|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
Napisane przez butterfly20
Pojechałam na ktg bo tak strasznie mnie kuł brzuch,że masakra. I w dodatku w krzyżu. Na szczęście z szyjką i malutką wszystko ok, jak zwykle nery...tyle,że chcieli mnie pryz tych bólach zostawić w szpitalu, ale powiedziałam,że bez sensu- jutro mam wizyte u mojej gin, zrobię rano badania a potem ona mi antybiotyk przepisze. WIęcej by w szpitalu nie zrobili...
Ale jejuuu te płacze maluszków mnie przeraziły 
|
Ty to masz z tymi nerkami.. Oby szybko przeszlo!
---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------
Cytat:
Napisane przez justynka333
My dziś ostatnie zajęcia z SR. Byliśmy na porodówce... Wszystko nowe, piękne sale jednoosobowe z łazienkami co z tego jak dostałam takiego ataku paniki że brakowało mi powietrza  cały wieczór siedzę i uspokoić się nie mogę, mały chyba mnie ciśnie bo aż mi słabo  I jak tu iść tam i rodzić??? A ż mam głupie myśłi że ja to się jednak na matkę nie nadaję 
|
cos Ty przy porodzie jest taka fala hormonow ze nic nie rusza, dasz rade, kazda z nas da 
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------
Cytat:
Napisane przez Elena_22
Dziń dybry!
cieszę jape od rana, bo ŚNIEG PADA  , wprawdzie jest temp. zerowa, ale jednak!!!!!!!!!!
uwielbiam śnieg, śniegunio, śnieżek 
Wczoraj zdążyłam małej kupić takie fajne kozaczki z nieprzesadną ilością futra w środku ( ma jeszcze śniegowce), dzisiaj była okazja założyć, bo jakoś tak dziwnie adidasy na śnieg ( ciągu godz. zrobiło się biało  ).
---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------
Ja też nie mam pojęcia  nie oglądam 
|
U mnie nie ma sniegu, szaro buro i ponuro, choc nie ma smogu i jest calkiem cieplo wiec zdazylam juz zaliczyc spacer 
---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------
Cytat:
Napisane przez Elena_22
Mam tak samo, staram się nie przejmować, ale widzę, ze wagowo mój dzieć odstaje od Waszych  , a wizyta dopiero za tydzień  .
|
Czy tylko ja sie nie przejmuje waga ?
Lilka tez tutaj na koncowce, ponizej 50centyla ale co z tego powiedzcie? Dziewczyny, nie mozna sie tak o wszystko martwic, zglupiejecie od tego
---------- Dopisano o 10:03 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------
Cytat:
Napisane przez Magdzinska85
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was zdecydowała się że podczas porodu będzie miała pobieraną krew pępowinową?
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------
To tylko 3 tyg. do świętowania 
|
Ja mialam przy pierwszym porodzie i teraz tez bede pobierac
---------- Dopisano o 10:04 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------
Cytat:
Napisane przez Lucy31
Bry, właśnie czekam na obchód i będę żebrać o wypis 
Wczoraj jeszcze mnie to badziewie uwierało i piekło, a po nocy już przestało. To kiego tu kwitnąć.
Wysłane przy użyciu Tapatalka
|
Dobrze ze juz lepiej. Mam nadzieje ze Cie wypuszcza
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------
Cytat:
Napisane przez Lucy31
Dobra, miałam badanie na samolocie, pessar ładnie zacisnął szyjkę, mogę iść do domu  W domu dalej leżenie jak naleśnik kazali uskuteczniać, ale w domu to w domu
Muszę już bo mi tak rozregulowali cukry, że to masakra jakaś! Tak się sama ladnie unormowałam, a tu mi wszystko zepsuli
Wysłane przy użyciu Tapatalka
|
Super
Cukry szybko ogarniesz, wiesz juz co i jak 
---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------
Cytat:
Napisane przez Elena_22
Lucy, trzymamy kciuki, żeby było dobrze i żebyś bezpiecznie wróciła do domku. Lekarze wiedzą, co mają robić  .
Znam dziewczynę, której założyli pessar a potem przenosiła ciążę i specjalnie dużo chodziła, żeby już urodzić. Wychodzi na to, że to całkiem niezły wynalazek  .
|
U nas na poprzednim watku tez byl taki przypadek
---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------
Cytat:
Napisane przez amb86
Laski!! Miałam kontrolę z Zusu! Na moim zadupiu!
|
Zadupie nie zadupie, system losuje wiec muszą jechac gdzie im wylosuje
|