|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2071 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Cytat:
---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- No to lipa. Wolalam żeby wygrała Karolina albo Jakob.... no trudno ![]()
![]() |
#2072 |
MamaKarolci28
|
Dot.: Mamusie lutowe 2016 to już IV część naszego wątku!
Nie wierze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2073 |
Zakorzenienie
|
Ja wiedzialam ze on wygra ;-) to bylo przewidywalne tak jak osi w tamtym roku.
#2074 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() obstawiałam Jacoba, ale nie przeszedł, teraz mi to obojętne kto wygra ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2075 |
Zakorzenienie
|
Mamusie lutowe 2016 ♥ to już IV część naszego wątku!
Nie mam pojecia o czyn wy pisZecie :p
Ja oglądałam homeland - dobry odcinek! Dobranoc ![]() Sent from my iPhone using Tapatalk Zwariował mi tel dwa razy tego samego posta wysłał. |
![]() ![]() |
![]() |
#2076 | ||||
Zakorzenienie
|
eee to co?Jacob odpadł pierwszy a wygrał Radek?W szpitalu byłam to nie widziałam
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Ok przyznam Wam się,że ciągle każdej tłukę do głowy,że na tym etapie wagi maluchów nic nie znaczą, ale patrząc na naszą tabelkę z wagami oczywiście już się niepokoję o wagę Zuzu. O ja głupia ![]() Cytat:
Ale sroka nie ma chyba o tym Elancylu. ---------- Dopisano o 23:00 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Pojechałam na ktg bo tak strasznie mnie kuł brzuch,że masakra. I w dodatku w krzyżu. Na szczęście z szyjką i malutką wszystko ok, jak zwykle nery...tyle,że chcieli mnie pryz tych bólach zostawić w szpitalu, ale powiedziałam,że bez sensu- jutro mam wizyte u mojej gin, zrobię rano badania a potem ona mi antybiotyk przepisze. WIęcej by w szpitalu nie zrobili... Ale jejuuu te płacze maluszków mnie przeraziły ![]()
![]() |
#2077 |
Zakorzenienie
|
Motyl współczuję nerek. Mi na szczescie przedzlo. Mam nadzieję ze szybko cie wylecza:-*
---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:11 ---------- Wiecie co.. Dopiero dzis a jutro zaczynam 31 tc doszlo do mnie ze widac juz ciaze!!dzis byłam we wspolnocie miezzkaniowej i babka ooo dzidzius bedzie jak fajnie. :-P a ja do tej pory myslalam ze po mnie to nic nie widac :-D ![]()
#2078 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez kaaasi Czas edycji: 2015-11-30 o 22:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2079 |
Wtajemniczenie
|
My dziś ostatnie zajęcia z SR. Byliśmy na porodówce... Wszystko nowe, piękne sale jednoosobowe z łazienkami co z tego jak dostałam takiego ataku paniki że brakowało mi powietrza
![]() ![]() ![]()
15.09.2013 ![]() 24.09.2014 ![]() ![]() 18.04.2015 ![]() ![]() 06.06.2015 ![]() 06.02.2016 Jakub Andrzej syn Justyny i Michała ![]() 14.12.2016 ![]() 16.08.2017 Barbara Maria córka Justyny i Michała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2081 |
Zakorzenienie
|
Hejo 😊 ja juz się obudziłam. Mikołaj też, a Lili śpi. Po 6 jadę zrobić badania bo jak M pojedzie to nie będę się stresac czy ktoś przyjedzie do dzieci czy nie...
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2082 |
Rozeznanie
|
![]()
Cześc Dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() Niestety dzień nie zapowiada się jakoś rewelacyjnie bo za oknem okropna pogoda, ale trzeba nadrabiać nastrojem ![]() Ja dzisiaj dość dobrze się czuję mimo że nie śpię już od 3, bo miałam okropny sen i oczywiście ktoś mnie gonił, strzelał do mnie i chciał mnie zabić... skąd takie sny u mnie - nie wiem... Co do wagi dzieciątek Pani Dr powiedziała mi że te usg nie pokazują dokładnie bo zależy też jaki błąd ma maszyna. Wczoraj na tym usg było +/- 225 g, natomiast na III usg u Pani Dr Nocuń było +/- 198 g. I nie ma co się przerażać że jedno dziecko waży więcej drogie miej, bo jak będzie coś nie tak z wagą to lekarz na pewno zareaguje. Marciar7 co do tego bólu to była kolka bo dziecko najprawdopodobniej uciskało pęcherz moczowy /tak wytłumaczyła mi to pani Dr/, być może u Ciebie było podobnie. Edytowane przez Magdzinska85 Czas edycji: 2015-12-01 o 06:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#2083 |
Raczkowanie
|
Cześć mamusie
![]() ![]() ![]() Widziałam, że była mowa o wózkach, my zdecydowaliśmy się na bebetto Holland póki co i po świętach zamierzamy zamówić. A z wyprawki prócz kilku ubranek tez niewiele mamy, ale z tym na ostro ruszamy po świętach.. Trzymam kciuki za wszystkie. Także witam się z Wami z nadzieją, że zostanę do końca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2084 | |
Wtajemniczenie
|
Dziń dybry!
cieszę jape od rana, bo ŚNIEG PADA ![]() ![]() uwielbiam śnieg, śniegunio, śnieżek ![]() Wczoraj zdążyłam małej kupić takie fajne kozaczki z nieprzesadną ilością futra w środku ( ma jeszcze śniegowce), dzisiaj była okazja założyć, bo jakoś tak dziwnie adidasy na śnieg ( ciągu godz. zrobiło się biało ![]() ---------- Dopisano o 08:09 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2085 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Elena_22;53649493]Dziń dybry!
cieszę jape od rana, bo ŚNIEG PADA ![]() ![]() uwielbiam śnieg, śniegunio, śnieżek ![]() Wczoraj zdążyłam małej kupić takie fajne kozaczki z nieprzesadną ilością futra w środku ( ma jeszcze śniegowce), dzisiaj była okazja założyć, bo jakoś tak dziwnie adidasy na śnieg ( ciągu godz. zrobiło się biało ![]() Zazdroszczę bo u nas strasznie wieje i pada deszcz a śnieg wyżej w górach widać... |
![]() ![]() |
![]() |
#2086 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Motylku- i zrobili ci ktg bez przyjmowania na oddział? U mnie żeby zrobić ktg trzeba leżeć w szpitalu- porąbane to, bo czasem chodzi tylko o upewnienie się, czy jest wszystko ok. Może to zależało od pogody, bo ja wczoraj miałam podobnie- bóle w podbrzuszu, bóle w krzyżu, mały słabo ruchliwy, bolały mnie jelita, mdłości, zawroty i bóle głowy. Ale u nas na bank pewne, ze zostawią w szpitalu. Dzisiaj jak ręką odjął, wszystko dobrze ![]() ---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ---------- Cytat:
Kasia, wrzucisz jeszcze raz link do tych szlafroczków?- ja szukam bawełnianego, ale nie typowo ciążowego. Wczoraj popatrzyłam na koszule do karmienia w textilu ( nie chcę przepłacać, potem i tak pójdą do wyrzucenia) to były paskudne- w baloniki, misie, wózeczki, chmurki i cenowo to samo co na allegro, gdzie ogladałam gładkie bez tych durnowatych wzorków. ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:25 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2087 |
Rozeznanie
|
Elena_22 trzeba się zaopatrzyć w Piccolo na 22ego
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2088 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2089 | |
Rozeznanie
|
![]()
Dziewczyny mam pytanie czy któraś z Was zdecydowała się że podczas porodu będzie miała pobieraną krew pępowinową?
---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2090 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja się nie decyduję na pobieranie krwi pępowinowej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2091 |
Zakorzenienie
|
Bry, właśnie czekam na obchód i będę żebrać o wypis
![]() Wczoraj jeszcze mnie to badziewie uwierało i piekło, a po nocy już przestało. To kiego tu kwitnąć. Wysłane przy użyciu Tapatalka
#2092 |
Zakorzenienie
|
Hejjj mnie 31 tydz przywotal zle:-(
Obudzilamnsiw o 1 w nocy z katarem. Okaxalo ske ze to krew z nosa. Chyba z godzine spędziłam w lazience lalo sie jak z kranu.tz tylko lod zmienial.. Masalra. Ide dzis tylko ja spotkanie z promotorka i wracam do domu...bo glowa boli
#2093 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No właśnie w poprzedniej ciąży zdarzyło mi się 3 razy pojechać na ktg , też miałam wtedy problemy z nerami. I po prostu robili mi, dawali kartkę z zapisem i tyle.Jak mnie położyli no to wiadomo,że coś innego, a też leżałam na nery. Gdybym nie miała Tusi to teraz też bym mogła leżeć, przynajmniej by wszystko posprawdzali, ale uznałam,że spróbuję to wyleczyć w domu. Tym razem chcieli mnie położyć, nie zgodziłam się to dali mi kartę informacyjną ze szpitala z zaleceniami i tylko miałam napisać,że nie wyrażam zgody na szpital. Cytat:
---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- Cytat:
Mi też się to zdarza z rana, ale delikatnie.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2094 |
Zakorzenienie
|
Elena mój pod ciążowy podchodzi szlafroczek o taki mam http://allegro.pl/show_item.php?item=5630584305
![]() ![]() ![]() ![]() Motyl lepiej dziś się czujesz? może wczoraj się przemęczyłaś za bardzo bo pisałaś że pracowity dzień ? dbaj tam o Was obie i nie forsuj się tak ![]() a z tą wagą maleństw naszych u mojej gin granica błędu to 200g także synek na 100% waży te 900g ale sprzęt wyliczył 1100g także wiadomo jak jest....dla mnie nie waga była taka istotna tylko postęp przez ten miesiąc, że rośnie to najważniejsze ![]()
#2095 |
Zakorzenienie
|
Hej. Ja już w domu i powoli obiad robię 😊
|
![]() ![]() |
![]() |
#2096 |
Zakorzenienie
|
Dobra, miałam badanie na samolocie, pessar ładnie zacisnął szyjkę, mogę iść do domu
![]() ![]() Muszę już bo mi tak rozregulowali cukry, że to masakra jakaś! Tak się sama ladnie unormowałam, a tu mi wszystko zepsuli ![]() Wysłane przy użyciu Tapatalka
#2097 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znam dziewczynę, której założyli pessar a potem przenosiła ciążę i specjalnie dużo chodziła, żeby już urodzić. Wychodzi na to, że to całkiem niezły wynalazek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2098 |
Zakorzenienie
|
Lucy co w domu to w domu 😊 leż jak naleśnik i będzie wszystko ok 😘
|
![]() ![]() |
![]() |
#2099 |
Zadomowienie
|
Lucy super wieści 😀
#2100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Marciar krwotoki normalna sprawa dbaj o siebie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:02.