2015-12-01, 00:13
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch
Witam znad nierozpakowania
Poleżałam, ponudziłam się, zrobiłam rekonesans i czekam dalej.
|
Cytat:
Napisane przez hellkitty
Witam po dłuższej przerwie 
|

Cytat:
Napisane przez Parabelka
zgadza się - ale to nie jest zachowanie dziecinne tak do końca , to jest swoista manifestacja pewnej postawy życiowej wobec ludzi .
|
Tak, ale zauważyłam po swojej Mam, że po przejściu na emeryturę z roku na rok ta manifestacja postawy życiowej zaczęła narastać. Sprawy, które dla Niej kiedyś byłyby mało istotne urastają do rangi spraw życiowych. A na swoim punkcie stała się wręcz przewrażliwiona a nigdy taka nie była. Egocentryzm i rozstawianie wszystkich po kątach stał się "normą". Ale biorę na to poprawkę i po prostu się nie przejmuję, bo albo byśmy się do siebie nie odzywały, albo stale kłóciły. Babcia też tak miała, ale dopiero w wieku lat 90.
A po udarze, to już 
Cytat:
Napisane przez winter76
Patrzcie, upolowałam nowe buty za całe 9.99 plus przesyłka 
|
Super!
Wczoraj popatrzyłam co jest z 42 na all i się załamałam - same paskudne albo co najwyżej "poczciwe" buty 
Cytat:
Napisane przez rachell111
A ja szukam perfum, niby z czarną herbatą ale nie Flowerbombowych, z miodem i/lub śliwką, wanilią! i czymś co sprawi, że całość nie jest przesłodka, czymś wytrawnym co złamie słodycz, ale też nie zdominuje zapchu jak np czasem robi to tytoń, kawa.   :conf used:
Takie Chergui tylko 100 razy lżejsze, takie popłuczynki po nim  Chyba chodzi mi o waniliową herbatę, aromatyzowaną lecz niesłodzoną. Lecę szukać po nutkach, bo to co znam jest za słodkie/za mocne. Londony i inne L'Instanty Hommy 
|
Jak znajdziesz to daj znać
Kupiłam sobie świąteczną herbatę Laponia i jest "Biała herbata o waniliowym aromacie z dodatkiem cytrusowo-biszkoptowych ciasteczek oraz ziarenek czerwonego pieprzu." Pachnie ciasteczkami a w smaku jest lekko cytrusowa, ale nie kwaśna. Kolor soku jabłkowego. Zmysły szaleją 
|
|
|