2015-11-16, 11:32
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
Napisane przez Dotka90
Zwykła, nie chcieliśmy indukcji 
|
Czemu nie chcieliście indukcji? Ja mam indukcje i już nigdy w życiu nie zamierzam mieć innej kuchenki 
Cytat:
Napisane przez malwi89
To my w 33t4d dzisiaj kolezanki prosily mnie, zebym pokazala brzuch, to Wam tez przesylam 
|
śliczny brzuszek
Cytat:
Napisane przez niepozorna
Iola ja też kocham spać na brzuchu  Nie mogę się doczekać, kiedy znowu będę mogła tak zasnąć.
A co do parcia na pęcherz to odkąd się położyłam to byłam już 5 razy w łazience 
|
A mnie bardziej brakuje spania na plecach - teraz na plecach robi mi się troche słabo i wole celowo sie tak nie układać, chociaż zdarza się że się tak budzę
Cytat:
Napisane przez lune1992
To z dzis 33 tyodzien. Nie chce nawet myślec ile jeszcze sie powiekszy w ciągu 2 miesięcy. To ja już w ogole sie bede toczyć, nie wiedzialam ze bedzie mi tak ciężko  Zdrowo sie odzywiam, fakt dużo jem ale nie jem wcale słodyczy, to gdzie te 12 kg?
|
Ja mam tak z 8-9 kg (nie wiem ile dokładnie przed ciążą ważyłam) ale mam nadzieje że to tylko brzuch z drugiej strony przez te 2 miesiące pewnie do 12 dobije jak nie więcej, ale powiem Ci ze nie widać tych 12 kg u Ciebie, chyba Ci tylko w brzuch poszło 
Cytat:
Napisane przez czarnulax
Któraś zamawiała z gemini tetrę? Tą 140g? Prałyście ją już? Jest ok?
|
Ja mam ją, nie prałam jeszcze, ale z tego co kojarzę to ktoś prał i pisał ze spoko 140 g to chyba jeden z gęstszych splotów
|
|