|
|
#1531 | ||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VI
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
||
|
|
|
#1532 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i teraz w nich śmigam, chociaż teraz to faktycznie śmiesznie trochę wygląda - szczupłe nogi i taki brzuchol mnie też ten brzuch wkurza a tu jeszcze 2 miechy
|
|
#1533 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj w kinie zartowalam do tz że po ciąży też będę taka laska jak dziewczyna obok
akurat stała taka w obcasiku, dzinsach obcislych i w ogóle
|
|
|
|
#1534 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1535 |
|
Zakorzenienie
|
Ja cały czas śmigam w rurkach nie wyobrażam sobie inaczej
|
#1536 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze leginsy + tuniki lub sukienki. o ile w ogóle śmigam hehe
|
|
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mojego nie ma na liście ani tych dobrych ani zakazanych i nie mogę znaleźć składu w necie |
|
|
|
|
#1538 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze nad prezentem się nie zastanawiałam.
Też śmigam w rurkach, tylko ciążowych Ewentualnie sukienki lub legginsy+tunika. A wczoraj właśnie mówiłam do męża, że nie mogę się już doczekać jak wskoczę w swoje dżinsy sprzed ciąży i założę szpileczki
|
|
|
|
#1539 |
|
Zakorzenienie
|
Co do prezentów gwiazdkowych to ja czuję, że w tym roku to ja ani mąż nic nie dostaniemy, bo każdy kupi coś dla dzidzi a nie dla nas, ale trudno, jakoś to przeżyjemy
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
Bylam z mama w sklepie dzieciowym i jeszcze ubranek nakupilysmy
foty jutro wrzuce ![]() Kinga, ktorego grudnia masz urodziny? My na swieta z TZtem zawsze robimy praktyczne prezenty, a ze moj małż ma zawsze problem z moim to w tym roku postanowilismy, ze kupujemy szczoteczki soniczne dla siebie w ramach prezentu choinkowego ![]() Wyslane z Lumia920. |
|
|
|
#1541 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze ze nie używam żadnych specyfików do buzi
A ja nie mam rurek w szafie teraz czy sprzed ciąży miałam sobie kupić ale zaszlam więc stwierdziłam że kupię po porodzie a tak to u mnie rządzą dresy a zwłaszcza te spodnie na gumce z Lidla |
|
|
|
#1542 |
|
Wtajemniczenie
|
A to nie tylko ja marze o szpileczkach
kupiłam zanim się dowiedziałam że jestem w ciąży piękne nudziakowe czolenka założyłam je raz na ślub siostry i leżą w kartoniku...
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Zadomowienie
|
Ja mam takie czarne ciążowe legginsy, spodnie i są mega wygodne jak czarne rurki ale tęsknie za jeansami plus obcas
![]() Dzwonie do męża żeby mi kupił z 10 pączków bo mam chcice a on mówi ze nie kupi bo to sama chemia ze sami zrobimy bo on nie ma sumienia mi tego kupić Czyli jutro pączki, w sumie takie ciepłe domowe nawet lepsze Nawet nieźle mi te wypieki wychodzą ostatnio 1 raz robiłam szarlotkę i ciastka wyszły bardzo dobre
|
|
|
|
#1547 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1548 |
|
Zakorzenienie
|
przebiję Was, bo ja w ogóle kupiłam sporo rzeczy przed ciążą. dostałam nową pracę i wymagany był biznesowy look. Miałam niby jakieś sukienki i spódnice, ale liczba sztuk ograniczona
Więc kupiłam marynarki, spódnice, spodnie, pończochy, buty pasujące, bluzki pod marynarki...popracowałam miesiąc i dziękuję :P
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
o kinga ja też jestem z grudnia
![]() Cytat:
![]() Casaa szczoteczki bardzo fajny prezent! U nas z kolei prezenty są niepraktyczne od TŻ najczęściej dostaję biżuterię, której sama bym sobie nigdy nie kupiła choć w tym roku liczę też na perfumy Armaniego Acqua di gioia
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
Łeeee to ja w ogóle nie chodzę na obcasach, tylko na jakieś mega wyjścia, także nie tęsknię nic a nic. Do rurek też nie bardzo. Raczej do tego że mogę wybierać z całej szafy a nie z ograniczonego asortymentu - teraz mam 2 pary spodni na zmianę, kilka swetrów, jakieś legginsy, i wybór się kończy ;-) A trochę szkoda kasy na nowe rzeczy teraz, czasem coś na ciuchach kupię...
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja ogólnie smigalam cały czas w leginsach |
|
|
|
|
#1552 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w zeszlym roku za to w ramach prezentu gwiazdkowego wybralismy sie 3 dni przed swietami do Berlina na jarmark
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Rozeznanie
|
Z tymi filtrami do opalania. Mam mleczko do opalania 30 lirene dla dzieci od 7 ms . Na dzień dobry ma ten składnik co w tych kremach BB. Całe wakacje go używałam na plaży. Kupiłam tez Ziajke 25 dla dzieci od 12 ms tez ma ten składnik. Myślę że wszystkie hipermarketowe kremy z filtrem to mają. ... słyszałam też ze najlepszy naturalny filtr to jest w oleju z pestek malin. Dość wysoki idealny na maluszków na przyszłe wakacje.
Lune pączki ; 0 o matko zeżarłabym !!! Nie pamiętam kiedy je jadłam. Chyba na tłusty czwartek ostatni raz. Ja tam śmigam głównie w legginsach i tunikach lub dłuższych sweterkach. A pod choinkę planuje kupić aparat fotograficzny bo nie mamy. Wiec wspólny prezent. Te szczoteczki soniczne super pomysł. !!! |
|
|
|
#1554 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym poszła na jakiś targ staroci i w ogóle
w UK co sobotę ludzie się schodzili i można było znaleźć cudowne perełki - nowiutki album na zdjęcia za 1L czy cały Kubuś Puchatek za 0,5 L kupiłam też wtedy miseczki kolorowe z talerzykami.. Mega mi się podobają. Tylko że już dwie stluklam.. Jednej mi nie szkoda bo była brzydsza od reszty ale jedna była taka śliczna w kolorowe kropeczki
|
|
|
|
#1555 |
|
Rozeznanie
|
Mojakaren Kinga ja też jestem z grudnia
U mnie z prezentami na razie jestem w lesie, nawet nie mam pomysłu. U nas ja kupuję swojej rodzinie a tż swojej (chociaż i tak muszę mu pomagać). W tym roku robię symboliczne prezenty i dam siostrze niech zawiezie, bo święta albo u teściów albo na porodówce
|
|
#1556 |
|
Zakorzenienie
|
Karen kiedy masz ?
U nas prawie zawsze praktyczne, maż te wiertarki, klucze itd, a jak sokowirówkę, robot kuchenny itd. Ale to właśnie dlatego że i te urodziny mamy w grudniu i robimy jeden większy prezent, a na urodziny to symbolicznie tylko. |
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
pietrusiowata Ty też o jak miło, że tyle nas jest
kiedy masz ?
|
|
|
|
#1558 |
|
Rozeznanie
|
24.12 kończę 30
|
|
#1559 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja urodziny mam 30 listopada Więc też końcówka roku. Planujecie jakieś imprezy? Bo ja chyba standardowo, jak od dwóch miesięcy poleżę
|
|
|
|
|
#1560 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam lubię praktyczne prezenty
w tamtym roku dostałam kosmetyki - tz dostał listę i poszedł do Rossa w tym roku chciałabym kuferek na korale bo mi się nie mieszczą albo coś z biżuterii bo dawno nic nowego nie miałam
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

)
W tamtym roku dostał wiertarkę, dwa lata temu klucze.

21.06.2014r.
Mojego nie ma na liście ani tych dobrych ani zakazanych i nie mogę znaleźć składu w necie 

miałam sobie kupić ale zaszlam więc stwierdziłam że kupię po porodzie 

Więc kupiłam marynarki, spódnice, spodnie, pończochy, buty pasujące, bluzki pod marynarki...popracowałam miesiąc i dziękuję :P
w UK co sobotę ludzie się schodzili i można było znaleźć cudowne perełki - nowiutki album na zdjęcia za 1L czy cały Kubuś Puchatek za 0,5 L