2015-11-22, 15:59
|
|
Mamusia Luty 2016
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez Mordsith
Ja mam pościel w słoniki, ale z bawełny
A kombinezon i czapka fajne, jak widzę cenę, to tym bardziej :P
Chyba pierwsza z nas wszystkich już taka przygotowana
Mnie też już w oczy ten róż razi. Szukam ciągle na allegro używanego kombinezonu dla małej, ale właśnie żeby nie był różowy tylko w jakimś innym ładnym kolorze no i problem ze znalezieniem takiego...
Z brzuchem też tak w nocy mam jak się gwałtownie obracam, muszę powoli żeby nic nie kuło i nie bolało.
A toaletę to tak od 3 do nawet 5 razy odwiedzam każdej nocy
A to kupiłam dziś dla niuni mojej w Ikei 
|
Widziałam te chmurkę w Ikei!!!! Bomba, przecudna 
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------
Cytat:
Napisane przez re_nata
hej dziewczyny
można sie przyłączyć do waszego wątku?
termin mam na 12-9 luty
to moja pierwsza ciąża i wszystko jest nowe, nieznane.
po mału kompletuję wyprawkę
i mam pytanie lepiej kupić kołderkę 120* czy 135*100 łóżeczko ma 60*120?
|
Hej
Opowiedz o sobie cos, jesli masz ochote 
---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------
Cytat:
Napisane przez ja :)
No to wszystko jasne  czyli skończone 38?
Moja koleżanka urodziła skończone równe 36 i ważył 4kg i nic a nic ze wcześniaka nie miał. Pozniej wszyscy w szpitalu stwierdzili ze chyba jej złe obliczono tp bo to niemożliwe ze taki wcześniak
Sent from my iPhone using Tapatalk
|
Aaaaa to przepraszam za zamieszanie 
---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ----------
Cytat:
Napisane przez wykalacka
Mi się wydaje, ze 37tydz. Esor napisz koniecznie jak wrażenia ja raczej odpuszczam szkołę, ale kto wie może jeszcze mi się odmieni 
|
Ok napisze pokładam spore nadzieje w tej szkole, ze względu ze to moje pierwsze dziecko (i "pierwsze" w rodzinie w okolicy, nie mam kuzynostwa, a siostra młodsza i bez TZ i dziecka tym bardziej )
|
|
|