2015-10-26, 17:28
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
Napisane przez rachell111
1.  
2. Ale dlaczego nie można mieć obu? Raz tak, raz tak. Czy na każdą okazję, dzień, wieczór, noc, okoliczność ubieramy się identycznie? Jak będziesz miała ochotę na szaleństwo - założysz jakąś graficzną, np pudełkową kiecę! A jak będziesz miała ochotę na taki dekadencki szyk z 20s to sie ubierzesz w bardziej obcisłe ołówki. (jak to brzmi  ) Zwłaszcza z papierosem w ręku.
A co z akcją - kombinezon? 
|
N ja nie wiem, ja tak mam, że chcę się zdecydować albo mieszać - ale to może wynikać z potrzeby kontroli? Z potrzeby wymyslenia jednej definicji na siebie? (o strój chodzi). Z chęci poczucia "O, tak, wyglądam, jak kocham i jak bym chciała, by mnie odbierano" - czyli artystycznie, ale nie śmiesznie, na dodatek fundusze też idą na co innego...
Ale... te o bagi są tak bardzo MOJE - można z nimi kombinować i w ogóle, a jak chcę czerwony dywan, to dokupuję sobie opaskę z futra i jest inny styl. I t by było fajne w ciuchu
Dlatego akcja kombinezon - kończyła się na razie na niczym, bo nie znalazłam takich, jak chcę (blisko ciała i nie kopertowe i nie "bierz mnie gryź mnie")
Cytat:
Napisane przez Corii
No horror, a jeszcze z soboty na niedziele byłam na zastrzyku domiesniowym przeciwbólowym i aby antybiotyk przepisał, bo musiałam dotrzymać do dzisiaj, nie pójdę przecież do byle pierwszego stoma 
Nie nie. Ropa sie wzięła stad ponoć, ze ząbek lekko naderwany i chwiejący sie czekał miesiąc na to aż go zakleja, bo tak była wolna wizyta. No a w tym czasie jadłam przecież, wiec przy nacisku widać krzywilo sie cos tam w środku i robił stan zapalny, o czym nie wiedziałam bo zero objawów, a ze był nie do końca przyklejony, to nie było wlasnie nic, a jak poszłam i zreperowala, czyli przykleiła to sie zrobiło bagno i ropa zaczęła naciskać z braku ujścia. Błąd dentystki tamtej- nie zrobienie rtg
Justi, Stazjo - Dziekuje 
|
Po prostu horror 
Dobrze, że to już za Tobą - odzyskuj siły! 
I teraz poproszę Was o może nie kule, tylko kulki - chodzi o przedłużenie wyjazdu, parę okoliczności musi się zgrać....
---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------
... więc w sumie ciuch idealny to byłoby coś kompletnie neutralnego, chyba kombinezon, gładkiego, do czego można byłoby dokupywać np inne rękawy albo zamiast nogawek doczepić spódnicę i żeby z jednego ciucha było 1000, o
|
|
|