Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie grudniowe 2015 cz. 9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-17, 05:14   #2285
Ani_qa
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz. 9

Cytat:
Napisane przez zaneta_b Pokaż wiadomość
No dobra, to jeszcze tak na szybko bo idę spać, za 2 godz pobudka na następne odciągniecie i karmienie...

Mała już nie jest taka mała, pulpet się z niej zrobił. Waży prawie 2700 już. Na nóżkach ma już takie wałki że szok ;-)

Prawie opanowała butelkę, ma jeszcze problem ze złapaniem smoczka, źle układa język. Za to cyca nie chce wcale. Może jeszcze się jej zmienić.

No i najważniejsze, prawdopodobnie w środę idziemy już do domu!!!
To super wieści! Wreszcie Julka zobaczy swój dom i zaśnie we własnym łóżeczku
Cieszę się, że ładnie przybiera na wadze. Dzielna dziewczynka
Cytat:
Napisane przez wojniann Pokaż wiadomość
Ja dziś na usg byłam. Mała nadal jest dziewczynka, waży prawie 2600 i ma chudziutki brzuszek bo o 1,5 tyg mniejszy niż główka. Pozycja odpowiednią przyjęta do porodu naturalnego. Wszystko ok serduszko, przepływy łożysko itd. Jeszcze tydzień wytrzymać i będzie.co ma.być.
To dobre wiesci
Moja tez ma mniejszy brzuszek caly czas...
Cytat:
Napisane przez adka_19 Pokaż wiadomość
24 strony od rana wybaczcie dziewczyny. Nie ma opcji. U mnie dalej potyczki z szefostw em. Wiem czuje ze chcą mnie wykurzyc wczesnij ale się nie dajemy z Krzysiem. Z pozytywnym wieści - kolejna fucha podlapana
Kolejna leci mailem do mnie.
Także tego
Dumna jestem z siebie. Hihi

Z nerwow pracowych rozwiolnienie drugi dzien. Tż na migreny cierpi z tego wszystkiego że się martwi o mniemam ehhh...
Jeszcze 11 dni ! Lece spać
Juz koncowka. Dasz rade, chociaz szefostwo zachowuje sie strasznie :/
Cytat:
Napisane przez Aartaa Pokaż wiadomość
Hej,

Jeszcze pare stron mam do przeczytania, ale melduje sie na szybko po wizycie. Maluda ma ok 2700 ( skończony 33 lub 34tc, zalezy jak liczyć). Szyjka dluuuuga 4,6, ani drgnela

Skurczy brak, wszystko super.

Wyniki albo tez, i nawet hemoglobina w gore.

Mam sie juz niestety położyć do szpitala ok 18/12, a ze Doktor Moj ma dyżur 23/12 lub 24/12 to Dzieciątko bedzie iście Świąteczne......!!!

Trudno, ulubiony karp po swietach dopiero i noce na szpitalnej pryczy zamiast z Mężem, Synkiem i Rodzina....

Odbijemy sobie za rok, na razie zrobię wszystko, zeby było dobrze!!!!!

Ale cierpieć mimo wszystko bede z tej rozłąki okrutnie... Tym bardziej, ze to dla mnie od roku osobiście bardzo trudny czas ten świąteczny, wiec boje sie, jak sobie poradzę z prawdziwymi emocjami i hormonami:////

Nie pamietam wszystkich tematów, choc dzis czytałam Was, ale dzien iście zakręcony:/ ja tez dostrzegam jednak nowe rozstępy na podbrzuszu.... Tyle, ze wsród starych (po 1ciazy) i ciensze. I przyznam, ze nie wierze w specyfiki w walce z nimi://

Pozdrawiam Was, spijcie dobrze i nieprzerwanie!
Waga podobna jak u nas na tym etapie
Cieszę się, że wszystko ok. Coekawa jestem czy ja też na święta utkne w szpitalu...

Dzien dobry
Za pol godziny jade na wizytę

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 06:14 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

Sylwuska co do kocykow i rozkow to ja noe pralam

Jesli chodzi o wanienke to na dnie bede kladla pieluszke

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka