Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2015-12-01, 00:13   #1807
Karkki
Zakorzenienie

Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
Witam znad nierozpakowania

Poleżałam, ponudziłam się, zrobiłam rekonesans i czekam dalej.

Cytat:
Napisane przez hellkitty Pokaż wiadomość
Witam po dłuższej przerwie

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
zgadza się - ale to nie jest zachowanie dziecinne tak do końca , to jest swoista manifestacja pewnej postawy życiowej wobec ludzi .
Tak, ale zauważyłam po swojej Mam, że po przejściu na emeryturę z roku na rok ta manifestacja postawy życiowej zaczęła narastać. Sprawy, które dla Niej kiedyś byłyby mało istotne urastają do rangi spraw życiowych. A na swoim punkcie stała się wręcz przewrażliwiona a nigdy taka nie była. Egocentryzm i rozstawianie wszystkich po kątach stał się "normą". Ale biorę na to poprawkę i po prostu się nie przejmuję, bo albo byśmy się do siebie nie odzywały, albo stale kłóciły. Babcia też tak miała, ale dopiero w wieku lat 90.
A po udarze, to już

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Patrzcie, upolowałam nowe buty za całe 9.99 plus przesyłka
Super!
Wczoraj popatrzyłam co jest z 42 na all i się załamałam - same paskudne albo co najwyżej "poczciwe" buty

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
A ja szukam perfum, niby z czarną herbatą ale nie Flowerbombowych, z miodem i/lub śliwką, wanilią! i czymś co sprawi, że całość nie jest przesłodka, czymś wytrawnym co złamie słodycz, ale też nie zdominuje zapchu jak np czasem robi to tytoń, kawa. :conf used:

Takie Chergui tylko 100 razy lżejsze, takie popłuczynki po nim Chyba chodzi mi o waniliową herbatę, aromatyzowaną lecz niesłodzoną. Lecę szukać po nutkach, bo to co znam jest za słodkie/za mocne. Londony i inne L'Instanty Hommy
Jak znajdziesz to daj znać

Kupiłam sobie świąteczną herbatę Laponia i jest "Biała herbata o waniliowym aromacie z dodatkiem cytrusowo-biszkoptowych ciasteczek oraz ziarenek czerwonego pieprzu." Pachnie ciasteczkami a w smaku jest lekko cytrusowa, ale nie kwaśna. Kolor soku jabłkowego. Zmysły szaleją

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora