Rozeznanie
Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.
|
Pandora, Dior, Inglot, DKNY - wątek grudniowy
NIEAKTUALNE
Drogie Panie,
na wymianę mam Pandorę. To moja prywatna biżuteria, do każdego koralika mam paragon. Koraliki liczą od 2,5-1,5 roku. Wymianie podlegają:
- wszystkie cztery korale murano (każdy po 129zl)
- fioletowy z cyrkoniami (279zl)
- dwa serca z rodolitem (każdy po 199zl)
Dior zestaw cieni. 708 amber design. Mam z wymianki, ale nie moje kolorki. Dobrze malują, jedynie nie ma eyelinera (wykruszył się), czyli zostały 4 cienie niewiele użyte, logo cd widać na środkowym cieniu. Kod 1x01.
Cienie są po terminie, choć ZAPEWNIAM, że nic im nie dolega. Oko także nie reaguje na nie uczuleniowo ani nic podobnego. W takim razie oddam za coś o wartości mniejszej o połowę.
Givenchy Les Mini Prismes, kod 4P01. Szafeczka z różnościami po 3g każda - cienie (zużyte w ok 50%), róż (zużycie jakieś 10%), puder (zużycie ok 5%), do tego lusterko oraz aplikatorki. Super bajerek, mam z wymianki, jednak żadnej z tych rzeczy nie używam. O taki: https://www.google.pl/?gws_rd=ssl#q=...s+mini+prismes
Lakiery Dior. Był to zestaw, użyte może 3 razy, jeszcze na pewno posłużą. Kod 3N1E.
Podkład Smashbox Skin Studio. Zostało jakieś 3ml, czyli na porządne testy. Dorzucę do wymianki. Odcień 2.2. Nie mogę znaleźć kodu na butelce.
Ma inną nakrętkę niż w oryginale 
Pomadka Inglot. Mat, bardzo trwały, ciemny, brudny róż, trochę ze śliwką. Kolor 426. Użyta może ze 3 razy, ale jednak kolor mi nie leży. Nie mogę znaleźć kodu na opakowaniu.
Uwaga! Podczas ostatniego zamykania, nie dokręciłam pomadki do końca i tym samym straciła czubeczek. Na szczęście tylko czubeczek, reszta bez zmian.
Loreal Tecni Art Wild Stylers. Next day hair. Spray teksturyzujący. Otrzymasz dzięki niemu fryzurę jak po 'wstaniu z łóżka' (matowy efekt) lub ala letnie, plażowe fale (jeśli potraktujesz włosy dodatkowo suszarką). Jest to puder, zatem dodatkowo odświeża włosy. Bajer pierwsza klasa, niestety nie dla mnie. Opakowanie 250ml, jest jeszcze jakieś 3/4, mam z wymianki. O taki: http://www.fryzomania.pl/loreal-tecn...sow-150ml.html
Wish:
- perfumy La petite..., Lveb, Tresor La Nuit, Miss Dior, Dolce Vita, również próbki, odlewki
- wszystkie kosmetyki Dior, Chanel, Guerlain
- kosmetyki pielęgnacyjne, różne firmy, tylko wysokie marki, chętnie Biotherm
- wszystkiego, co ze skóry lakierowanej
- jeansy rozmiar 31/34 (jeśli uciągliwe) lub 32/34, tylko Levis
Odpisuję w Twoim wątku Wysyłka tylko poleconym. W razie pytań, zapraszam na priv.
Edytowane przez Gosienika
Czas edycji: 2016-01-02 o 14:22
|