![]() |
#1771 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ten mały się uśmiecha - tylko nie do mnie - do ojca, ktory jest toczka w toczkę taki sam Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Dziękuję Wam, jakby mi lepiej, tylko jestę strasznie zmęczona - ale był listonosz z paczko - Ninfeo przyniósł ![]()
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Wiem
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:31 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Ju nie przejmuj się , byłaś zaskoczona i cię zatkało , też tak mam wydaje mi się że nic już nie jest w stanie mnie zaskoczyć , a jednak i w takich momentach zwyczajnie zatyka mnie .
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-11-30 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedy dzwonicie do kogoś bliskiego z życzeniami (to były urodziny? imieniny jakies?), a dana osoba mówi odbierającemu telefon, że nie chce z wami gadać (bez wytłumaczenia przyczyn itp)? Ja bym się wkurzyła, że ja do niego z zyczeniami i pamięcią, a ktos mnie olewa ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-30 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Naprawdę uważasz, że słowa Wypchaj się, łaski mi nie robisz, nie chcę Cię widzieć, smsów też mi nie przysyłaj, obejdzie się" to jest właściwa reakcja babci wobec wnuka?!
![]() |
#1775 | |
Panaroja
|
Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() Edytowane przez Parabelka Czas edycji: 2015-11-30 o 12:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1777 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Helol
![]() nie nadrobię, nie ma szans ![]() Snad zakupionych kozaków na płaskim obcasei typu overknee i snad refleksji nad szyciem butów w Chinach ...Nosze rozmiar 38 a kupiłam...36 (sic!) w swoje wpadłam, nie tylko w stopie, ale i w cholewce i an długość. Mało tego, mierzać wszystkie 3 pary (36,37,38) wyszło, ze 37 były najwęższe w okolicy kostki i zasuwaka ![]() ![]()
#1778 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takich niedomówień biora się krzywe interpretacje Cytat:
według mnie klasyczne nieporozumienie ze zbyt szybkimi reakcjami po każdej stronie i żadna strona tutaj nie jest ta winną ani niewinną
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-30 o 12:53 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko pamiętajmy taka postawa jest trudna, na dodatek w sytuacjach stresowych . Ja uczyłam się tego latami .... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
![]() ![]() Weźcie do w duuuży cudzysłów ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1780 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nieporozumienia ![]()
![]() |
#1781 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Bo wiesz, dorosła osoba tak nie reaguje na dziecięce fochy, prędzej właśnie zapyta, czy coś się stało.
![]() |
#1782 |
Zakorzenienie
|
Dorosłe osoby w pewnym wieku zaczynają znowu zachowywać się jak pięciolatki. Na to też trzeba brać poprawkę.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#1783 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]() A tak, tego nie wzięłam pod uwagę. Dobra, EOT.
![]() |
#1784 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
A czy nie jest tak że starsze osoby dziecinnieją ponieważ to my zaczynamy je tak traktować? Bo babcia , się nie zna itp ...
![]()
#1786 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Nie wiem jak inni, ale ja takich osób nigdy nie traktowałam inaczej. Za to zauważyłam zdecydowanie, ze sa pewne zachowania starszych osób, ze sa naprawdę momentami jak dzieci.
#1787 |
Nindżopesz
|
Witam znad nierozpakowania
![]() Poleżałam, ponudziłam się, zrobiłam rekonesans i czekam dalej. |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Coś Ci to rozpakowywanie wolno idzie ![]() ![]()
![]() |
#1789 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1790 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1791 | |
Raczkowanie
|
Witam po dłuższej przerwie
![]() Niestety nie mam szans na nadrobienie ![]() Pozdrawiam znad: - pierwszego dnia wolnego od miesiąca ![]() - 2 nowych cieni Narsa które dorwałam w Tk Maxxie, coś dzisiaj rzucili sporo ich rzeczy, nawet było dużo fajnej kolorówki, tyle że 98% wymiąchana i wypaćkana. Widziałam też Lutka, ale jednego z tych mniej fajnych i na dodatek wcale nie w atrakcyjnej cenie. Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Piers do przodu
|
Redzia i tak blizej jak dalej trzymam kciukasy
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1793 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1794 | |||||
Panaroja
|
Cytat:
2.masz rację , ale - padł tekst absolutnie nieadekwatny do sytuacji i na dodatek absolutnie nie na miejscu , bo przepraszam , ale nie wiem jak można własnej córce i wnukowi małoletniemu coś takiego powiedzieć , to przekracza moje zdolności poznawcze i percepcyjne . Mnie nie przeszłoby takie coś przez gardło w stosunku do nikogo - to jest jednoznaczny manifest "JA jestem najważniejsza i macie wszyscy się do moich kaprysów stosować , a jak nie, to się obrażę i to będzie wasza wina" , tak to odbieram . Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() W ogóle z tym tikejem jest tak, że traktuję ich jako stacjonarny sklep z markami trudno dostępnymi w Polsce, nie jako outlet, bo na to ceny mają zdecydowanie za wysokie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1796 | |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Cytat:
![]() Ja S&G zelu pod prysznic używam jako mydła do rąk przy umywlace- za absolutnie boski zapach ![]() ![]() Tak, ceny Tikejowe maja niekoniecznie ciekawe, a przynajmniej nie wszytskiego ![]()
![]() |
#1797 |
Nindżopesz
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To jak już wiesz wszystko o didach i post-partum, to weź se looknij na seriala Fortitude coby zabić czas ![]() ![]() Zara Ci wkleję mój wypocinowy post na jego temat. Odnośnie seriali - widział ktoś Fortitude? Edit: No jednak kiepski Edit 2: Tzn jak dla kogo Jak ktoś lubi skręcać w surrealia, paranormalne klimaciki to może i ok, ale ja nie zdzierżam Edit 3: Historyjka oraz klimacik może i jest ciekawostką, ale litoooooości te dialogi dla 2latków No miazga. Droga przez mękę, bo jednak ciekawość sprawia, że jeszcze brnę Edit 4: Dialogi dalej dla dzieci, ale przynajmniej robi się frikowato, a to już jest jakiś urok. Staram się znaleźć jakieś wartości, gdyby ktoś chciał jednak obejrzeć. Zdecydowanie mroczność zmarzliny, wyizolowanie, sztuczne swiatło, muuuuuzyka! skandynawski chłód, także mentalny i emocjonalny, surowość wszytskiego - ubioru, domów, mebli, krajobrazu, "dziwne" postacie oraz dadaaaam główny smaczek - Stanley Tucci - są powodem dla którego można zerknąć. Ja rozumiem, że to jest serial symbol, metafora, studium człowieczeństwa na przykładzie, ale niektóre momenty są tak groteskowe że nie mogę. Patrzę chyba tylko dlatego, że jest w tym serialu wszystko czego nienawidzę i się boję. (od krajobrazu po naturę człowieka) Tak dobrze jest z bezpiecznej odległości spojrzeć na te rzeczy. Z każdym odcinkiem, każdym kadrem, się wzdrygam na ten lód, śnieg, pustkę i myślę sobie, jak dobrze, że tego nie mam. Wszystko tam jest okropne. Celowo of kors. Mimo wszystko warto zerknąć, dla mnie w.w. "okropieństwa" i surowość są atutem, myślę, że kto jak kto, ale Ty to akurat zrozumiesz, jako fanka Skandynawii ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2015-11-30 o 19:23 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() ![]() Ad szpitali to Solec jest fajny - tak jakby ktoś coś kiedyś ![]() Mam nadzieję, że dziś odeśpię ![]() Jeszcze wyczytałam, że zarobiłam na buty bo za każdy dzień hospitalizacji PZU daje 80 zeta ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Piers do przodu
|
Redzia daje tylko obczaj ile dni w hospitalu to minimum zeby dal ;
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:25.