![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. VII
magda u na jest tak samo
![]() ![]() pietrusiowata kwaśne żelki ![]() ![]()
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:52 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Ale ten twój też super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1414 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1415 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ta psychiczna siostra męża ma córkę 5 letnią i w sobote zachorowała, w nocy wymioty nie chciała jeść. I ta jej matka od 5 rano wstała i obok niej skakała az do niedzieli. Nie było innego tematu jak choroba jej córki. Nafaszerowała ją wszytskimi możliwymi lekami, to kisielku jej dawała po łyżeczce, to elektolity itp. Cały dzień Olu jak się czujesz? Chcesz bajeczkę? Połóż nogi wyżej. Temu dziecku już nic nie było i taka rozpieszczona że szok. Potem zaczeła śpiewać "Matka gówno, matka sraczka" no szok... Mnie tak żebra bolą jak siedze i mąż mówi idz sie poleż w łóżku. A ta siostra: Ty jej tak nie układaj, nie rozpieszczaj! A ja mówie: zobacz jak obok swojej córki skaczesz. I taki lekki uśmieszek ![]() Recę opadają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1418 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wróciłam od diabetologa. Niestety przed porodem jeszcze raz muszę przyjść i wtedy dostanę zaświadczenie jak postępować w ze mną i z dzieckiem w okresie około i poporodowym, no więc za 2 tyg jeszcze jedna wizyta. Pytałam jak to jest po porodzie no i nadal trzeba trzymać dietę, może nie tak restrykcyjną ale jednak i przez 6 tygodni wyrywkowo mierzyć cukier (ma mi rozpisać jak dokładnie no i nowe normy bo po porodzie są wyższe) i po tych 6 tygodniach powtórzyć obciążenie glukozą. Jak wyjdzie ok to można zapomnieć tymczasowo o cukrzycy (do następnej ciąży ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
cześć
![]() ![]() nie wiem już kto i co pisał, a jakbym miała cytować to chyba bym posta na całą stronę zrobiła ![]() ![]() kamilka gratulacje dla Martynki Dotka już ostatnio miałam to pisać - masz super psa! też kiedyś mieliśmy foksteriera i był najkochańszym psem na świecie. takim przytulaskiem był ![]() my psa nie mamy, ale rodzice na dole mają cocker spaniela i ten pies ma delikatny bałagan na strychu ![]() za to my mamy kota, ale od czasu jak mu pan doktor jajka obciął to się boi każdego szmeru, więc myślę że będzie się bał dziecka a tym bardziej jego płaczu. my drugiego imienia nie dajemy. a że ma być Wojtuś to już mieliśmy ustalone przed ślubem, jak jeszcze nie wiedzieliśmy kiedy będziemy mieć dziecko ![]() lune nie przejmuj się tą rodzinką. dobrze że zaczęłaś odpowiadać na głupie teksty. niech wiedzą że się nie przejmujesz i masz w d. ich gadanie. jerzyczka a Ty jesteś z okolic Poznania? jaki szpital wybrałaś do porodu? bo ja z tego co zauważyłam na naszym wątku to jestem jedyna z tych okolic ![]() aa i gratuluje dziewczyny zakupów wyprawkowych ![]() ![]() wstawiłam dziś ostatnie pranie. jak tylko wyschnie to segreguje rozmiarami i prasowanko. najgorsza robota chyba :/ sorry za przydługiego posta, zanim go opublikuje to pewnie już następną stronę będe miała do nadrobienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
lune szwagierka ma naprawde jakieś fju bździu w głowie :/ no, ale tak to jest u siebie się nie widzi, ale kogoś krytykowac droga wolna :/
My zaraz na ostatnie zajęcia w SR szkoooooda bo były mega fajne ![]()
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wymeczyc jak wymeczyc ale u mnie nie przebiega to typowo bo brzuch mnie nie boli tylko kilka razy dziennie mocno bulgocze co jest irytujace, a samo wc w tym celu to max raz dziennie odwiedzam. Nie jest to uciazliwe tylko nieprzyjemne ![]() Lune, az zatyka na takie teksty.... Bezczelna laska... Ewusia, dzieki za info ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie, nie ![]() ![]() ![]() ![]() A Ty jestes z Poznania? Bo jesli tak, to kolezanka, ktora mieszka w Tarnowie Podgornym rodzila pierwsze dziecko na Polnej,a w tym roku drugie w Obornikach i baaaardzo sobie chwali Oborniki przede wszystkim, ponoc nie ma takiej masowki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
Ja to się chyba cieszę, że mam tylko jeden szpital do dyspozycji
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Towarzyszko niedoli ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() A swoją drogą moja chusta powinna już jutro dotrzeć ![]()
![]() |
#1429 |
Zakorzenienie
|
Mam dzień głoda dzisiaj
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Pochwal się koniecznie jak przyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Zakorzenienie
|
lune szwagierka widzę z tych co widzą wady tylko u innych,a same są święte.
Ewusia a co Ci diabetolog powiedział na Twoje przekroczenia, bo Ty też miałaś kilka, a będziesz robić ten test cukrów z 3 miesięcy przed porodem? |
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://bebito.pl/product-pol-21327-T...owa-Anna-.html No ba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Ooo Kochana... Świat na głowie staje chyba ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1436 |
Zakorzenienie
|
magda liczymy na poprawę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Rozeznanie
|
Nadrobilam 30 stron. .. ; 0 szalejecie
![]() Tez nie będę wszystkiego cytować. Kamilka bardzo się cieszę na wieści o Martynce. Super ze takie postępy robi. Oby tak dalej ![]() Gratuluję nowych tygodni. I współczuję relacji z rodzinami, teściami... Mnie trochę mama ostatnio Wkurzyła bo przy rodzinnej imprezie spytała bratowej jak się czuje. Ona powiedziała krótko ze dobrze (21 tydzień. ) Na co mama do niej a bo przy drugiej ciazy juz jest inaczej. Bo ja to jeszcze wszystko przeżywam. ... smutno mi się zrobiło. Powiedziałam tylko ze nie przeżywam tylko widocznie za dużo wam mówię. .. ;/ Nie rozumiem. Widujemy się raz na tydzień dwa. Pytają się co u nas. Jak się czuję to mówię że bolą plecy czy żebra. .. nie sądziłam że tak to jest odbierane. .. że przeżywam. ... :/ Cytat:
Nie pamiętam kto ostatnio pisał o żylaku wargi sromowej. Mogę przybić tylko piątkę. .. też się dorobiłam ![]() ![]() Pytałam też jak będzie z nacięciem krocza z takim żylakiem, to powiedziała że nie ma przeciwwskazań. Natną tam by było jak najmniej krwi. ... ![]() ![]() 10.12 mam wizytę żeby pobrać posiew. Ale jaki nie spytałam z tego wszystkiego. .. 11.12 mam dopiero usg. Ostatnio miałam na początku września. Jestem mega ciekawa jak młody urósł i czy nadal jest Dawidem ; P Dziś udało mi się kupić śliczny kombinezon na marzec kwiecień w secendzie. . Niby 62 ale jest dużo większy niż ten co mam na wyjście. Kosztował mnie 19zl ale wygląda na nowy. Dziś mam kalafiorową z kluseczkami i naleśniki. Jadę zaraz do Castoramy po pistolet na klej i jutro zaczynam robić choinki z piórek. Dziś przyszły stożki styropianowe i piórka. ![]() Edytowane przez 86ewula Czas edycji: 2015-11-30 o 16:58 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 |
Rozeznanie
|
hariett U nas też wiało, całą noc i rano. Aktualnie się uspokoiło.
magdusiaaa Drugie imię chciałabym dać ale nie mam pomysłu jakie. Mam problem z pierwszym, a co dopiero z drugim ![]() czarnulax Z tego co ja wiem to do miesiąca można imię dziecku zmienić. A jakie wy dajecie drugie imię? casaa U nas dzisiaj barszcz zabielany i naleśniki z serem. tygrysek Najładniejsze Alicja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
Ewula przykro mi z powodu żylaka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Obiecuję mocne postanowienie poprawy ![]() ![]() Ej nie wiem może jestem dziwna ale ta bananowa anna strasznie mi się nie podoba.. w ogóle te zawieszki mi się nie podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1440 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:43.