2007-09-19, 13:24
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!
Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini

no właśnie ja zauważyłam, że się zbliża  tak jak już było lepiej, to moje problemy zdrowotne (dalej biorę leki) + stres + właśnie ta nieszczęsna jesień
efekt: tak jakby znowu linieję
może dla równowagi napiszę, że mi po dostawieniu tabletek włosy nie wypadały (w każdym razie nie na tyle żebym to zauważyła  )
|
No mnie tez czeka od jutra antybiotyk 
Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini
aaaa
i kupiłam Vita - Femin  oby zadziałał 
|
Sluchaj na mnie już działa a biorę tydzień, tylko że ja robię tak że rano łykam Vitapil a wieczorem Vita-femin to się chyba nazywa akt desperacji ... tylko co teraz jeśli wezmę antybiotyk 
Cytat:
Napisane przez strzelczyk
Witam moje panie 
Po dośc długiej nieobecności jestem tu znowu z Wami. A więc. Kiedyś tam (2mce temu) byłam u genialnej pani dermatolog która przepisała mi toniki do wcierania w skóre glowy-totalna strata pieniędzy. Bylam ostatnio u mojej fryzjerki-ściełam wloski  ale nie w tym rzecz-poradzila mi żebym kupila tonik OJCÓW BONIFRATÓW ponoc super środeczek. Ja mam zamiar niebawem wybrac sie do Wrocka(tam jest ich apteka niedaleko dworca) i zakupic ten cudowny lek. obecnie jeszcze stosuje mieszanke ziół dokładnie zwie sie to tak : ZIOŁA Z PODLASIA przeciw wypadaniu włosów. Są to saszetki które zaparza sie i przygotowuje kompresik. Zobaczymy jak to zadziała na moje kłaczki.
Będe z Wami moje panie w ciągłym kontakcie-bede zdawac relacje co i jak  POZDROWIONKA
|
Czekamy na relacje 
Cytat:
Napisane przez Morganah
Jest i trzecia opcja  gęstość włosów odziedziczona po rodzicach 
|
Nie wierzę