2015-11-16, 15:07
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
Napisane przez mojakaren
o kinga ja też jestem z grudnia
no co Ty dla dzidzi to mogą być oddzielne prezenty, a Wy na pewno dostaniecie coś do wlasnego użytku
Casaa szczoteczki bardzo fajny prezent!
U nas z kolei prezenty są niepraktyczne od TŻ najczęściej dostaję biżuterię, której sama bym sobie nigdy nie kupiła 
choć w tym roku liczę też na perfumy Armaniego Acqua di gioia 
|
Zobaczymy - zawsze to ułatwia wymyślanie prezentu. Ja nawet na moje urodziny dostałam już bluzeczkę dla dzidzi Siostra mi już szumisia zapowiedziała - ale akurat się cieszę. Zresztą oszczędzę kasę na bajerach dla dziecka, to sama sobie prezent kupię 
Cytat:
Napisane przez pietrusiowata
Mojakaren Kinga ja też jestem z grudnia
U mnie z prezentami na razie jestem w lesie, nawet nie mam pomysłu. U nas ja kupuję swojej rodzinie a tż swojej (chociaż i tak muszę mu pomagać). W tym roku robię symboliczne prezenty i dam siostrze niech zawiezie, bo święta albo u teściów albo na porodówce 
|
O u mnie praktycznie tak samo, ale też mu czasem muszę pomagać w wymyslaniu. Ale on ma niezły zmysł nawet jeśli chodzi o babskie rzeczy.
I też jestem w lesie ale zaraz zacznę zamawiać coś przez neta, bo po sklepach to już aż tyle sobie nie polatam. Z jednej strony chciałoby się, ale rozsądek podpowiada, żeby jednak trochę wyluzować.