![]() |
#511 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie październikowe 2015 :D
Cytat:
Zaryzykuję bo w ciąży kupowałam krem za 150 zł wiec tu cena podobna. Może akurat to będzie strzał w dziesiątkę. . Dopóki są rozstepy różowe to może uda się aby nie były takie widoczne. ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#512 |
Zakorzenienie
|
W ogóle szukam jakiś śliniaczków takich na teraz, ale żeby były na rzepkę a nie wiązane, małe takie na ulewanie tylko i bez ceratki, zeby mogła się kimnąć w nim też. Widziała któraś takowe nie drogo ??
---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:59 ---------- Maggie no ciekawe jak się sprawdzi ten kremik. No ja widzę, że bledną i stosuję kolagen, ale na ile to kolagen a na ile to, że po prostu sie goją to nie wiem ![]() Najbardziej mnie wkurzają te z prawe strony brzucha co wylazły ponad linię pępka. Gabi miała tu plecki i tyłek które ciagle wypinała i narobiła mamusi rozstępów, bo z lewej o wiele mniej tego. Muszę zacząć się szorować ostrą gąbką. Tylko jakiś mam nieprzyjemny w dotyku dalej ten brzuch nad raną. Taka skóra bez czucia jeszcze. Mogę się uszczypnąć pazurami i nie boli:/ Nie wiem czy to normalne ![]()
![]() |
#513 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mi się tez podoba efekt syrenki ale u kogos, u siebie... no way ![]() Cytat:
Co do herbatek, to wlasnie nie pilam caly czas, zuzylam kilka dni temu resztkę i odstawilam zupelnie bo myslalam ze mi cycki rozwali. A tu wczoraj nagle kryzys po poludniu, prawdopodobnie z wykończenia po kolejnej totalnie nieprzespanej nocy, no bo inaczej nie potrafie wytłumaczyc tego zeby w ciagu jednej doby laktacja spadła dziesięciokrotnie... W nocy kupilam herbate w aptece i pije od nowa ale jeszcze chyba nie dzialaja, mam nadzieje ze zaczna ![]() Przed chwila sie obudzil (spokojny dzis, śpi ładnie, ciekawe czy to zasługa tego Infacolu) no i w ciagu 1,5h udalo mi sie ściągnąc tylko 120ml ![]() ![]() Póki co śpi i doję dalej, ile bedzie to bedzie... Mąż mi kupil MM juz na zapas gdyby zabrakło totalnie...
![]() |
![]() |
#514 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#515 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#516 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja miałam później cesarkę niż Ty ale dalej nie mam czucia w tym miejscu gdzie jest rana. Niby to normalne, a z czasem czucie powinno wrócić. Ja jak się smaruje balsamem czy myję gąbką to właśnie tak jak u Ciebie okropny ból obok tej rany :/ Z czasem chyba to się zmieni ![]() ![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#517 | |
Zadomowienie
|
No i doopa, zabrakło, musiałam dopoić MM, ehh...
![]() Cytat:
A śliniaczki ubóstwiam, lepiej mieć ich pęk w domu i je zmieniac niz milion ciuchów z których zaraz wyrośnie ![]()
![]() |
![]() |
#518 |
po drugiej stronie szafy
|
Kumpel dziś odgrzebał i udostępnił na fb http://demotywatory.pl/4237712/CIAZA - stare, ale wyję ze śmiechu. No sama prawda
![]()
![]() |
#519 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#520 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A za ile zamówiłaś ten krem?? Wrzuć link Cytat:
![]() Z tymi śliniaczkami to się zgadzam ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#521 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#522 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Aha, jakby która jeszcze szukała dobrych wkładek laktacyjnych, to te są genialne! http://www.aptekagemini.pl/lansinoh-...-60-sztuk.html + cienkie a bardzo chłonne + nie kulkują się w środku w grudy + nie rozmakają (to mnie najbardziej wkurza) + nie odklejają Niestety minusem jest cena ale mi wystarczają nawet na caly dzień (gdzie Babydream z Rossmanna musialam zmieniac kilka razy bo zwyczajnie sie rozwalaly przy odchylaniu stanika), więc jak dla mnie warto ![]()
![]() |
![]() |
#524 | |
Zakorzenienie
|
Hej. Nie bylo mnie wiec napisze co u nas dla tych co nie widzialy na fb..
Poprzedni tydzien - jedna wielka masakra.. Jak wiecie mezowi z sercem sie podzialo, wyladowal na intensywnej terapii w szpitalu. Zostalam sama z malym 24/7. Do tego zlapalo mnie przeziebienie wiec strasznie oslabiona bylam, nie dalam rady na nogach ustac a co dopiero do sklepu wozek pchac... Na domiar zlego po dniu czy dwoch strzelilo mi cos w kregoslupie od noszenia malego (3-godzinna kolka poprzedniego wieczoru). Wstajac z lozka mialam lzy w oczach a podnoszac Briana z lozeczka ryczalam z bolu... Na tesciowa tak moglam liczyc przez ten tydzien ze az raz mi bulki przyniosla , pozniej zapomniala a jakby bylo malo to jeszcze mi w sprzeczce powiedziala ze to byl blad ze tu przyjechalam 😥 ;/ takze umiesz liczyc licz na siebie... Synkiem zajmowalam sie ze lzami w oczach tak bolalo... A zywilam sie platkami z mlekiem i pomidorowka ktora zdarzylam zrobic w poniedzialek zanim to wszystko sie zaczelo... Siedzialam i ryczalam.z bolu i samotnosci..bezradnosci.. . Czulam sie wiele gorzej fizycznie niz po cc..Jakby jeszcze bylo malo.. Moi rodzice sie rozstali ![]() Tyle dobrze ze meza wypuscili w piatek i odrazu pojechalismy do lekarza. Wiele mi nie mogl dac bo karmie.. Ale bralam nurofem 2x dziennie 2 tab i masc pod cieply kompres. Maz super sie zajmowal malym przez weekend. Nawet pampka zmienil hehe (cud) . troche mi sie polepszylo ale dzis jak byl w urzedzie to przy podnoszeniu sie z malym z kanapy znow cos mi strzelilo... No i jak wychodzil do pracy to sie poplakalam .. Depresja jesienna heh. Ale pospalam z synkiem 2h po poludniu i jest lepiej. Teraz sloneczko moje usypia. Ciekawe czy juz bedzie spal na noc ![]() ![]() Pasztetnik - tez tak mialam z moim, tez histeria jak nie leci tyle ile trzeba no i musze dokarmiac mm. Ale ile moge to daje cycusia. Na szczescie w nocy jest tylko cyc. Za to rano ma focha na cycka i trzeba dokarmic mm ![]() Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka Edytowane przez malinowa4 Czas edycji: 2015-11-30 o 19:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#525 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No tylko jakieś drogie te wkłądki wychodzą. JA zamówiłam z Canpola Alicja no ja widziałam na FB jak pisałaś. Co do depresji jesiennej to masakra. JA mam takie dni świstaka że też wpadnę w deprechę. Ledwo wstaniesz, pokręcisz się i już ciemno jak w doopie. Alicja a z teściową już gadałaś od tamtej sprzeczki?? ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Nina nie wiem czy nie kupię tego Delicolu, bo widze, że po jedzeniu zaczyna płakać albo nie wiem o co Jej kaman ![]() Ktos jeszcze to teraz podaje?? ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Pasztetnik tu taniej wychodzą te wkładki bo 34 gr za szt a w Gemini 43 szt. Tylko, że od razu 144 szt są
![]() |
![]() |
#526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mala29ll, gdzie taniej bo nie widze nic? ![]() A śliniaczki piore w 40'C tak jak reszte ubranek i są bielutkie a potrafi ostro je zażółcić. A Maksiu dziś aniołek ![]()
![]() |
![]() |
#527 |
Zakorzenienie
|
No przyszla w sobote po listy bo nadal nie wszedzie adres zmienila ;/
Wysłane z mojego Lenovo A916 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#528 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Jak mnie Tz zostawil to tez mi cos strzelio i nie chodzilam wogole szlam do lazienki placzac jak Ty i jedyne co mi pomoglo to zastrzyki przez tydzien codziennie rano szlam do lekarza i wbijal w kregoslup z 10 razy na raz :/ ale dopiero po tych zastrzykach przestalo
![]() |
![]() |
#529 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- MALA po ilu tygodniach miałaś wizytę kontrolna po cc?? W wypisie ze szpitala pisze 6 tyg a jak byłam na zdjęciu szwów do gin mówił ze 4. Ze niby źle napisali? ?? Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#530 |
Zakorzenienie
|
Pasztetnik - strasznie mi was szkoda
![]() ![]()
![]() |
#531 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#532 |
Zakorzenienie
|
Malinowa- przykro mi z powodu rodzicow trzymam kciuki zeby wszystko sie ulozylo
![]()
![]() |
#533 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No lipa z tymi cycami, cały dzień siedzę i odciągam laktatorem (tak jak teraz), już mnie rwie w nich no ale coś tam udaje się ściągnąć coraz wiecej. Szok że to tak sie nagle stało (co to stres nie może), jakby mi ktoś jeszcze wczoraj rano powiedział ze dzis rano bede miec 10 razy mniej pokarmu to bym go wyśmiała. Mam nadzieje ze ten mój nadmiar prolaktyny szybko unormuje sytuację. Dobrze, ze chociaz dzis mały jest jak aniołek to przynajmniej mogę siedziec i doic, szkoda tylko że przez to nie moge skorzystać z tego spokoju żeby w końcu coś odpocząć, ehh...
![]() |
![]() |
#534 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#535 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
![]() |
![]() |
#536 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Kurde a moja się umęczyła ![]() Pasztetnik Ty to masz skojarzenia dziwne heheh o Agatce piszę ![]()
![]() |
![]() |
#537 |
po drugiej stronie szafy
|
U nas skok rozwojowy w pełni, nie mam czasu Was poczytać, próbowałam ale ni hu hu, młoda nie schodzi z rąk, nawet jeść mniej zaczęła, ze 120 wróciła do 90. Jutro kończymy 9 tygodni...
![]() |
#538 |
Wtajemniczenie
|
Mi masc przepisal dermatolog i jej sklad to:☠
UREA 40,0☠ LEKOBASAE 200,0 ![]() Slyszalam jeszcze dobre opinie o ☠Xerial 50 ![]()
![]() |
#539 |
Zadomowienie
|
Qrde, ale jestem zła na siebie. Maks spal dzis w nocy ok, pobudki co 1-2,5h. Tylko ja zamiast korzystac i cos odespac, to co? Uparcie doilam cyc chcąc pobudzic laktacje. I tak, za kazdym razem przy odciagnieciu z wielkim trudem porcji, schodzilo mi ok. godziny i zanim zasnełam, to on juz sie budzic zaczynal, wiec znowu nie pospalam praktycznie nic
![]() ![]() ![]() ![]() Chciałam dobrze dla małego ale raczej ani dla mnie ani dla niego na zbyt dobre to nie wyszło. No glupia ja, mogłam tę jedna noc przejechac na MM i skupic sie na odespaniu, żeby organizm wypoczał i produkcja sie rozkręcila ![]()
![]() |
#540 |
Wtajemniczenie
|
O kurde co jest??
Chce zacytowac pasztetnika a mi sie cytuje jakas singielka co chce wolontariuszka zostac ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.