2015-10-06, 18:12
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. IV
Cytat:
Napisane przez Magdusiaaa
Kazdy pretekst jest dobry :-D Sliczna posciel. Wlasnie cos w tym stylu chce kupic dla malej. A bierzecie tez ochraniacze na szczebelki?
|
Nie, na razie nie, chcę z każdej strony widzieć dzidziusia, a jak patrzę że rodzice mają i te ochraniacze tak są popodwijane bo własnie dziecka nie widać, to to brzydko wygląda i nie praktycznie.
---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ----------
Cytat:
Napisane przez magda1706
Co wy na takie?
[URL=" -1 [/URL] - mówiłyście, że cyc wyskakuje bokiem przy spaniu więc w sumie to nie wiem 
[URL=" - 2[/URL] - nie wiem czy wystarczy tych guzików żeby wystarczająco rozpiąć do wyciągnięcia cycka?
[URL=" - 3[/URL] - ta mi się mega podoba, zastanawiam się tylko czy nie będzie mi zimno w ramiona 
[URL=" - 4[/URL] i [URL=" - 5[/URL] - te mi się podobają 
|
1 podobno najgorsza, bo te zapięcia szybko się psują i nie zapinają
2 ta jest fajna i ilość guzików moim zdaniem jest ok, tylko ja się martwię czy w tych koszulach wtedy i ta druga pierś wystaje.
Te rozciągane, znowu mam wrażenie, że ten materiał po kilku razach się rozciągnie i będzie taki zwisający rozciągnięty, skoro dziecko sie karmi co kilka godzin to trzeba to często rozciągać.
|
|
|