Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ciężarówki po przejściach :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 17:59   #358
Eleo765
Zadomowienie

Dot.: Ciężarówki po przejściach :)

Nowastarsza, raczej przez brzuch, ale czasem lekarz zle widzi i każe tez udostepnic doły hehe

Evelinke, ja w sumie takie bóle to chyba nawet do 9 czy 10 tc mialam plus 3 razy plamienia, raz nawet krwawienie :/ dr sprawdzał ze wszystko ok i ze to dzidziuś robi sobie miejsce (choc naprawdę nikomu plamienia nie zycze bo megastresujace). Dr jakubow na nospe kiwal glowa, mówił żeby unikać a braci tylko jeśli bol byl nieznośny. Wiec prawie że nie brałam.

Teraz czuję się ok, jutro mam ponownie usg4d a s środę ide pierwszy raz na wizytę do luxmedu, no właśnie nas przenieśli z medicover. Pamiętam Danae twoje uwagi ze tam nie są chętni na prowadzenie ciąży z ivf, zobaczymy co mi dr powie. Nazywa się barański. A który to był ten, którego ty odwiedzilas?

A poza tym brzusio rośnie, kupiłam w lumpku płaszcz zimowy ciążowy (za cale 27 zl), bo w swoje kurtki ledwo się dopinam. Dużo siedzę w pracy i brzuch twardnieje ostatnio częściej. Myślę że jeszcze z miesiąc i pójdę na l4.

Mala, jak sobie dajesz rade z obsługą takiej kruszynki, z odgadywaniem, czego potrzebuje? Karmisz cycem ? I czy zajęcia ze szkoły rodzenia okazały się na tym etapie przydatne?

Edytowane przez Eleo765
Czas edycji: 2015-10-12 o 18:04
Eleo765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując