![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar LVII
Cytat:
To zakup w ciemno, ale liczę że się nie rozczaruję...no zobaczymy ![]() Dzięki za linka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Nie nie. Ropa sie wzięła stad ponoć, ze ząbek lekko naderwany i chwiejący sie czekał miesiąc na to aż go zakleja, bo tak była wolna wizyta. No a w tym czasie jadłam przecież, wiec przy nacisku widać krzywilo sie cos tam w środku i robił stan zapalny, o czym nie wiedziałam bo zero objawów, a ze był nie do końca przyklejony, to nie było wlasnie nic, a jak poszłam i zreperowala, czyli przykleiła to sie zrobiło bagno i ropa zaczęła naciskać z braku ujścia. Błąd dentystki tamtej- nie zrobienie rtg ![]() Justi, Stazjo - Dziekuje ![]()
![]() |
#4803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale... te o bagi są tak bardzo MOJE - można z nimi kombinować i w ogóle, a jak chcę czerwony dywan, to dokupuję sobie opaskę z futra i jest inny styl. I t by było fajne w ciuchu Dlatego akcja kombinezon - kończyła się na razie na niczym, bo nie znalazłam takich, jak chcę (blisko ciała i nie kopertowe i nie "bierz mnie gryź mnie") Cytat:
![]() Dobrze, że to już za Tobą - odzyskuj siły! ![]() I teraz poproszę Was o może nie kule, tylko kulki - chodzi o przedłużenie wyjazdu, parę okoliczności musi się zgrać.... ---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ---------- ... więc w sumie ciuch idealny to byłoby coś kompletnie neutralnego, chyba kombinezon, gładkiego, do czego można byłoby dokupywać np inne rękawy albo zamiast nogawek doczepić spódnicę i żeby z jednego ciucha było 1000, o ![]() ![]()
![]() |
#4804 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Wlasnie odpoczywam i dożywiam sie intensywnie ![]() Trzymam mocno kciuki!!!! ![]()
![]() |
#4805 |
Zakorzenienie
|
... ale to "ubieraj się klasycznie" blog - jest po prostu takie, że uciekam jak najdalej.
Już tytuł zwiastuje, że będzie nie po mojemu - jak doszłam do "kolorów zimowych" - a tego rodzaju podział uważam za pomyłkę, to odpadłam... na chwilę bo się przedzieram przez archiwum - może tam będzie coś dla mnie cofam to, cofam to... czytam "Komu chcesz zaimponować" - genialne
Nie jestem przesądna. To przynosi nieszczęście. BRULION MALARSKI. Justyna Neyman. http://justynaneyman.blogspot.com/ Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2015-10-26 o 18:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4806 |
Nindżopesz
|
Corii, brr, współczuję
![]() ![]() Ju, to ja podrzucę konkretne linki: http://ubierajsieklasycznie.pl/lista-klasykow/ http://ubierajsieklasycznie.pl/poszu...dniejszy-krok/ http://ubierajsieklasycznie.pl/mood-...twojego-stylu/ chociaż to w sumie takie oczywiste oczywistości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Co do Obagów - zgadzam się ![]() No to kulka ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
Noż kurde, zadałam obie pytanie z tego blogu : jesteś spokojna czy dramatyczna? W sensie typu urody... no niestety, spokojna...
![]()
#4809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No ale jak się tu można inaczej czuć? IMG_6715 (Medium).JPG IMG_6712 (Medium).JPG IMG_6708 (Medium).JPG IMG_6696 (Medium).JPG
![]() |
#4810 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
![]() Oj można :-( nie pierwszy zreszta to u mnie raz ![]()
#4811 | ||
Zakorzenienie
|
znad ruskich pieczonych
Cytat:
![]() testowałam pojedyncze odcienie - zielenie i granaty i nie mogłam się zdecydować więc jeszcze nie kupiłam ale w każdej chwili mogę wysłać teża jak jest promo, bo za miesiąc się widzimy ![]() Cytat:
nie miałam dotąd problemów z kręgosłupem ponoć bark miałam obniżony w szkole, ale raz jeden a raz drugi... ad sinupret - ciągle mam wizualizację, jak stoisz nad garami i robisz przetwory z tych zgrabionych liści ![]() Corii ![]()
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2015-10-26 o 20:33 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nareszcie ktoś mi powiedział : potrzebna jest decyzja. Konsekwencja. A przeszkoda - brak rezygnacji z tego, do czego poza tym ciągnie. Rewelacja. Red - ozłocić Cię, normalnie ![]()
![]() |
#4813 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4814 |
Mother of Cats
|
Macham znad miauczących panów - popłakałam się ze śmiechu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() loft przychodnia ![]()
![]() |
#4816 | ||||
Mother of Cats
|
Karkki, doczytałam
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 |
Zakorzenienie
|
Ju, ja Cię widzę w stylu Art deco. Jesteś do niego stworzona
![]() ![]() ![]() Majuta, płaszcz zacny wielce ![]() Corii, bardzo Ci współczuję ![]() Anastazjo, bardzo ładne palety ![]() Aileenn ![]() Licho mnie podkusiło żeby osobiście odbierać zamówienie z e-glamour. 2 godziny w jedną stronę 2 autobusami ![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:23 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Btw Butów Vagabond nie polecam. Wzornictwo ładne, ale produkowane są w Wietnamie i są pieruńsko twarde. Moje były na rozciąganiu i zmiękczaniu u szewca 2 razy a nadal bąble hurtowo robią po 200 metrach ![]() ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#4818 | |||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
Czyli jest szansa,że będę zadowolona ![]() Z Vibo też bym byla zadowolona, ale wkurza mnie to,że przez pierwsze kilka seknund po nałożeniu podszczypują mnie powieki. Nie ważne czy z bazą czy bez...dziwne, bo nawet nie mam wrażliwych oczu ... Zielenie ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. Łoł, nieźle. Dobre ćwiczenie na mięśnie łydek ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4819 |
Nindżopesz
|
Jakie to, kufa, śmieszne
![]() Taa, mam właśnie to. |
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
Dobry i mglisty
![]() Teoretycznie zamiast siłowni. Ale to pozorna oszczędność, bo wydaje się krocie na klastry ![]() Pracowników biurowych i pań robiących na drutach też.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#4821 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Betty
![]() Mam doła, opuchlizna jeszcze spora, boję sie, ze wszystko mi nie zejdzie. Poza tym po tych 4 dniach męki i wczorajszym decydującym ledwo zyje. W głowie mam szumy a cała ropa nie tyle boli juz ile daje o sobie znać ![]() ---------- Dopisano o 09:10 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ---------- Karkki, dziękuje Ci bardzo Kochana ![]()
![]() |
#4822 |
Nindżopesz
|
Tylko one mogę sobie zrobić zastrzyk ze sterydów i mieć z głowy a nie czekać do porodu
![]() W ogóle w tej cionszy mam dziwne skutki uboczne jak np. przewlekły katar albo wieczorne problemy z chodzeniem i zastanawiam się co jeszcze ciekawego mi się objawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4823 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja bym dodała jeszcze: marki i bycia na czasie. Niektóre modne koszmarki są wręcz rozchwytywane ![]() Cytat:
![]() 2. To nawet mógłby być pomysł na biznes ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Mi od połowy ciąży nawalił nadgarstek. Potem też ciężko było naprawić, bo jak się dziecko urodziło to raczej go nie oszczędzałam. Z wyborów wróciłam za 5 piąta rano, tylko się umyłam, przebrałam, zjadłam śniadanie i heja do pracy. Jestem zdziwiona, że tak dobrze się trzymałam i nawet myślałam ![]() Ostatnio na wyborach ludzie robią chyba specjalnie jakieś prowokacje - wynoszą karty, dorzucają swoje, a teraz głosowali na skreślonego kandydata (który był na liście, bo zrezygnował jak już były wydrukowane) i patrzą co komisja w protokole wykaże ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4824 |
Nindżopesz
|
Rejcz, wynalazłam jeszcze minerały Clare Blanc, podobno mają wręcz kremową konsystencję (olejek z jojoby) choć niestety zawierają krzemionkę. Kupię jakieś próbki po wzbogaceniu i dam znać. Wizaż niby zachwycony.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4825 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tym bardziej, że wiem doskonale co czujesz, ja straciłam zęba w podobnych okolicznościach ![]() i kawał zuchwy, bo ropa była tak głęboko, że trzeba było w kościach piłować i wydłubywać :yyyy
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-10-27 o 08:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4826 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. pocieszam się myślą, że ten palec po ciąży znika. Znaczy nie amputują tylko samo przechodzi ![]() 3. poniekąd mnie to nie dziwi, wybór jakby słaby. Ja się szarpnęłam na Nowoczesną w nadziei, że wydumają coś ciekawego. A PiS już się wycofał z tych 500 zł na dida na miesiąc, łeee ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ni słodka blondynka ani ognista brunetka (ani wredna ruda ![]() ![]() ![]() Ale czuję się nadal kiepsko - jak taki waleń lekko już rozkładający się, co to go morze na brzeg wyrzuciło ![]()
![]() |
#4829 | |
Nindżopesz
|
![]() Kto wie, kto wie. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4830 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja bym taką ilość zużywała przez 30 lat ![]() kiedyś kupowałam palety dopóki nie zorientowałam sie ze i tak zużywam tylko może 1/5 kolorów a reszta się marnuje i w końcu muszę wyrzucić ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() przynajmniej taki plus że w takim razie niedługo przejdzie ![]() no niestety każdego coś w cionży dopada, u mnie to jest permanentna zgaga + cukrzyca, więc chyba i tak wolałabym palec (chociaż może mi się tak zdaje ![]() Cytat:
![]() Znad słońca ![]() Mama mi pożyczyła kurtkę w której sie zapinam (rozmiar 44), więc nawet na spacery mogę zacząć chodzić bez obawy ze zamarznę ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.