|
Rozeznanie
Przekupka: 8 pkt / 100% pozyt.
|
Grudzień u krewki. Perfumy, peeling Jadwiga, kosmetyki, buty, tshirt na prezent!
wątek nieaktualny
Zapraszam 
Zapraszam do wszystkowątku końcoworocznego. W pierwszym poście kosmetycznie i perfumowo, niżej odzieżowo  Wymieniam się za rzeczy o podobnej wartości. Perfumy najchętniej za perfumy, ale sprawdź też moję wishlistę. Jeśli coś mi się podoba, to wymieniam ciuchy za kosmetyki i na odwrót.
KOSMETYKI
-Weleda wygładzający krem pod oczy z wyciągiem z dzikiej róży (nowy, brak kartonika, z moich zapasów)
-Weleda ujędrniający krem pod oczy z wyciągiem z granata (nowy, brak kartonika)
http://greenline-sklep.pl/p/69/490/u...produktow.html
-Sally Hansen Miracle Gel top coat-użyty raz
-L'oreal nutri oil manicure - do skórek i paznokci, nowy 5 ml, bez kartonika, niedostępny w PL, coś takiego - http://profumeriasilvia.com/product/la-manicure-nutri-oil/?lang=en
-Lakier hybrydowy La Femme Mohito- kolor pistacjowy/miętowy. Użyty raz. Kolor ładny, ale cieżko kryje, potrzebowałam 2 lub 3 warstw, dla mnie to za dużo, więc oddaję.
- peeling ziołowy Jadwiga- zestaw - użyłam 4 razy na twarz, zostało bardzo dużo- nie muszę oddawać, wymienię tylko za kindle, ew perfumy z wish,
- Garnier SOS żel punktowy na wypryski
- Acne blocker aktywne srebro profesjonalny przeciwtrądzikowy żel punktowy
PERFUMY
1. Keiko Mecheri - Tarifa - ok 19-20ml / 75ml. Flakon (tester) z korkiem najchętniej za wish/ niszę
2.DKNY Red Delicious ok 45/50ml
3. Escada Taj Sunset 30ml, ubytek testowy - za wish
4. Givenchy Absolutely Irresistible ok 45/75ml - za wish
5. Guerlain AA Pamplelune - mogę zrobić odlewkę do 20ml
6. Guerlain La petite Robe Noir edp- 15ml ze 100ml flakonu. (jeszcze nie wiem czy oddam)
odlewki:
1. Gucci Rush - 9ml
2. Chopard Rose Malaki - 9ml - za coś super
3. Rihanna Rogue - 6ml
4. Van Cleef and Arples - Feerie edp - 6ml
5. Karl Karleidoscope - 5ml
6. Givenchy Ange ou Demon Tendre - 9ml
7. Guerlain Flora Nymphea edt - 5ml
8. Bright Crystal - 2,5ml
9. L'Artisan Venille Absolument (Havana Vanile) 1,5ml
10. Diptyque Philosykos -próbka robiona 0,8 -1ml
11. Burberry Body 1,5ml
cd niżej
WISH: [/B]
-czytnik kindle,
-eyeliner catrice
-PERFUMY!!! Hypnose, Ume, Rosabotanica, Lady Vengeance (też extreme), Voyage, HP eau sensuelle, MP, Chance edt, Samsara, Dolce Vita, Shalimar waniliowy, L'Agent, La perla J'aime la nuit, Roses Vanille, Belle d'opium, Sensuous Noir, Lolita Si Minuit, L Lolita, Burberry London for men, Bentley, Kenzo pour homme
Edytowane przez krewka
Czas edycji: 2016-04-20 o 20:26
|