2015-11-12, 16:24
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już III część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez Elena_22
Padłam  , to chyba najlepszy sen, jaki w życiu słyszałam, aż mnie brzuch boli od śmiechu   [COLOR="Silver"]
|
A jakie fajne miałam te szczypawki w tym śnie 
Najlepsze jest to, że ja nie potrafię pływać, więc może to jakieś marzenia tylko dlaczego jako krab haha
---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:20 ----------
Cytat:
Napisane przez nursii
Moja mama taka" aż " nie jest żeby inspekcje robić( co innego teściowa  )ale wolę mieć wszystko ładnie posprzątane, coby nie zaczęła marudzić, że bałaganiara jestem i że dziecko mi w brudzie zginie  Inspekcje to moja teściowa robi, haha  Jak się przeprowadziliśmy do mieszkania, w którym teraz jesteśmy i przyjechała do nas pierwszy raz to w każdy kąt zaglądała... niby oglądała mieszkanie, ale już ja ją tam wiem... w pewnym momencie wzięła z łazienki wiadro i szmatę i wzięła się za mycie drzwi w pokojach, Tż ją opierniczył i mówi jej, że ja to już robiłam i że nie musi, a ona na to z takim sarkazmem" ciekawe kiedy?"  Oczywiście myślała, że ja tego nie słyszę ale słyszałam:p
|
ooo matko... niezła żmijka z tej teściowej 
---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ----------
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Czesc.tesknil ktos?:p
|
ooo w końcu się pojawiłaś 
O ile dobrze pamiętam, to pisałaś jakiś czas temu, że robisz rzęsy. Jak długo się trzymają i ile kosztuje taka zabawa? Bo tak się zastanawiam, czy sobie nie zafundować
|
|
|