2015-10-27, 11:19
|
|
|
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Dzien dobry Paniom 
Cytat:
Napisane przez agaczilla21
Ja już nie śpię od 5...gapie się na zdjęcie mojego synka 😊 szukam podobieństwa 😉
|
To juz to widac myslicie? Nie ma tak, że noworodki wszystkie "to samo" mniej wiecej i dopiero po kilku tyg zaczynają pokazywać swoje prawdziwe oblicza? Kurcze, bo skoro mamy córę to wolalabym zeby "kształtowo" byla raczej do mnie podobna, po TŻ może miec "kolory" A jak kiedys bedzie synek to wole do TŻ zeby byl podobny Tez jesli chodzi o wzrost, nei chcialabym córki giganta po mężu 
Na USG widzialam nosek to wydawal sie normalny czyli moge juz myslec, ze po mnie? Bo ja mam zwykly nosek, TŻ ma taki dłuższy, złamany - mi się bardzo podoba, super mu pasuje do twarzy, ale no dziewczynce by nie pasował 
W ogole jak macie kolorystycznie u Was? 
Ja mam naturalnie ciemny blond i brązowe oczy, TŻ ma czarne włosy i zielone oczy i błagam o jego kolory
Chociaż dziewczynka to najwyzej sie jak ja pofarbuje z tego paskudnego, mysiego ciemnego blondu...
Ale tez moze byc po mnie brązowe oczy, a po TŻ czarne włosy. Nawet nie wiem czy ta konfiguracja nie jest dominująca właśnie?
---------- Dopisano o 11:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ----------
Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula
Czesc dziewczynki
zaraz ponadrabiam 
zawsze mnie to zastanawiało jak oglądałam np licealne ciaze 
że one pakuja to małe dziecko do zlewu 
ale widocznie to jest dobry patent 
śliczna buźka
toidentycznie jak ja, wczoraj stanelam na wage i patrze a tu znowu kg do przodu... 2 kilko w 2 tygodnie mi doszlo ostatnio
o matko !!!!! bez kitu dobrze ze to nie był czopek odbytniczy
biedna, jak miałam to okropne przeziebienie w pl to mi sól taka przypisala lekarka i robiolam z niej takie napary - moze to by pomogło ? tzw wdychanie oparów z tej soli ?
A ja sie witam w 26 tygodniu
Załącznik 6077446
|
Cudownyyyy ♥ Tobie też nie idzie w boczki ciąża tylo "do przodu? Super wygladasz!!!
|
|
|