Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... budowa i rozmiar - wątek zbiorczy!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-09-22, 13:53   #644
piotrek-1983
Zadomowienie

Dot.: MAŁY, ŚREDNI, DUŻY PENIS... i moje wątpliwości :(

Cytat:
Napisane przez bess Pokaż wiadomość
Zauwazcie ,ze dawno nikt nie napisal tu nic sensownego tylko same trollki.
Bess, jak czytam ten wątek, to stwierdzam, że niektórzy, a może prawie wszyscy faceci są dziwni
I tylko jedno im w głowie
Monotematyczni są i dziwią, że spędzają samotne wieczory przy herbacie
Bo jak już zaproszą dziewczynę na herbatę i pierwszym zdaniem będzie "mój penis ma xx centymetrów..." to tylko ich szczęście jeśli owa herbata nie wyląduje na ich kroczu
Od wrzątku to by napuchło

Cytat:
Napisane przez KORSARZ z Karaibów Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam do was pytanie uważacie że 15 cm to dużo czy mało?
Nie jestem dziewczyną, ale... Co kto woli!
Zadaj pytanie (parafrazując) "Dziewczyny a ja mam do was pytanie uważacie że brunet jest fajny czy nie?"
Uzyskasz różne odpowiedzi, czyż nie?

Cytat:
Napisane przez bujajacy_w_oblokach Pokaż wiadomość
Jezeli wielkosc jest niesatysfakcjonujaca do pojscia krok naprzod to co kobieta mysli sobie o takim facecie? Czy z gory jest ten osobnik przez nia skreslony? Czy jest od tej pory dla niej tylko namiastka faceta?
To zapytaj TEJ kobiety
Albo zrób sondę uliczną jeśli chcesz ogólników.

Cytat:
Na powaznie to mysle, ze nie padaja tutaj zadne sensowne komentarze, poniewaz sam watek na to nie pozwala, gdyz jest bardzo trywialny.
Ja odbieram go jako typowo trywialny i na wesoło. Nie oburzam się, nie wpadam w kompleksy (co to jest kompleks? Zobaczę na wiki, może też to mam, albo ze dwa ).

Cytat:
Ubodlo mnie to chyba bardziej niz wysmianie moich wymioarow.

Cytat:
Wlasnie skonczylem pisac moje wypociny i wracam do mojego pustego pokoju skazany na samotne picie herbaty i samotne chwile z tv. Milej nocy zycze.

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Ale czy nie jestesmy uprzedzone do wszystkich facetow (wylaczajac zlosliwca) pojawiajacych sie w tym watku, oraz z gory zakladamy ze to trolle?
Szpiegu, ale mnie nie traktujesz jak trolla?
Ach, wpadnę w kompleksy i będzie ambaras

piotrek-1983 jest offline Zgłoś do moderatora