Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-23, 19:30   #3277
achna79
Rozeznanie

Dot.: Mamusie Marzec-Kwiecien 2013 cz.9

Dobry wieczór
Żyjemy, mamy się dobrze )
Mimi właśnie usnął. Przeważnie nie śpi w dzień co mi bardzo odpowiada bo dzięki temu pada góra o 20. A jak zrobi sobie drzemkę to dopiero o 16 i śpi bite trzy godziny, jest nieprzytomny, nie idzie go dobudzić a potem to do 23 lata więc zdecydowanie wolę pierwszą opcję.
Pieluchy nadal u nas rządzą naciskać nie chce za bardzo żeby go nie zniechęcić ale może właśnie metoda Klementyny się sprawdzi. Muszę wypróbować
Poczytałam Was troszkę i nawet mam parę cytatów )

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
Tadam! ogłaszam wszem i wobec, ze zamówiłam klocki!
Są ZAJEDWABISTE!!! Serio serio )) i cena

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
Hej. Moderna proszę wyślij mi na pw przepis na rogaliki. Miałam zapisany ale komp poszedł z dymem i przepis razem z nim.

Pozdrawiam

Hej Strippi

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:16 ----------
hehe.. mi wystarczy krotki wypad do galerii i tez wracam wyczerpana nie lubie zakupow

Ja też nie lubię Najlepsze dla mnie zakupy to wejść do sklepu, kupić co potrzebne i wyjść. A jak mam coś dla siebie kupić to jestem chora. Brrrrr okropność

Cytat:
Napisane przez Sorceresss Pokaż wiadomość

A w ogóle Filip stwierdził, że jak podrośnie to będzie miał dzidziusia w brzuszku. Wytłumaczyłam, że tylko dziewczyny mogą mieć dzidziusia i był bardzo zawiedziony. Więc dla pocieszenia (nie wiem co mnie podkusiło) powiedziałam, że za to chłopcy mają siuraczki, a dziewczyny nie mają No i dalej rozkmina Fi: Masz na siuraku zawiązaną kokardkę? A czemu nie masz? Odpadł Ci?

Hyhyhy

Cytat:
Napisane przez moni_ka.g Pokaż wiadomość
Kupujecie dzieciom czołgi, pistolety, itp? J. od t. dostał czołg

Teściowa była w wakacje nad morzem i przywieźli Mikołajowi pistolet leży schowany. Też nie uważam takich zabawek.

Cytat:
Napisane przez anika_s Pokaż wiadomość
Cześć Kochane
Zostałam zlokalizowana przez Despę i wezwana "do tablicy"
Zastanawiam się czy pamiętacie jeszcze Oliwkę i jej mamę Anię
Nie nadrobie czasu, którego mnie nie było , a zniknęłam chyba w momencie śmierci Gosi. Ten czas był dla nas bardzo trudny, a właściwie to ciągle jest mi z tym źle, okropnie tęsknię .
Jeśli chodzi o moją wspaniałą córcię to rośnie zdrowo, rozwija się super i jak dla mnie jest mega bystrzachą i inteligentną dziewczynką
Dziś pierwszy raz w jej życiu (na szczęście) i mam nadzieję że ostatni odwiedziliśmy szpital i chirurga dziecięcego. Skutki biegania po domu - rozcięte czoło. Jak dla mnie masakra - ja na widok rozciętego palca źle się czuje a Ona miala całą twarz zalaną krwią. myślałam ze zejde.
Dobrze że tż był w domu ....
to tak na szybko , obiecuję że będę częsciej do Was zaglądać , całuski dla Wszystkich

Oj biedna Mimi ostatnio rozciął sobie wargę ale na szczęście obyło się bez wizyty u chirurga.

Cytat:
Napisane przez jolanT Pokaż wiadomość
Hej

Odgrzeje trochę kotlety- z tych grających.. Dzis Ewa dostała mikrofon od ciotki i jest oczarowana ja tez- śpiewa tańczy, radocha!
Polecam- kupiony w pepco (z regulacja głośności)

Ooooo muszę lecieć do Pepco w takim razie bo myślę, że to będzie trafiona zabawka

Cytat:
Napisane przez BYou Pokaż wiadomość
Demeter oki
A sprawdziłam na all i zestawy z mickey, minnie, plutem, goofim, donaldem i daisy kosztują od 5 dol

Achnaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jestem jestemm ) hej kochana

Gdzieś miałam jeszcze cytat odnośnie klocków Mega Blocks. To prawda że z tej firmy nie wszystkie klocki są dobrze dopasowane. Mimi ma pociąg i dodatkowe pudło klocków i te dwie wersje są niespasowane. Wylatują. Nie jestem zadowolona. Szczególnie, że super tanie nie są.
Na Gwiazdkę dostanie duplo pociąg i pewnie jakiegoś Zygzaka bo szał na to auto teraz ma

I to chyba na tyle póki co, postaram się poprawić i częściej zaglądać