Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów Cz. VIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-10-12, 17:52   #966
biedroneczka05
Raczkowanie

Dot.: Grupa wsparcia - wracamy do naturalnych włosów Cz. VIII

Cytat:
Napisane przez kaguya Pokaż wiadomość
Oj tak, to jest straszne jakby mi ktoś teraz powiedział, że jestem gruba, to trzasnęłabym w pysk, serio, nie ma co sie z takimi cackać.

Tak samo jak ktoś mi mówi, że się wychudziłam (masz rację, taką mam budowę - obojczyki wystają, ale ramiona miękkie; brzuch miękki, ale żebra okropne; ścięgna, żyły i kości na udach plus mięsko - same skrajności!) - czemu mają prawo komentować, jak wyglądam? Nie pytam o to, nie proszę.

Z tym że zauważyłam pewną rzecz - jak ktoś jest otyły albo ma dużą nadwagę, to zwykle ludzie się nie naśmiewają (mam na myśli dorosłych, nie nastolatków), tylko współczują i zaczynają doradzać, jak schudnąć; a jak ktoś ma niedowagę albo wygląda chudo - szkielet, anorektyczka i inne straszne epitety. To jest chore i popieprzone. Nienawidzę czegoś takiego.

O 55 i 170 to pisałam tylko o sobie, bo mam szerokie kości (ramiona, żebra, talia - głownie górna część ciała)i jak mi wtedy spadło, to zostały skóra i kości, zero mięśni. Ale nogi miałam boskie
Popieram,faktycznie tez to zauwazylam ze jesli ktos jest przy tuszy nie slyszy komentarzy tyle co osoba bardzo szczupla.
biedroneczka05 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując