2015-09-27, 16:33
|
|
Raczkowanie
Przekupka: 9 pkt / 100% pozyt.
|
smartfon,H&M,CalvinKlein, ZARA,Atmo,Reserved,Tally, Revlon,Campus itd. wrzesień
PROSZĘ O LINKI!
NIE ROBIĘ ZDJĘĆ NA OSOBIE.
Chętnie wymienię się osobiście w Warszawie!
ZASTRZEGAM ŻE MOGĘ NIE ODPISAĆ JEŚLI:
1.) Nie podałaś linku do rzeczy i nie wiem o którą chodzi - jest napisane, że proszę o linki. Ja wchodzę na wizaz tylko na komputerze, nie na telefonie i daję radę, Ty też możesz.
2.) Masz w wątku same NIEMODNE ubrania. Ja takie wyrzucam, a nie wymieniam.
3.) Jeśli Ty twierdzisz, że nie odpisujesz lub odpisujesz u siebie.
4.) Nie masz czarnych ubrań
W POZOSTAŁYCH WYPADKACH ZAWSZE ODPISUJĘ.
Witam w moim wszystkowątku
UWAGA
Noszę tylko i wyłącznie czarne ubrania! Jeśli nie znajdę nic czarnego to nie odpiszę 
Poza tym:
- suchy olejek do włosów Dove
- ciekawa skórzana kurtka
-joggersy (wszystko oczywiście czarne)
- bejsbolówka/bomber skórzane elementy
- Azjatayckie kremy i filtry
- czarny kombinezon 
- puder Manhattan Clearface i podkłady
- skórkowe szorty
- czarne futro
- poncho
- MATOWA SZMINKA
- czarne swetry ciepłe
- czarne szorty
Niektóre rzeczy są nowe, a niektóre były używane i mogą mieć małe wady, których nie zauważyłam przy robieniu zdjęć, gdy ktoś będzie zainteresowany rzeczą, to opiszę stan dokładnie.
Tylko polecony ekonom.
_________________________ ____
1.2.3.4.5) PXphone - biały smartfon wzorowany na Samsungu Galaxy S4, nie używałam i nie znam jego specyfiki. Aparat raczej z tych słabszych. Na internecie też nie umiem go znaleźć, więc jeśli ktoś będzie zainteresowany to niestety będzie musiał sam poszukać Model nazywa się: PXphone i9500.
DOKŁADAM
6.) Sony Xperia Mini Pro z klawiaturką qwerty. Zdjęcie z internetu. Obudowa wygląda ok, naprawdę minimalne starcia (zrobie potem zdj). Z tym, że było długo używana, klawisz głośności trzeba czasem mocno naciskać i ogólnie się czasem zacina, wiec ściąganie jakichś aplikacji raczej niemożliwe, ale do dzwonienia i pisania smsów ok. Jej największą zaletą jest łatwość w pisaniu smsów dzięki klawiaturze 'naciskanej' dlatego tak długo się z nią nie rozstawałam Ale ekran normalny dotykowy.
Edytowane przez _Johnny
Czas edycji: 2015-12-01 o 18:55
|
|
|