Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-01, 10:34   #2311
Daisy 85
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie październikowe 2015, część 8 :) !

Cytat:
Napisane przez Oliath Pokaż wiadomość
Cofną się po porodzie, zobaczysz już 2-3 dnia poprawę zniknie ucisk, krew zacznie normalnie krążyć i żegnajcie, sukinkoty . Ja Ci strasznie współczuję, od połowy ciąży miałam (że o poprzedniej ciąży w ogóle już nie wspomnę ), choć nie na grażynie, i wiem jaki to ból i dyskomfort Jeszcze troszeczkę, kochana. Moje wg lekarza proktologa już w poprzedniej ciąży kwalifikowały się do zabiegu, ale jednak same znikły.... do następnej ciąży -- i teraz też już ich nie ma, więc wiem co mówię.
Acha, przykładaj zimne jeśli dasz radę, nawet lód owinięty w ściereczkę, jak najczęściej - obkurcza i znieczula miejscowo. Bo o zastrzyki przeciwzakrzepowejuż Ci się nie opłaca prosić - choć one NAPRAWDĘ pomagają, no ale musisz się sama w powłoki brzuszne kłuć, zdeka hardkor... ja się kułam, mąż normalnie wychodził, bo nie mógł patrzeć, hahahahahh.
pocieszająca perspektywa, ale faktycznie spróbuje z tymi okładami, ale smiesznie będę wygladać z lodem na grazynie
dziękuję

Cytat:
Napisane przez AgatkaSz Pokaż wiadomość
Szyjka skrocona ale zamknieta , powiedzial ze moze zaczac sie w kazdej chwili i duuzo mam sluzu a to znaczy ze porod blisko ..
uuuuu, to bardzo możliwe, że Twojej nowej sukienki już w ciąży nie założysz
Daisy 85 jest offline Zgłoś do moderatora