Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie październikowe 2015 :D
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 16:22   #513
Pasztetnik
Zadomowienie

Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D

Cytat:
Napisane przez elvegirl Pokaż wiadomość
Nie, ale śmierdzi mi aceton.

---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ----------

W sumie jedyne, co mnie kusi (i to kusi BARDZO) w hybrydach, to efekt syrenki i przyznam, że kilka razy byłam o krok od zrobienia ale na razie rozsądek wygrywa
Ee, nie gorzej i dłużej niż typowy zmywacz
Mi się tez podoba efekt syrenki ale u kogos, u siebie... no way

Cytat:
Napisane przez mala29lll Pokaż wiadomość
W ogóle szukam jakiś śliniaczków takich na teraz, ale żeby były na rzepkę a nie wiązane, małe takie na ulewanie tylko i bez ceratki, zeby mogła się kimnąć w nim też. Widziała któraś takowe nie drogo ??
Ja mam z F&F fajne, kupowalam jeszcze w ciazy na promo i za zestaw 5szt dalam 7,5zl, ale normalnie sa jakos po kilkanascie wiec niedrogo a fajne bardzo, zapinane na zatrzask, mój rzygulinek w nich sypia.

Co do herbatek, to wlasnie nie pilam caly czas, zuzylam kilka dni temu resztkę i odstawilam zupelnie bo myslalam ze mi cycki rozwali. A tu wczoraj nagle kryzys po poludniu, prawdopodobnie z wykończenia po kolejnej totalnie nieprzespanej nocy, no bo inaczej nie potrafie wytłumaczyc tego zeby w ciagu jednej doby laktacja spadła dziesięciokrotnie... W nocy kupilam herbate w aptece i pije od nowa ale jeszcze chyba nie dzialaja, mam nadzieje ze zaczna

Przed chwila sie obudzil (spokojny dzis, śpi ładnie, ciekawe czy to zasługa tego Infacolu) no i w ciagu 1,5h udalo mi sie ściągnąc tylko 120ml Zjadł i usnął ale przysypiając wkładal paluszki do buzi, pewnie zjadlby jeszcze a tu pustka, aż mi łzy w oczach stanęły
Póki co śpi i doję dalej, ile bedzie to bedzie... Mąż mi kupil MM juz na zapas gdyby zabrakło totalnie...
Maks 30.10.2015, 21:30

42 ->...->56,2->57,5->...70cm
Pasztetnik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując