2015-11-06, 08:17
|
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wytrysk na twarz
Cytat:
Napisane przez torpedo
Wiedziałem, że masz jakąś traumę.. Zauważ tylko, że ja mojej K. do niczego nie zmuszam. Robimy wszystko spontanicznie i nawet by mi do głowy nie przyszło by ją do czegoś zmusić.
Kolejna kwestia - jeśli kobieta chce być w łóżku przeleciana jak "dziwka" a partner chce jej to dać to w czym problem? Jak partner jej tego nie da to albo będzie niespełniona w łóżku albo znajdzie kogoś kto jej to da (skrajny przypadek ale jednak).
Zauważ, że ludzie są różni i nie każdy myśli tak jak Ty. I całe szczęście. Nie pozwolę Ci jednak oceniać mojego związku przez pryzmat patologii bo nic o nas nie wiesz  My jesteśmy szczęśliwi i tego nam nie jesteś w stanie odebrać.
|
Jak kobieta chce byc przelatywania jak (d*ziwka) to może iść do burdelu i brać za to pieniądze wtedy to już serio będzie spełniona w swoich preferencjach,nie potrzeba do tego jakiegoś układu. Zdaje sobie sprawę że nic nie wiem o twoim związku ale wystarczy to co mi opowiadasz- i owszem uważam że nie jest to dobry związek . Co więcej nie mam żadnej traumy po prostu byłam w związku z mężczyzną który miał podobne upodobania co Ty i uważał to za normalne zaznaczając ze mnie jednocześnie kocha -co jest totalną głupotą dlatego długo z nim nie byłam.
|
|
|