Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-11-30, 16:59   #1440
koktajlowa7
Rozeznanie

Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII

Cytat:
Napisane przez 86ewula Pokaż wiadomość
Nadrobilam 30 stron. .. ; 0 szalejecie

Tez nie będę wszystkiego cytować.

Kamilka bardzo się cieszę na wieści o Martynce. Super ze takie postępy robi. Oby tak dalej

Gratuluję nowych tygodni.
I współczuję relacji z rodzinami, teściami... Mnie trochę mama ostatnio Wkurzyła bo przy rodzinnej imprezie spytała bratowej jak się czuje. Ona powiedziała krótko ze dobrze (21 tydzień. ) Na co mama do niej a bo przy drugiej ciazy juz jest inaczej. Bo ja to jeszcze wszystko przeżywam. ... smutno mi się zrobiło. Powiedziałam tylko ze nie przeżywam tylko widocznie za dużo wam mówię. .. ;/
Nie rozumiem. Widujemy się raz na tydzień dwa. Pytają się co u nas. Jak się czuję to mówię że bolą plecy czy żebra. .. nie sądziłam że tak to jest odbierane. .. że przeżywam. ... :/

Bo jak firma zatrudnia więcej niż ileś tam pracowników to wtedy przelewy są od nich. Jak mniej to od Zusu i tu bywa różnie z terminami. A na zwolnieniu powyżej 30 dni to już się liczy jako zasiłek chorobowy i tam składki są minimalne. ( rentowe, emerytalnego ) na zasiłku dostaje więcej jak zarabiałam.

Nie pamiętam kto ostatnio pisał o żylaku wargi sromowej. Mogę przybyć piątkę. .. też się dorobiłam do końca ciąży na pewno nie zniknie, może być juz tylko gorzej. .. Widziałam ze ostatnio czuje się tam inaczej, taka nabrzmiała. Wczoraj jak się goliłam z lusterkiem ( dziś wizytowałam u gina) dopiero dojrzałam że jedna warga jest dużo większa niestety do końca ciąży mam brać 2 razy dziennie cyklo3fort. Dużo Wit c, leżeć z nogami wyżej albo na lewym boku i nic nie dźwigać. .i nie mieć zaparć. .. staram się ale biorę 3 razy dziennie żelazo. ..
Pytałam też jak będzie z nacięciem krocza z takim żylakiem, to powiedziała że nie ma przeciwwskazań. Natną tam by było jak najmniej krwi. ... też się załamałam. Na szczęście Leżąc krew się cofa i go nie widać. Ale jak wstaje to czuje że wszystko tam rośnie. ...masakra. ...

10.12 mam wizytę żeby pobrać posiew. Ale jaki nie spytałam z tego wszystkiego. ..
11.12 mam dopiero usg. Ostatnio miałam na początku września. Jestem mega ciekawa jak młody urósł i czy nadal jest Dawidem ; P

Dziś udało mi się kupić śliczny kombinezon na marzec kwiecień w secendzie. . Niby 62 ale jest dużo większy niż ten co mam na wyjście. Kosztował mnie 19zl ale wygląda na nowy.
przynajmniej jakieś zalecenia dostałaś, a moja gin nic nie doradziła na te żylaki.

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Ewula przykro mi z powodu żylaka Dobrze że się wchłaniają po porodzie Pokazuj kombinezon I ja też tak długo czekam na usg Teraz w piątek wizyta to dostane skierowanie i zobaczę co wyprawia mój maluszek

Obiecuję mocne postanowienie poprawy

Ej nie wiem może jestem dziwna ale ta bananowa anna strasznie mi się nie podoba.. w ogóle te zawieszki mi się nie podobają
nie jesteś dziwna, do mnie też jakoś nie przemawia
koktajlowa7 jest offline Zgłoś do moderatora