![]() |
#901 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2015! cz.7 :)
Cytat:
Dzięki! A którą sowę masz? Nakładanke?
![]() |
#902 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lauri dzis sama siebie przechodzi w marudzeniu. Tz oczywiście w weekend ma szkole. Juz nie pamietam kiedy byl w weekend w domu ![]()
![]() |
#903 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
szuu Klocki te aktywne z fp ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- irmusia,prince zdrówka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#904 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wieża z kubeczków jeszcze nie teraz moim zdaniem. Za dużo różnych umiejętności to wymaga. Precyzji rączek, koordynacji ręka - oko, myślenia bo to trzeba układać w kolejności. No chyba że sama zabawa kubeczkami teraz. To tak.
![]() |
#905 | |
celebriti
|
Marei dzięki.
Chyba sie zdecyduje na ten ! A na marginesie pytałam o krzesełko ![]() Moja sie jednak pobeczala w drodze powrotnej ale spać jej sie zachciało a ona umie tylko w kokonie i na brzuchu
![]() ![]() |
![]() |
#907 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj tz z kolei nie pracuje w ten weekend. Tak sie ciesze bo juz nie pamietam kiedy ostatnio mial caly weekend wolny |
|
![]() ![]() |
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Tak. Nakładanka.
Ja myślę że ogólnie teraz jest mało takich zabawek typowych dla naszych dzieci. Grzechotki, jakieś lamazy itp. No ale ile można tego. Co innego jak już usiada, już będzie większe pole. Blanka na gwiazdke dostała garnuszek, miała 7 mies. Nie bawiła się tak jak instrukcja tego wymagala ale po swojemu ![]() Jak że wszystkin dziecko znajdzie sposób ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 16:55 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#910 | |
celebriti
|
A to od najniższej to moja tez nie podwoiła ufff
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#912 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zanim wam napisalam to sprawdzilam w necie i pisza tez ze od najnizszej. Bo dziecko musi przytyc np. te spadkowe 200g wiec skoro je przybierze to czemu ich nie liczyc |
|
![]() ![]() |
![]() |
#913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#914 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaburza sie, czytalam ze dziecko wylacznie kp po jednorazowym mm miesiac odbudowuje flore bakteryjna. Koszmarnie dlugo... Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Cytat:
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ---------- Szuu - ja ci sie wcale nie dziwie. Siedzisz ciagle sama z Konradem to trudno sie dziwic ze jest jak jest. Tz moglby troche wiecej pomagac.. Mnie tez nie raz cos trafia bo z Dominika nawet zakupow zrobic nie moge, jak tz wroci tez nie moge wyjsc bo on sie boi z dziecmi zostac a sam nie kupi wszystkiego, bo albo nie zbajdzie albo czegos akurat nie ma a nie pomysli zeby jakis zamiennik wziac i potem zrob obiad jak czegos waznego brakuje.. Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
czytałam teraz komentarz do siatek centylowych WHO i tam podają żeby liczyć od "najniższej wagi"
|
![]() ![]() |
![]() |
#917 | |||||
Zakorzenienie
|
No niby tak ale co zrobisz jak powiesz sobie ze K.to hnb? Nic tylko się z tym pogodzić heh
![]() Cytat:
![]() Uprzedzam! Waaali masłem parę dni; ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
mleko je chętnie Dałam jej dzisiaj Pasternak i zjadła a ped zapytam ![]() Dam znać jak coś będę wiedziała ![]() Cytat:
No to na pewno. Ale mam nadzieje ze będzie ładnie jadła ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny u nas mała tez przeziębiona. Strasznie chrypie i kaszle:/ Jutro chyba jedziemy do lekarza.
![]() |
#918 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale do tej też mam brakuje 400g niecałe.. ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:56 ---------- Podoba mi się ten blender w lidlu. I ten robot planetarny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
Masija- zdrówka dla Elvisa!
Kaja- które dokładnie klocki fp kupiłaś? Rozkminiam właśnie zabawki fp.
![]() |
#920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zdrówka ![]() Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Masija to jak mleko je chętnie to pewnie chwilowy brak apetytu na jedzonko. martwiłabym się jakby mleka też odmawiała.
jedźcie do lekarza jak kaszle ![]() Kaja mi też się ten blender podoba. wyglada na porządny bo cały ze stali jest. ale nie wiem czy jest sens kupowac jak mój stary jeszcze działa? chyba nie. Dziewczyny macie jakieś swoje ulubione sałatki? podacie przepis? chciałabym na swięta zrobić jakąś nową, której jeszcze nie jadłam. |
![]() ![]() |
![]() |
#922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:35 ---------- Lenin nie śpi.. O.o |
||
![]() ![]() |
![]() |
#923 | |||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mój Tż robi zakupy, ale wolałabym sama, zawsze to jakaś rozrywka ![]() ![]() I jeszcze Tż do mnie "jak karmiłaś co 3 h to było lepiej, można było coś zaplanować" noo ☠☠☠☠a, nie moja wina, że teraz co pół godziny godzinę jest głodny, nie będę przecież go głodziła jak się wydziera ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Robot planetarny to moje marzenie, ale nie mam gdzie trzymać... ![]() Jak będę miała wielką białą kuchnię za miliard lat to se ☠☠☠nę różowy ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Konto usunięte
|
http://www.smyk.com/fisher-price-kul...y-dla-dzieci-p
to jeszcze na żywo mi sie podobało, ale nie wiem czy K by podzielil zachwyt, on teraz ma tukana i różowa łyzeczke z hippa i nic wiecej nie musi istniec ;p |
![]() ![]() |
![]() |
#926 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Uff zasypia! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze jakieś ciasta muszę zrobić. Wysłane z mojego Tab2A7-10F przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#929 |
Konto usunięte
|
Ja lubię(teraz nie mogę jej jeść:P), ale mega kaloryczna: kostka sera żółtego w kostkę, puszka ananasa w kostce, puszka żółtej kukurydzy, trochę majonezu, sól i dużo pieprzu
![]() I moja najukochańsza standardowa jarzynowa... nad nią to będę w Wigilię łzy rzewne wylewać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Zakorzenienie
|
mehjaja lubię wędzony kurczakiem i pomarańcza a druga to z sałata lodowa, wędzonym boczkiem i serem żółtym (plus oczywiście inne składniki
![]() szuu kurde czasem to mi się wydaje że twój stu to trochę w chuja wali ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:17.