek będzie.
Jestem w takich nerwach ze rozważam już wypis na własne żądanie i jechanie na cesarke prywatnie bo traktują nas tu jak powietrze!

Już nie chodzi o mnie ze od wczoraj nic nie jadlam ale moje dziecko potrzebuje przecież jakichś składników odżywczych. Jak o tej godzinie zwykle jest adhd w brzuchu tak teraz cisza mimo ze do niego dziubie ;(
Nie wiem jak można człowieka tak na głodnego trzymać... ale ja też jestem tyle po terminie jak Ty i tez nie liczę na nic. Właśnie mi jedna położna mówiła ze zwykle panie po terminie rodzą same w tym czasie jak są przyjęte na oddział. I że lekarze nie lubią wywoływać jak wszystko jest ok. Zależy to chyba od szpitala. Rozumiem to bo w końcu 2 tyg. po to nadal w terminie ale kaszana siedzieć w szpitalu... juz mam czarne wizje ze nie urodzę i dopiero 2 tyg po terminie będą wywoływać i spędzę tu resztę życia

Cytat:
Napisane przez CienSkrzydla Pokaż wiadomość
No i mogę jeść. Pół dnia czekania o głodzie i ewentualnie w poniedzialek coś się będą zastanawiac. W poniedzialek! 11 dni po tp!
Witaj w klubie
Cytat:
Napisane przez czarownica_tea Pokaż wiadomość
Mojej szum nie uspokaja. Uspokaja Enya i uwaga opery Wagnera (szczególnie pierścień Nibelungów- w sumie moja ulubiona )
Tez mnie uspokaja enya. A ja w ogóle Lubie sobie puszczać na spotify jakieś playlisty typu SLEEP i tam sa takie melodie medytacyjne czy typowo do spa. Mięśnie miękną i oczy się zamykają. Mam nadzieje ze moja ciąża polubi i będziemy sobie kimac. Ale chyba wykupie konto premium bo jak się nagle włącza reklamy to trochę burzy efekt.

Wysłano z szajsunga, który wie lepiej.