2015-12-12, 08:31
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
Napisane przez mehja
Masija to jak mleko je chętnie to pewnie chwilowy brak apetytu na jedzonko. martwiłabym się jakby mleka też odmawiała.
jedźcie do lekarza jak kaszle 
|
Wczoraj zjadła trochę pasternaku. zobaczę jak dzisiaj.
Jedziemy zaraz bo strasznie sie męczy, gorączki nie ma ale tak strasznie chrypi głosu prawie już nie ma
Cytat:
Napisane przez szuuu
No no chodziło mi o to, że przynajmniej przestalabym szukać przyczyny ciągłego ryku, jeździć po lekarzach itp no i pogodziłabym się  Ale nie sądzę, że K jest hnb bo do tej pory dobrze sypiał,a wydaje mi się to jednak jakimś wyznacznikiem tego  Przyczyna musi być gdzieś indziej..
|
No wiem. Bo dobrze jest znaleźć jakiś punkt zaczepienia. Wiedzieć, że to przez to dziecko takie jest.. A nie-nadal szukać i szukać
Cytat:
Napisane przez alkamor
Ja oprócz sernikow i tych innych to snickersa zrobię  Uwielbiam 
|
noo
Cytat:
Napisane przez Cos_
Lac,kopac,gryzc,okladac 
|
Eeee, lepiej dać szlaban na seksy 
Cytat:
Napisane przez mehja
Hej 
Wstawalam milion razy do malej, ciagle sie rzucala,wiercila.
Ile czlowiek wytrzyma bez snu?
|
Cytat:
Napisane przez kejtiCe
Ja się witam ze szkoły  A wczoraj była 60-tka teścia.. Spalam 2 godziny.
|

współćzuję dziewczyny
Cytat:
Napisane przez country111
Ja bardzo lubię, choć zawsze z tymi ciastami urobię się jak dziki osioł. U mnie na święta jest zawsze podział że ja robie ciasta a siostra sałatki i wszyscy są zadowoleni
---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------
Jeżeli jest to matka to długo. Przemek Kossakowski w swoim programie kiedys testował i wytrzymał 2dni 
|
bo to facet był kobita wytrzyma więcej 
Cytat:
Napisane przez Cos_
Domincia ja na krakersach albo herbatnikach 
|
ja też
dobry w ogóle 
Co do sałatek to ja robię: tuńczyk, papryka surowa, kukurydza, ogórek surowy, kapusta pekińska, oliwki, majonez pół na pół z jogurtem. Wszystko drobno kroję i do tego przypieczona bagietka posmarowana masłem czosnkowym.
Na święta na pewno zrobię sernik i wz-tkę. Ale szukam jeszcze czegoś
Czas edycji: 2015-12-12 o 08:39
|
|
|