Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-21, 14:08   #2302
lleenka
Rozeznanie

Dot.: Zarowy Zawrót Głowy. Zaromaniaczki - cz. LX

Cytat:
Napisane przez hukana Pokaż wiadomość
Ileenka, ja zamówiłam raz i już się nie skuszę. Może akurat tak trafiłam, bo przecież tyle "gwiazd" chodzi w tych butach , ale moje sandały miały podeszwy z wybrzuszeniami i bardzo intensywny "zapach" taniej chińszczyzny, że nie dało się w nich chodzić

Jak dostaniesz swoje kozaki podziel się wrażeniami
Dziękuję za opinie Jasne, dam znać. Zamówiłam te: http://deezee.pl/obuwie_damskie/koza...ano_clara.html ze zniżką Ciekawe, co przyjdzie Unikam zamszowych butów, ale coś mnie skusiło

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość
Kiedyś zammowilam na deezee dwie pary butów ale odeslalam. Ładne jak stały na polce i nic więcej. Sposób wykonania bardzo marny (wylazacy klej, wiszące nitki) poza tym srednio wygodne no i nie leżały na stopie z efektem wow a ja jestem w fazie "musi#byc#wow#bo#jak#nie# to#na#drzewo"
Trochę mnie przestraszyłyście, ale nie ukrywam, że nie spodziewam się super hiper jakości.

Cytat:
Napisane przez UNIKALNA1983 Pokaż wiadomość
W sumie 20 kg w 5 miesięcy a 3 w czerwcu mimo rozszerzania diety
Piękny wynik

Ja jutro mam kontrolne ważenie i mierzenie z trenerem po 12 dniach od pierwszego i jestem ciekawa, czy jakaś zmiana jest Kusi mnie, żeby się zważyć i zmierzyć sama, ale postanowiłam wytrzymać do jutra! Dla mnie najtrudniejsze było zrezygnowanie z alkoholu Ale trzymam się dzielnie i nawet mnie nie kusi nic.

Schudłam
69kg->66,3->64,3->62,6->61,1->60->59,4->58,5kg->56kg->55,6kg->55,2kg->54,8kg->53,7kg

APARATKA w połowie
29.04.2011r. - góra metalowa
18.11.2011r.-04.11.2015r. - dół metalowy

https://www.instagram.com/lena.m.lena/

lleenka jest offline Zgłoś do moderatora