Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-22, 17:50   #863
ja :)
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!

Witam nowe mamusie!

Cytat:
Napisane przez kaaasi Pokaż wiadomość
Cześć Mamusie cisza dziś wyjątkowa u mnie aktywnie od rana basen był, zakupy, obiadek i nadrabiam zaległości książkowe
marciar Ty i grubasek
ja długo Pola tak spała w aucie ?
wykalacka no tak my końcówka lutego więc poczekamy sobie i na dolegliwości
ale współczuje Wam dziewczyny jakoś przetrwacie ten gorszy czas mam nadzieje...Lucy Ty szczególnie się trzymaj

aha w Smyku jest -40% na zakupy internetowe do dziś przez neta chyba tylko ubranka

Pola spała 1.5h
U nas tez dzis aktywnie ale porządkowo.. Wiem ze niedziela ale to pierwszy dzien kiedy tz cały dzien jest ze mna bo albo był w delegacji albo byliśmy u rodziny albo jeszcze cos od bardzo dawna. Także porządki zrobiliśmy, jeszcze jedna szafka mi została do poukładania ale to juz kiedys - w sunie nie duzo roboty

Sent from my iPhone using Tapatalk

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:49 ----------

Jutro ide z rana w tango na zakupy. Skocze do coccodrillo obczaić te czapki, chciałabym kulić poli i lili takie same moze bedzie cos ładnego na obie musze jeszcze jakieś ciążowe leginsy i chyba zacznę juz powoli myślec o prezentach na święta, moze jutro cos sie rzuci w oko

Sent from my iPhone using Tapatalk
ja :) jest offline Zgłoś do moderatora