Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-19, 13:24   #4114
gaagatka
Raczkowanie

Dot.: Wypadające włosy - PODSUMOWANIE!

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość

no właśnie ja zauważyłam, że się zbliża tak jak już było lepiej, to moje problemy zdrowotne (dalej biorę leki) + stres + właśnie ta nieszczęsna jesień
efekt: tak jakby znowu linieję

może dla równowagi napiszę, że mi po dostawieniu tabletek włosy nie wypadały (w każdym razie nie na tyle żebym to zauważyła )
No mnie tez czeka od jutra antybiotyk

Cytat:
Napisane przez benito_mruffkolini Pokaż wiadomość
aaaa
i kupiłam Vita - Femin oby zadziałał
Sluchaj na mnie już działa a biorę tydzień, tylko że ja robię tak że rano łykam Vitapil a wieczorem Vita-femin to się chyba nazywa akt desperacji ... tylko co teraz jeśli wezmę antybiotyk

Cytat:
Napisane przez strzelczyk Pokaż wiadomość
Witam moje panie
Po dośc długiej nieobecności jestem tu znowu z Wami. A więc. Kiedyś tam (2mce temu) byłam u genialnej pani dermatolog która przepisała mi toniki do wcierania w skóre glowy-totalna strata pieniędzy. Bylam ostatnio u mojej fryzjerki-ściełam wloski ale nie w tym rzecz-poradzila mi żebym kupila tonik OJCÓW BONIFRATÓW ponoc super środeczek. Ja mam zamiar niebawem wybrac sie do Wrocka(tam jest ich apteka niedaleko dworca) i zakupic ten cudowny lek. obecnie jeszcze stosuje mieszanke ziół dokładnie zwie sie to tak : ZIOŁA Z PODLASIA przeciw wypadaniu włosów. Są to saszetki które zaparza sie i przygotowuje kompresik. Zobaczymy jak to zadziała na moje kłaczki.
Będe z Wami moje panie w ciągłym kontakcie-bede zdawac relacje co i jak POZDROWIONKA
Czekamy na relacje

Cytat:
Napisane przez Morganah Pokaż wiadomość
Jest i trzecia opcja gęstość włosów odziedziczona po rodzicach
Nie wierzę

gaagatka jest offline Zgłoś do moderatora