2015-11-08, 11:41
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Listopadowe mamy 2015 część IV ♥ to nie żarty! lada chwila i tulimy nasze skarb
Cytat:
Napisane przez Agusiek89
A rzeczywiście zaraz koniec tej części  ja chyba też się nie załapię w tej, ale w następnej to już na 100% 
|
a ja liczyłam że w tej urodzę a tu chyba psikus będzie
Cytat:
Napisane przez monic167
Hej dziewczyny! Melduje się z nowego domu  co prawda ostatnie dni były gorsze niż jakiś maraton i dziwie sie ze mała nie zrobiła nam psikusa ,np ale ma jeszcze czas  łóżeczko wstępnie ogarniete ,wszystko takie neutralne bo mała będzie z nami w sypialni,jej pokoik za to jest rozowy  teściowa marudzi ze mało kolorów ale w jej pokoju będzie już bardziej kolorowo Załącznik 6084175jak Wam się podoba?
|
Śliczny kącik,też lubie takie stonowane kolory,chociaż może jakiś jeden mocniejszy akcent by nie zaszkodził a karuzela nad łóżeczkiem skąd?piękna jest
Cytat:
Napisane przez Amelia16
Hej, no i wreszcie niedziela  wygląda na to, że Tż zdąży wrócić i nie urodzę   wczoraj wieczorem i w nocy miałam bardzo dużo, baardzo bardzo dużo gęstego białego i żółtego śluzu, ciągle myślałam, że mi wody odchodzą, bałam się wstawać  ... Miałyście tak? A dziś znów ciągnie mnie brzuch jakbym miała mieć biegunkę, jelita wariują 
|
Czyli malutka grzecznie na tatusia czeka mnie też brzuch pobolewa od wczoraj jak na biegunkę
cornflower oby malutki szybko załapał cycusia i do domku
poznanianka a mówią wogóle coś kiedy prawdopodobnie wyjdziecie?cała rodzinka pewnie czeka na Julkę z niecierpliwością spoko komplement odnośnie karmienia
Tyś moje dziecko ..... a ja.... Twoja mama
Lenka,nasz mały wielki cud

|
|
|