Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarby!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-08, 11:41   #4487
Kasiula8708
Rozeznanie

Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb

Cytat:
Napisane przez Agusiek89 Pokaż wiadomość
A rzeczywiście zaraz koniec tej części ja chyba też się nie załapię w tej, ale w następnej to już na 100%

a ja liczyłam że w tej urodzę a tu chyba psikus będzie

Cytat:
Napisane przez monic167 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Melduje się z nowego domu co prawda ostatnie dni były gorsze niż jakiś maraton i dziwie sie ze mała nie zrobiła nam psikusa ,np ale ma jeszcze czasłóżeczko wstępnie ogarniete ,wszystko takie neutralne bo mała będzie z nami w sypialni,jej pokoik za to jest rozowyteściowa marudzi ze mało kolorów ale w jej pokoju będzie już bardziej kolorowoZałącznik 6084175jak Wam się podoba?

Śliczny kącik,też lubie takie stonowane kolory,chociaż może jakiś jeden mocniejszy akcent by nie zaszkodził a karuzela nad łóżeczkiem skąd?piękna jest

Cytat:
Napisane przez Amelia16 Pokaż wiadomość
Hej, no i wreszcie niedziela wygląda na to, że Tż zdąży wrócić i nie urodzę wczoraj wieczorem i w nocy miałam bardzo dużo, baardzo bardzo dużo gęstego białego i żółtego śluzu, ciągle myślałam, że mi wody odchodzą, bałam się wstawać ... Miałyście tak? A dziś znów ciągnie mnie brzuch jakbym miała mieć biegunkę, jelita wariują

Czyli malutka grzecznie na tatusia czeka mnie też brzuch pobolewa od wczoraj jak na biegunkę

cornflower oby malutki szybko załapał cycusia i do domku

poznanianka a mówią wogóle coś kiedy prawdopodobnie wyjdziecie?cała rodzinka pewnie czeka na Julkę z niecierpliwością spoko komplement odnośnie karmienia
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama

Lenka,nasz mały wielki cud
Kasiula8708 jest offline Zgłoś do moderatora