2007-09-22, 13:53
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(
Cytat:
Napisane przez bess
Zauwazcie ,ze dawno nikt nie napisal tu nic sensownego tylko same trollki.
|
Bess, jak czytam ten wątek, to stwierdzam, że niektórzy, a może prawie wszyscy faceci są dziwni ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
I tylko jedno im w głowie 
Monotematyczni są i dziwią, że spędzają samotne wieczory przy herbacie ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Bo jak już zaproszą dziewczynę na herbatę i pierwszym zdaniem będzie "mój penis ma xx centymetrów..." to tylko ich szczęście jeśli owa herbata nie wyląduje na ich kroczu 
Od wrzątku to by napuchło 
Cytat:
Napisane przez KORSARZ z Karaibów
Dziewczyny a ja mam do was pytanie uważacie że 15 cm to dużo czy mało?
|
Nie jestem dziewczyną, ale... Co kto woli! ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Zadaj pytanie (parafrazując) "Dziewczyny a ja mam do was pytanie uważacie że brunet jest fajny czy nie?"
Uzyskasz różne odpowiedzi, czyż nie?
Cytat:
Napisane przez bujajacy_w_oblokach
Jezeli wielkosc jest niesatysfakcjonujaca do pojscia krok naprzod to co kobieta mysli sobie o takim facecie? Czy z gory jest ten osobnik przez nia skreslony? Czy jest od tej pory dla niej tylko namiastka faceta?
|
To zapytaj TEJ kobiety ![:]](//static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Albo zrób sondę uliczną jeśli chcesz ogólników.
Cytat:
Na powaznie to mysle, ze nie padaja tutaj zadne sensowne komentarze, poniewaz sam watek na to nie pozwala, gdyz jest bardzo trywialny.
|
Ja odbieram go jako typowo trywialny i na wesoło. Nie oburzam się, nie wpadam w kompleksy (co to jest kompleks? Zobaczę na wiki, może też to mam, albo ze dwa ).
Cytat:
Ubodlo mnie to chyba bardziej niz wysmianie moich wymioarow.
|

Cytat:
Wlasnie skonczylem pisac moje wypociny i wracam do mojego pustego pokoju skazany na samotne picie herbaty i samotne chwile z tv. Milej nocy zycze.
|

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców
Ale czy nie jestesmy uprzedzone do wszystkich facetow (wylaczajac zlosliwca) pojawiajacych sie w tym watku, oraz z gory zakladamy ze to trolle?
|
Szpiegu, ale mnie nie traktujesz jak trolla? 
Ach, wpadnę w kompleksy i będzie ambaras